Επισης ρε παιδια αυτο το πραγμα με τους μυικους πονους το εχει κανας αλλος η μονο εγω;
Printable View
Επισης ρε παιδια αυτο το πραγμα με τους μυικους πονους το εχει κανας αλλος η μονο εγω;
Λοιπόν έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ χαλαρός ξαφνικά άρχισα ταχυκαρδία και να τρέμω. Λέω αυτό ήταν πάω νοσοκομείο. Φτάνω στο νοσοκομείο με βάζουν καρδιολόγο εντωμεταξυ το άγχος μου είχε βαρέσει κόκκινο σε σημείο που μου πήραν πίεση και είχα 18 πίεση. Μου κάνανε τριπλεξ υπερηχογράφημα καρδιογράφημα μου είπαν ότι η καρδιά μου είναι μια χαρά και ότι πρέπει να τσεκάρουμε τον θυρεοειδή μου. Μου πήραν αίμα και ακτινογραφία θώρακος. Οι εξετάσεις αίματος βγήκαν τέλειες εκτός από την TSH του θυροειδη που είχε όριο από 0,270 - 4,20 και εγώ είχα 4,36 μου είπαν να περιμένω να πάω σε παθολόγο να δει αν θα μου δώσει χάπι αλλά έπειτα από 4 ώρες που ήμουν εκεί έφυγα και αύριο το πρωί θα πάω στην παθολόγο μου να μου πει εκείνη αν πρέπει να πάρω χάπι.
Ταχυπαλμια οταν λες,ποσους παλμους ανεβασες Θανο;;Ειχες κανει εξεταση ξανα για τον θυροειδη σου;
Καλημέρα! ελπίζω να είσαι καλύτερα! Επειδή έχω θυρεοειδή η tsh ήταν σχεδόν 5 μου είπε ο ενδοκρινολόγος και ο παθολόγος ότι είναι μικρή η αύξηση για τέτοια συμπτώματα.Βεβαια στον κάθε οργανισμό μπορεί να δουλεύει αλλιώς γιατί είναι ορμόνη!πιστευω ότι θα σου δώσει χαπακι ανάλογα βέβαια και με τις υπόλοιπες τιμές του θυρεοειδή.
Ειχα κανει εξεταση για θυροειδη πριν 3 χρονια,επειδη τοτε ειχα ταχυπαλμια και πηγα στα επειγοντα.Μετα ο καρδιολογος μου ειπε να κανουμε για θυροειδη αλλα δεν ειχα κατι στις εξετασεις.Βασικα δεν ειχα και ταχυπαλμιες μετα,σπανια και μονο οταν αγχωνομαι παρα πολυ ανεβαζω…Δεν εχω ξανακανει απο τοτε για θυροειδη,πιστευεις οτι πρεπει;
Συγγνώμη πλάκα μου κάνετε τώρα. Χαχα εγώ δηλαδή που σήκωσα 167 έπρεπε να είχα πεθάνει..90 παλμοι είναι απολύτως φυσιολογικοί. Από τους 100 και πάνω θεωρείται ταχυκαρδία. Και εγώ είχα ψάξει θειροειδη δεν είχα τπτ. Καθαρά αγχωδης διαταραχή
Νομίζω κάθε χρόνο αλλά εκτός από αιματολογικές να κάνεις και υπέρυχο για σιγουριά γτ δείχνει τους όζους.
Παιδιά εσείς που κάνατε υπέρηχο καρδιάς τι κλάσμα εξωθησης έχετε;
Συγνώμη για την καθυστέρηση τώρα είδα το μήνυμα σου.Καλο θα είναι να γίνεται ένας έλεγχος τυπικός σε σένα που δεν έχεις τίποτα κάθε ένα δύο χρόνια, το πιθανότερο είναι να σου βγουν πάλι καθαρές εγώ θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου με έχω τσιμπημενη τιμή tsh και υπήρξε στην αρχή περίοδος που δεν έπαιρνα αγωγή γιατί ήταν στο ανώτατο όριο χωρίς να το υπερβαίνει για αρκετά χρόνια.οποτε μη φοβηθείς επειδή έχεις να κάνεις τρία χρόνια δεν ανεβαίνει έτσι ξαφνικά από την μια μέρα στην άλλη αν έχεις προδιάθεση.
Εγώ που έκανα τώρα το Σεπτέμβρη το κλάσμα εξώθησης ήταν 65