κανεις δε θα πει το παιδι του μαλακα κιπ.και εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι με προβληματα υγειας τοσο σοβαρα αθεραπευτα και δεν το βαζουν ομως κατω.προσπαθουν να κανουν ομορφη τη καθημερινοτητα τους
Printable View
κανεις δε θα πει το παιδι του μαλακα κιπ.και εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι με προβληματα υγειας τοσο σοβαρα αθεραπευτα και δεν το βαζουν ομως κατω.προσπαθουν να κανουν ομορφη τη καθημερινοτητα τους
να ηρεμισεις πρωτα απο ολα.δεν περιμενουν τιποτα απο σενα.εσυ ζητας πολλα απο τον εαυτο σου σε μια στιγμη που δεν μπορεις να δωσεις
Ναι εμπνευστη ειναι μικρη η ζωη ε?
Γαμα τα.
Και εγω εκανα μια ψιλοεγχειρηση στη μεση πολυ δυσκολη αναρωνω ακομα...απο τα Δεκεμβρη.
μια χαρα,2 μας λοιπον που επισκεφτηκαμε το γωνιακο μαγαζι ;)πολυ δουλεια το ατιμο χεχεχε
Θα το πουν ολγα και το ξερεις καλα...και δεν το ανεχομαι να το πουν εξαιτιας ενος νευρικου κλονισμου που ειχα ή εξαιτιας της μη αντιδρασης σε εξωφρενικες καταστασεις.
Θα φορτωθω εγω τη μαλακια του καθενος???????????????????????
Και ακομα δεν ξερω τιποτα....
βρε νικο αφου σου σηκονεται ακομα οπως ειπες εισαι καλα :Pαπλα χρειαζεσαι ρυθμιση στην θεραπεια.δεν ειναι δυνατον να σε βριζουν ολοι ρε κιπ.
Οχι 1 στους 10 ασχολειτε με τη παρτη μου οταν βγαινω εξω....ξερω γω δεν τους εχω μετρησει.
ξεκολλα....απο αυτον τον κλονισμο....μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ....δεν ειμαι αφθαρτος....ειμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ισως να το βλεπω αρνητικα δεν ξερω...τι να πω εχω χασει το γηπεδο,αλλα οποιο και να ναι αυτο μαυρα μαντατα βλεπω στον οριζοντα.
τι καθεσαι και ασχολεισαι με τον ενα η τους 2 ι τον ενα στους 100?
το κανουν μερικοι και εσυ το μεγενθυνεις,του δινεις τεραστιες διαστασεις.και δεν αφηνεις το μυαλο σου να ασχοληθει ευεργετικα για σενα.
νικο μου μπορει οντως να εγινε καποιο γεγονος π δεν μας τοεχεις πει ακομα,και απο τοτε να σε ψιλοπηραν στο γαζι.
αλλα σιγουρα κατι δεν παει καλα με ταφαρμακα και γινετε χειροτερο μεσα στο μυαλο σου