:P εσυ εισαι καλυτερος ανθρωπος απο εμενα.δεν ειμαι τοσο καλη ειδηκα με κακοψυχους,με σενα ειμαι καλη γιατι το αξιζεις.
Printable View
:P εσυ εισαι καλυτερος ανθρωπος απο εμενα.δεν ειμαι τοσο καλη ειδηκα με κακοψυχους,με σενα ειμαι καλη γιατι το αξιζεις.
Mπράβο ρε πανικούλα!Είσαι ψυχάρα.
Keep να είσαι καλά,προσπάθησε,ξέρεις πως οι φουρτούνες για τους ανθρώπους είναι αλλά περνάνε:)
Αυτη δεν ειναι φουρτουνα αλλα τρικυμιαρα...τεσπα τουλαχιστον δεν θα ειμαι ο μονος που δεν ξερει τι του γινεται για την δικη μου ζωη:D
Αντε να με δω να βρισκω χιουμορ και γελιο παλι:)
το ευχομαι ολοψυχα!!
Aυτό είναι το μόνο σίγουρο...Quote:
Originally posted by keep_walking
...τεσπα τουλαχιστον δεν θα ειμαι ο μονος που δεν ξερει τι του γινεται για την δικη μου ζωη:D
Όλα θα πάνε καλά,θα το δεις.
Σου στέλνω ένα χαμόγελο:)
οχι δεν με νοιαζει...αν ηθελε να κανουμε κατι θα το εκανε.Ημουν και εγω φλουφλης τερμα.
εμ απαντηση στο αν επεστρεψε η κοπελλα...καπου το διαβασα.
αντε να προχωραμε...γιατι παραμειναμε στασιμοι...
παω να παρω τα φαρμακα μου ποτε δεν τα εκοψα μετριασα τη δοση αλλα δεν ειναι εκει το problem.
Δεν σκοπεύεις να ξαναπάς στα 30 δηλαδή? \'Η να μιλήσεις με τον γιατρό σου γι\' αυτό?
Θα μιλησω και με το γιατρο...εχουμε να πουμε πολλα....σε λιγες μερες θα χρειαστω καποια στηριξη φανταζομαι γιατι ειμαι ετοιμος να μαθω πολλα.
Λογικα μιας και ειμαι αεικινητος δεν θα επρεπε να μαθω τιποτα χαχαχαχαχα
κιπ την πλησιασες και σε απεριψε?πες τα να ξεσκασεις βρε παιδι μου.
και την αλλη φορα μετριασες την δοση και ελεγες τα ιδια.
εμ δεν μου εδωσε ευκαιριες πολλες κολωσα...ολο μου ελεγε αυτο μου εχεις να πεις και ηταν μες την τσαντιλα....η με αγνοουσε παντελλως...ημουν και εγω αλλα νταλλα χαιρετισματα.
Καλη κοπελλα...δεν πειραζει.