Originally Posted by
Marilou
Λυπαμαι γι αυτο που αισθανεσαι αλλα δεν ειμαι εγω υπευθυνη για τα δικα σου συναισθηματα ...
Το οτι μιλαμε γενικα ειναι γεγονος εδω μεσα ..
Αν εσυ λαμβανεις προσωπικα καθε θεμα παλι ειναι δικο σου θεμα ..
Και τελος οι οροι που χρησιμοποιω ειναι οροι της γνωσιακης ,της θεραπειας δηλαδη που ακολουθω ΣΑΝ θεραπευομενη και τις χρησιμοποιει και η δικη μου θεραπευτρια-της
Πεταξτε τις ταμπελες που βαζετε στα ατομα που μιλουν μαζι σας ..
Εχω χαρακτηριστει θεουσα επαγγελματιας ,ξαφνικα τωρα αλλο ενα αυθαιρετο συμπερασμα δικο σου οτι ειμαι διπολικος ,δηλαδη λογια που δυστηχως τα ακουω απο ατομα που δεν αντιλαμβανονται πως αυτες ειναι σκεψεις δικες τους ,βαση της προσωπικοτητα τους και ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ..
Αν αρχιζω και εγω να βαζω τις ταμπελες που αναγνωριζω εδω μεσα στον καθενα θα το κανω μονο και μονογιατι δεν εχω επιχειρηματα να μιλησω μαζι του παρα θελω να τον υποβιβασω για να φανω ..
Αν θελετε μιλαω με ενα σχιζοφρενη ,με ενα σχιζοτυπο ,αντικοινωνικο ,καταθλιπτο,ναρκισσο και πολλα αλλα αυτη την στιγμη ..
Αυτο τι σημαινει ;
αΥΤΑ
Το θεμα ειναι ξεκαθαρο ,θα συνεχισω να γραφω με απολυτα φυσιολογικους ορους και το τι ειμαι στην πραγματικη μου ζωη το ξερω και το υποστηριζω εφοσον οι δικοι μου θεραπευτες δεν μου εχουν δωσει καμια τετοια ταμπελα οποτε συνιστω να εμπιστευεστε τους θεραπευτες σας και οχι ανθρωπους που δεν σας γνωριζουν ..
Θα μου επιτρεψεις να μην ξανααπαντησω σε τετοια θεματα ,αν θελεις να μοιραστουμε εμπειριες ποιηματα ,θεραπευτικες προσεγγισεις ή ακομα και τεχνικες που μας βοηθησαν στην διαδρομη μας εδω ειμαστε ..
Ημουν προετοιμασμενη οτι ανοιγοντας ενα θεμα μεσα σε ενα ακρως δυσλειτουργικο περιβαλλον θα λαβω και χαρακτηρισμους αλλα δεν με απασχολει ,τα διαβαζω με κανουν να σκεφτομαι παντα αν ισχυουν απο εκει και περα δεν θα με μειωσουν ουτε θα με προσβαλουν εφοσον ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ !
Και για να επανελθω στο θεμα θα ηθελα την γνωμη σας πανω στο ποιημα ..
Τι σκεψεις κανατε διαβαζοντας το ,ποια συναισθηματα κ.α ;
Οποιοι δεν θελετε εφοσον μου λετε οτι δημοσια αποφευγεται να γραφετε για τον λογο που δεχομαι εγω αυτη την στιγμη υπαρχουν και τα προσωπικα μηνύματα και τα μεταφερω εγω εδω δημοσια με το δικο μου νικ !
Το θεμα ειναι για αυτους που ειναι συνοδοιποροι μας ,οι αλλοι που ειστε αυτο που ειστε δεν υπαρχει λογος να σπαταλατε τον χρονο σας γιατι πλεον και εγω κουραζομαι με αυτη την συμπεριφορα οποτε αδιαφορω ..
Αυτο ειναι το θεμα και οχι ΑΝ ειμαι καλη ή κακη σε κατι που δεν σας ζητηθηκε ουτε να με πληρωσετε ουτε να με κρινετε εφοσον ειμαστε σε ψυχολογικο φορουμ ΣΑΝ θεραπευομενοι ...
Τις κριτηκες σε αυτους που πληρωνετε και τους επιλεγετε !
Υπαρχι και κατι που λεγεται εθελοντισμος ....εργασια ΧΩΡΙΣ αμοιβη ξερετε ..
Ολοι δεν προσφερουμε με βαση τον δικο σας θεο που λεγε χρημα δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αξιες ...
Μαθαιτε στην ζωη σας να προσφερεται ...