e se auto ena dikio to xeis:P
Printable View
e se auto ena dikio to xeis:P
Εμπνευστης ειναι και θεμα ηλικιας, οσο πιο μικροι ειμαστε τοσο πιο πολυ θελουμε εμφανισημους συντροφους..
Ε απο τα 30 και πανω ψαχνουμε να εχει και λιγο μυαλο ο αλλος, για να μπορουμε και να μιλησουμε μαζι του.
καλα μην το δενεις κιολας εχω δει γνωστο γεροξεκουτι που αφησε γυναικα στα 68 του και παντρευτηκε 28 χρονη σερβα ..μαλλον ειχει πολυ μυαλοοοοοοοοοοοοο αυτη!λολ
ΣE OTI AΦOPA TIΣ XONTPEΣ ΣYMΦΩNΩ OTI ΠOΛΛEΣ ΔEN ΞEPOYN NA YΠEPAΣΠIZONTAI THN EIKONA TOYΣ BAZONTAΣ ΠOΛY ΣTENA POYXA KTΛ.
OΠΩΣ EΠIΣHΣ TO ΘEMA ME TO KAΛAMI AΦOPA ΠAPA ΠOΛΛEΣ.
AΠO EKEI KAI ΠEPA O KAΘENAΣ EXEI TA ΔIKA TOY ΓOYΣTA. EMENA ME NOIAZEI H KOΠEΛA NA EINAI ΣXETIKA EMΦANIΣHMH KAI NA ΞEPEI NA AΓAΠAEI AYTO ΠOY EIMAI
μαρια τοτε που ειναι το προβλημα;μη μου πεις πως δεν εχει αντρες με μυαλο πανω απο τα 30;
Sorry αλλα ο συγκεκριμενος το κοκο εψαχνε που δεν του εδινε η γυναικα του :pQuote:
Originally posted by sunset
καλα μην το δενεις κιολας εχω δει γνωστο γεροξεκουτι που αφησε γυναικα στα 68 του και παντρευτηκε 28 χρονη σερβα ..μαλλον ειχει πολυ μυαλοοοοοοοοοοοοο αυτη!λολ
καλα εκει που ελιωσα το σκεφτομαι και γελαω ειναι που την ειχε αποκαλεσει μπροστα μας η κοπελια μου!λες και εναι και οι δυο τα παιδαρελια!
Exουν αλλαξει πιστευω τα προτυπα και οι σχεσεις. Εγω πχ ξερω πολλα ζευγαρια που πλεον δεν θελουν να παντρευτουν, ή οτι οι γυναικες ειναι πιο ανεξαρτητες και δεν εξαρτωνονται απο τον καθε μ4λ4κα ποσα χρηματα θα της δωσει καθε μερα.Quote:
Originally posted by Empneustns
μαρια τοτε που ειναι το προβλημα;μη μου πεις πως δεν εχει αντρες με μυαλο πανω απο τα 30;
Για αυτο δεν εχουν αυξηθει και τα διαζυγια?
αρα το προβλημα ειναι και στις 2 πλευρες...
Σιγουρα.... ποτε δεν φταιει μονο ο ενας.
O AIWNIOS αγωνας των 2 φυλλων.οι αντρες δεν ξερουν τι θελουν οι γυναικες κ οι γυναικες τι θελουν οι αντρες.ισως αυτο να ναι και το μυστηριο που σε κανει να θες να ανακαλυψεις τον αλλο........
Προβλέπω μια επoικοδομητική και βαθυστόχαστη συζήτηση ελεύθερη από κάθε στερεότυπο...:P
xaxaaxax:):):)
Χα ! Μου αρεσουν τετοιες συζητησεις.. κατσε να ακονισω τα νυχια μου :p
περτραν αδειουχος εισαι;καλως ηρθες