-
Ζώζα, μην ψάχνεις όλες τις ακραίες περιπτώσεις και τις φωτογραφίες στο νετ. Δεν σου κάνει καλό. Αυτή τη στιγμή έχεις ένα άγχος, το άγχος της ψωρίασης και ψάχνοντας λεπτομέρειες, το μόνο που κάνεις είναι να το ανατροφοδοτείς. Πριν από 9 χρόνια, είχα κάποια συμπτώματα στο τριχωτό της κεφαλής και ο γιατρός είχε διαγνώσει ψωρίαση. Πήγα και σε δεύτερο και διέγνωσε σμηγματοροϊκή δερματίτιδα. Σε 1 μήνα είχε περάσει τελείως και δεν ξαναφάνηκε από τότε. Είμαι σίγουρη ότι το άγχος επιδεινώνει αυτές τις καταστάσεις.
-
ειμαστε πολλοι δηλαδη..μακαρι κι εμενα να φυγει και να μην ξαναβγει..εντω μεταξυ αυριο εχω ραντεβου με τον ομοιοπαθητικο..πιστευω στα δαχτυλα η φαγουρα ξεκινησει οταν πριν 2 μηνες αρχισα τα ομοιοπαθητικα..μαλλον εξαρση..να δουμε αυριο τι θα μου πει..το προβλημα ειναι οτι η ομοιοπαθητικη δεν θελει κορτιζονουχες αλοιφες κι αυτη που ψιλοβαζω τωρα ειναι...
-
παιδια πηγα στον ομοιοπαθητικο και μου ειπε να κοψω την κορτιζονουχα αλοιφη και να βαζω βαζελινη στα ξηρα σημεια και μεσα σρη θεραπεια θα προσθεσει και δευτερη για δερματιτιδα..τι λετε να κανω οτι μου λεει?ουφ θα τρελαθωωωω.δε ξερω φοβαμαι μην παθω παλι καμια εξαρση
-
Τι να πάθεις με την βαζελίνη;δοκίμασέ το
-
οχι οτι θα παθω κατι χειροτερο εξαιτιας τησ βαζελινης..αλλα τελικα με αυτα και με αυτα δεν βλεπω να μου φευγουν αυτα που εβγαλα
-
Ελα ηρέμησε είναι τόσο λίγο σε σένα τι φοβάσαι;είναι τόσες κοπέλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα το άγχος δεν κάνει καλό στα δερματικά γενικότερα
-
αν ξερεται κοριτσια κατι φυσικο να βαζω να περιοριστει να περασει αυτο το λιγο γιατι με την ομοιοπαθητικη δεν κανει κορτιζονουχες αλοιφες
-
πολλες φορες οταν υπαρχουν ψυχολογικα προβληματα με την ομοιοπαθητικη σωματοποιουνται πολλα συμπτωματα ,αυτο θεωρειται επιτυχια της θεραπειας.Κανε υπομονη.θα φυγουν ,κανε οτι σου λεει ο ομοιοπαθητικος γιατρος.
-
κατερινακι μου λες τωρα που θα ενταξει και τη δερματιτιδα στη θεραπεια να παθω καμια δευτερη εξαρση???παιδια υπαρχουν περιπτωσεισ ψωριασησ που περνανε μονες?εχεις κανεις εμπειρια?
-
Κανε υπομονη!θα φυγουν ολα αν επιμεινης ομοιοπαθητικα!αν βιαζεσαι ψαξε για urine therapy,τα αποτελεσματα στις δερματοπαθειες ειδικα, αποτι λενε ειναι εκπληκτικα!
-
τοτε υπομονη θα κανω..ηδη σταματησα απο προχτες την αλοιφη του δερματολογου.μια χαρα ειμαι και με τη βαζελινη..τιποτα σχεδον δε φαινεται..τεινω κι εγω προς την ομοιοπαθητικη..ελπιζω και πονταρω στο να γινω καλα με φυσικο τροπο.εσυ κατερινακι μου εχεις παρομοια εμπειρια?
-
Κανω πολλα χρονια ομοιοπαθητικη αλλα εδω και δυο χρονια ,με τα ψυχολογικα, δεν ειδα αποτελεσμα.ισως δεν εκανα υπομονη οσο επρεπε και κατεληξα να παιρνω φαρμακα.Τωρα ειμαι σε μια διαδικασια διακοπης των ψυχοφαρμακων και θα ξαναρχισω ομοιοπαθητικη, η ορθομοριακη ιατρικη.
-
περιτο να σου πω οτι φοβαμαι πολυ τωρα που κοβω τα φαρμακα ,αλλα πιστευω πολυ στις ενναλακτικες θεραπειες και ισως τα καταφερω κεγω ν απαλλαγω απο την χημεια.Εσυ παντως αποτι λες τα πας μια χαρα!Μη φοβασαι τα σωματικα ,ειναι σιγουρο οτι θα σε βοηθησει η ομοιοπαθητικη .
-
κατερινα και εγω τωρα κοβω τα φαρμακα και φοβαμαι παρα πολυ.φοβαμαι μην υποτροπιασω η μην εχω συνεχεια ιλλιγγους.σκεφτομαι και εγω τωρα που θα τα σταματησω να κανω ομοιοπαθητικη η και γιογκα αν εχω χρονο και χρημα.παντως ολη αυτη η εφορια που εχω τελευταια δεν ξερω αν ειναι αποοτελεσμα των φαρμακων η της ψυχοθεραπειας..ελπιζω να ναι το δευτερο!
-