ένας πρώην μου παλιά έλεγε και για παράπλευρες απώλειες με ύφος, ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει??
Printable View
ένας πρώην μου παλιά έλεγε και για παράπλευρες απώλειες με ύφος, ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει??
Δεν είναι ειρωνία,είναι λογική αντίδραση σε κάτι παράλογο.
Οι παρενέργειες είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στα οφέλη του να φύγουν οι παράνοιες.
Με τα φάρμακα θα αρχίσεις σταδιακά να αντιλαμβάνεσαι ότι οι σκέψεις σου είναι αποκύημα της φαντασίας και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
Στα αντιψυχωσικά αναφέρομαι...Εγω παίρνω αντικαταθλιπτικα και μισο ζάναξ για τον ύπνο.
Επίσης βρε παιδιά, ποιος έχει ψύχωση, αυτός που κηνυγάει συνέχεια κάθε μα κάθε μέρα κάποιον άλλον από πίσω του να τον συναντήσει ή αυτός που τον κηνυγάει ο άλλος συνέχεια και αυτός τον αποφεύγει ?? Γιατί αλήθεια μπερδεύομαι και απορώ πως δεν βλέπουν οι ειδικοί κάτι τέτοιο .. αλήθεια σοκάρομαι ..
αυτός που παρακολουθεί κάποιον έχει φάει κόλλημα μαζί του σίγουρα δεν πάει καλά. Κάτι θα έχει και πρέπει να το ψάξει ακόμα και ερωτευμένος να είναι δεν είναι φυσιολογικό.
Αυτός που τον αποφεύγει θα έχει πρόβλημα μόνο αν το φαντάζεται αν νομίζει πως τον παρακολουθούν, διαφορετικά έχει το δικαίωμα να μην γουστάρει κάποιον και να τον αποφεύγει.
Όταν του λες ότι δεν τον θες και ότι σε ενοχλεί καθημερινά και αυτός σου απαντάει ότι έχεις πρόβλημα και σε απειλεί ότι θα σε αναγκάσει να πάρεις φάρμακα και να πας στο νοσοκομείο αυτό δεν είναι ψύχωση για να τον θες με το ζόρι ??
"εσυ", ως τι; εισαι ψυχιατρος;
δεν ειναι συμπτωμα ψυχωσης το να επιμενει καποιος να παρεις τα φαρμακα σου. που το ειδες αυτο;
υπαρχουν συγκεκριμενα συμπτωματα για να διαγνωστει η ψυχωση. αν σε ενδιαφερει, συζητα το με εναν ψυχιατρο, μαζι με τις υπολοιπες αποριες σου, περι αμνησιας, κουρεματων, κλπ.