'Ασε, δεν καταλαβαίνεις. ¨Η μάλλον επιμένεις να μην καταλαβαίνεις.
Το περιστατικό χρήζει ειδικής μεταχείρισης κι εσύ κάνεις την πλάκα σου.
Printable View
Θεωρείτε ότι δεν είμαι ικανή να το διαχειριστώ αν το μαθω ?? Ή ότι τα κόβω μόνη μου μέσα στην τρέλα μου, το θυμάμαι και λέω ψέμματα ?? Γιατί αυτό δεν ισχύει και επίσης σιχαίνομαι τα κοντά μαλλιά και δεν τα κόβω εγώ σίγουρα, αν τα έκοβα εγώ με ψαλίδι δεν θα γρατσουνιζόμουν ή το κάνω προσεχτικά με αμνησία ?? Πάντως ψέμματα δεν λέω !
Με βάζει με καποιον τρόπο σε καταστολή και με κουρεύει προφανως και φοβάται να μου το πει, εγώ αυτό καταλαβαίνω
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
[QUOTE=HarleyQuinn;1243449]Όχι σε θεωρούμε πολύ ικανή αν το μάθεις. ΔΕΝ λες ψέματα. Αλήθεια δεν λες ψέματα. Απλά κάτι συμβαίνει με την μνήμη σου. ΑΛλά η μαμά σου σε αγαπάει και σου λέει το σωστό.
Αυτό πρέπει να το πιστέψεις.[/
Και πως θα το μαθω τι συμβαίνει με την μνήμη μου;; Στην ψυχιατρική κλινική που με είχαν βάλει για τσακωμουσ με την μητέρα μου και μου είχαν κάνει και τοξικολογικές εξετάσεις στην αρχή δεν μου είπαν κάτι ότι είχαν βρει πχ ναρκωτικά στον οργανισμό μου ή κάτι τέτοιο, μήπως με έχει φακελώσει στα κρυφά και τους λέει να μην μου λένε την αλήθεια ενώ μου δίνουν ναρκωτικά χωρίς να το θυμάμαι ?? Πάντως με το τηλεκοντρόλ δεν γίνεται να κοβονται τα μαλλιά μου !!! Και εάν είναι έτσι, το ξέρει και το κρύβει για καποιον λόγο και εξετάσεις να κάνω κάπου πάλι δεν θα το μαθω, σωστά??
Σωστά. Αφού στις εξετάσεις δεν φάνηκαν ναρκωτικά άρα δεν παίρνεις.
Μα και αυτοί που με κουρεύουν το κάνουν σκόπιμα προφανως για να δουν αν είμαι σε θέση να το καταλάβω και πως θα το χειριστώ μετά μάλλον ?? Έτσι δεν είναι ?? Αν ήθελαν, ναρκωτικά ή όχι θα μπορούσαν να μην με κούρευαν καθόλου όποτε να μην έχω να το ερευνήσω ή να το διαχειριστώ και να βγάλουν συμπεράσματα από αυτό
Ξαναλέω ότι μπορεί να μην μου το λένε και να μου τα δίνουν στα κρυφά ή τότε που με έβαλαν εκεί στην κλινική μπορεί να τα είχαν σταματήσει, εξάλλου αυτες αποφάσισαν πότε θα έμπαινα εκεί