Το ξέρω και τώρα το άγχος είναι πιο έντονο, πλησιάζοντας ο καιρός της παράστασης, έχοντας αυξηθούν και η πρόβες!
Printable View
Το ξέρω και τώρα το άγχος είναι πιο έντονο, πλησιάζοντας ο καιρός της παράστασης, έχοντας αυξηθούν και η πρόβες!
Το άγχος έφτασε στα ύψη, νιώθω πως θα πάθω κρίση πανικού
Το θέατρο με αγχωνει, σε λιγότερο από ένα μήνα είναι η παράσταση και δεν είμαι καθόλου προετοιμασμένος. Από την άλλη σκέφτομαι ότι θα είμαι πάνω στην σκηνή, στης πρόβες και θα μου πουν ακόμα δεν τα έμαθες τα λόγια.
Ποιος θα σου πει? Για τον εαυτό σου πας εκεί. Και όπως και να είσαι στη σκηνή, δεν έχει σημασία. Σημασια στη ζωή είναι ότι κάνουμε να το απολαμβάνουμε. Θα έρθει η μέρα της παράστασης, θα περάσει και ξέρεις τι θα καταλάβεις? Πως τόσους μήνες ήσουν μέσα στο άγχος για πράγματα που φοβόσουν, μη συμβούν και στην πραγματικότητα δεν έγινε απολύτως τίποτα. Να ζεις το τώρα, αυτό που σου συμβαίνει. Είναι κρίμα να χάνεις τις στιγμές. Μπράβο σου που κάνεις αυτή την προσπάθεια με το θέατρο. Που ενώ φοβάσαι επιμένεις. Να το αναγνωρίζεις και να λες στον εαυτό σου μπράβο.
Εσύ τι θα έκανες εάν σε 24 μέρες είχες παράσταση και είχες διπλό ρόλο και δεν ξέρεις παρά στο ελάχιστο τα λόγια σου, δεν θα αγχονοσουν;
Μα εννοείται ότι θα είχα τρομερό άγχος. Εδώ παρουσίαση στο πανεπιστήμιο είχα, μπροστά από τους συμφοιτητές που ήξερα και είχα τρομερό άγχος. Αλλά έβγαινα και έκανα παρουσίαση. Και νιώθω περήφανος που δεν άφησα το άγχος να μου στερήσει μια ακόμη εμπειρία. Θα δεις πως μόλις τελειώσει όλο αυτό, πόσο περήφανος θα είσαι για τον εαυτό σου. Από τώρα έπρεπε να είσαι. Που ενώ έχεις τόσο άγχος, ενώ σκέφτεσαι μόνο αρνητικά επιμένεις.
Δεν μπορείς να μάθεις τα λόγια σου απέξω; Πάντως 24 μερες είναι αρκετές για να τα μάθεις.
Τελείωσαν τα ψέματα σε 15 μέρες είναι η παράσταση και δεν ξέρω τα λόγια μου και έχω αγχοθει!
Γεια σου. Καταλαβαίνω πως έχεις αγχωθει. Θα ήθελα να σε ρωτήσω όμως κάτι. Δεν ξέρεις πράγματι τα λόγια σου ή πιστεύεις πως δεν τα ξέρεις; Μήπως έχεις μέσα σου αυτό το συναίσθημα εξαιτίας της αγωνίας σου; Γιατί από την άλλη πλευρά, αν όντως δεν τα ξέρεις, όντας μέλος μιας θεατρικής ομάδας, η ομάδα πώς το διαχειριζεται αυτό; Δεν γκρινιάζουν;
Τι παράσταση είναι?
Όντως δεν τα ξέρω. Δεν υπάρχει γκρίνια ακόμη τουλάχιστον!
Δύο παραστάσεις: Αγκάθα Κρίστι, οι ποντικοπαγιδα και οι δέκα μικροί νέγροι!
Φίλε ποτε ειναι οι παραστάσεις; Είσαι λίγο καλύτερα; Λίγο ενθουσιασμένος;
Η πρώτη παράσταση είναι στης 28 και η δεύτερη στης 30 Ιουνίου. Τι ενθουσιασμένος να είμαι, διαβάζω 3 ώρες και δεν έχω μάθει μια πρόταση.