περιορισε το αγχος σου μη τα σκεφτεσαι συνεχεια και θα φυγουν:)
Printable View
περιορισε το αγχος σου μη τα σκεφτεσαι συνεχεια και θα φυγουν:)
΄Πολλοί έχουμε γράψει για τις αρρυθμίες και τα φτερουγίσματα όλοι πήγαμε σε καρδιολόγο και όλοι είπαμε τα ίδια.Το άγχος την στιγμή που ο γιατρός σου κάνει ένα έλεγχο και δεν υπάρχει πρόβλημα
Moυ χει κανει και οχι μονο ενα .... χαχααχχα.... Εχω 7 καρδιογραφηματα ενα τριπλεξ και ολα ειναι μια χαρα:S
Πηγα σε καρδιολογο και δεν δεχτηκε να μου κανει 2ο τριπλεξ γιατι ειδε το προηγουμενο που ηταν ολα τελια
ωραια!παρολα αυτα, δεν πειθεσαι?
ξερω γω φοβαμαι:p
φοβασαι οτι ειναι η υγεια σου που εχει καποιο προβλημα?
Σταμάτα να το σκέφτεσαι δεν έχεις τίποτε να δείς η δική μου καρδιά πως πήγαινε.
θα ηθελα να ρωτησω αρρυθμιες λεγονται και οι εκτακτες συστολες?
Ναι αυτό έχουμε πολλοί απο εδώ έκτακτες συστολές και εγώ πριν μπω στο φόρουμ νόμιζα ότι ήμουν η μοναδική που το πάθαινε
giotaki θα ηθελα να σου κανω καποιες ερωτησεις γιατι πραγματικα με εχεις βοηθησει παρα πολυ πανω σε αυτο το θεμα.ειναι δυνατον καποιος να ειναι υγειης και να εχει εκτακτες σχεδον καθε μερα?
εχει αλλαξει ο τροπος ζωης μου και εχω κουραστει παρα πολυ.χτες ειχα παει σε γαμο και απο τον φοβο μου μην με πιασει καμια εκτακτη το επαθα και μετα με επιασε κριση πανικου.αλλα ευτυχως εκει κρατηθηκα και τα καταφερα..και αφου γυριζα σπιτι μου σε κατασταση ηρεμιας ξανα επαθα εκτακτη..ειλικρινα τρεμω