Είμαστε και κοντοχωριανοί;
Printable View
Είμαστε και κοντοχωριανοί;
Δεν ξέρω, αλλά συντηρητικοί και οπισθοδρομικοί υπάρχουν παντού.
Πριν βγάλουμε γνωμάτευση για τους γονείς μας και για τα ψυχολογικά προβλήματα που μας έχουν δημιουργηθεί πρέπει να σκεφτούμε πως ορίζουμε το φυσιολογικό!
Αν δεν ακολουθούμε την μόδα της εποχής δεν σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα.
Έχεις κατάθλιψη γιατί βλέπεις πώς ζουν οι άλλοι?
Μήπως δεν βρίσκεις κάτι που σου ταιριάζει για να αποκτήσεις κίνητρο για να ζήσεις?
Τους φόβους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε για να τους ξεπεράσουμε.
Η κατάθλιψη είναι μια δικαιολογία για να τα παρατήσουμε!!!
Το κακό είναι πως γίνεται συνήθεια και κατεβάζουμε διακόπτες, τα φάρμακα και μερικές επισκέψεις σε ψυχολόγο δεν αρκούν.
Εφιαλτική ζωή έγραψες αλλά χωρίς λεπτομέρειες. Μήπως είσαι μπερδεμένη και δεν αποφάσισες να αποκαλύψεις ούτε στον εαυτό σου το πρόβλημα που σε βασανίζει?
Έχω αναφέρει στην αρχική μου ανάρτηση ότι έχω μείνει χωρίς φίλους και ότι είμαι άνεργη,και ότι ζω με μια κακιά μάνα.Όλα αυτά ισωπεδωνουν την ψυχολογία ενός ανθρώπου είτε το θέλει είτε όχι.Η κατάθλιψη μου ξεκίνησε δειλά-δειλά πριν 4-5χρονια όταν έμεινα χωρίς παρέα.Δεν γνώριζα τότε ότι όσο θα το άφηνα τόσο πολύ θα χειροτέρευε.Ήταν τεράστιο λάθος μου!Απο προσωπική μου άποψη..θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κακό το δημιουργεί το οικογενειακό περιβάλλον σε έναν άνθρωπο.
Pinkrose17 φιλαρακι ταυτιζόμαστε καργα μοναξια με γονεις χταποδια που σε ρουφανε ψυχη κι σωμα γιατι σε θελουν δικο τους κτημα τους . :eek:
Έτσι είναι ακριβώς!Σε νιώθω και γω,έχω διαβάσει τις αναρτήσεις σου.
φιλαρακι μου πολλοι ανθρωποι υποφερουν με γονεις ανωριμους που φέρονται σα παιδια κι απαιτουν τα παιδια τους να τους νταντευουν ανταλλαγη ρολων με το στανιο . βοηθεια συμπαρασταση φυσικα απο κανεναν ολοι τοτε φευγουν μακρια σου κι εις κρεμασμενος στο κενο να παλεύεις με καταστασεις που δε επέλεξες .
Δυστυχώς η ζωή είναι άδικη για πολλούς.
φιλαρακι μας κανει πιο σοφούς ολο αυτο κι να μην κανουμε ποτε οτι δε θελουν να μας κανουν οι αλλοι ας το δουμε κι ετσι . :rolleyes:
Έχεις δίκιο…είναι μεγάλο μάθημα αυτό.
Συνήθως οι ευαίσθητες και καθαρές ψυχές τραβάνε το πιο βαρύ κουπί σε αυτό που λεγεται ζωή!Λιγο ποιητικός ο λόγος μου,αλλά έτσι μου βγήκε.
φιλαρακι πολυ σωστααααααααααααααααααααα ααααααααα
Βρες την πραγματική αιτία που έχεις κατάθλιψη!
Γιατί έχασες τις παρέες?
Γιατί είσαι άνεργη?
Γιατί σε κατηγορεί η κακιά μάνα? Εσύ τι μερίδιο ευθύνης έχεις σε όλα όσα πέρασες?
Για να πας παρακάτω πρέπει να βρεις το πρόβλημα και μετα το αφήνεις πίσω και φτιάχνεις από την αρχή τη ζωή σου σε γερές βάσεις.
Έχεις κατάθλιψη αλλά τι κάνεις για να συνεχίσεις τη ζωή σου? Έχεις παραδωθεί σε όλους τους τομείς για πάνω από 4 χρόνια?
Νομίζω ότι είσαι αρκετά ξέμπαρκος για το φόρουμ αυτό.Το φόρουμ αναφέρεται σε αλληλοστηριξη,εσυ τι ρόλο βαράς εδώ λοιπόν;και για να στα πω πιο χύμα…οποίος ταλαιπωρείτε ψυχικά αποκλειεται να είναι αναίσθητος!!!!Οι αναίσθητοι δεν γνωρίζουν από ψυχικές ασθένειες.Δεν μπαίνουν σε σάιτ αλληλοστήριξης.Είναι στην κοσμάρα τους,έχουν μερικούς δήθεν φίλους για το συμφέρον και η ζωή συνεχίζετε απλά και όμορφα.Δεν γουστάρω τύπους σαν και σένα που είναι θρασύς και επικριτικοί!!!