https://youtu.be/Ab6SOcv_Iy4?t=5262
Printable View
Τον Δανέζη του οποίου βίντεο έβαλες, και τον έχω ξαναπετύχει ως πρόταση σε αυτό και άλλα φόρα στο παρελθόν, και δεν τον σέβομαι καθόλου, γιατί προτείνει κάτι που βοηθάει τη συνέχιση της πατάτας/εφεύρεσης/μέγα ψέματος του Θεού. Με το να πετάει το μπαλάκι στο "Θεός ίσον προσωπικό βίωμα, ίσον δικαίωμά μου", ΞΕΠΛΕΝΕΙ τις θρησκείες.
Επιστήμονας κρυφοχριστιανός είναι και κάτι πέπλα αρχαιοελληνικά και τέτοια, που κι αυτά τα σιχαίνομαι. Δηλαδή όταν ακούω έλλην βγάζω καντήλες, το ίδιο και πιστός, χριστιανός, ή οτιδήποτε άλλο. Και η ψύχωση βίωμα είναι, και γι αυτόν που το βιώνει, είναι μια πραγματικότητα. Δεν το ονομάζει όμως κανένας αυτό που βιώνει κάποιος σε ψύχωση ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Βλέπεις τη διαφορά; Δε μου γουστάρει η ατζέντα του, γιατί δίνει πάτημα στη συνέχιση του μέγιστου ψέματος ότι χρειάζομαι αφέντη επάνω μου. Να τον έχει τον αφέντη του. Αλλά κι εγώ θα του λέω πάντα, είσαι δουλάκιιιι
Ορίστε το βίντεο του Δανέζη που ξεπλένει τον θεό, περνώντας τον στο προσωπικό πεδίο/βίωμα. Που για μένα, πάλι σημαίνει υποχώρηση και μάζεμα, αλλά τεχνηέντως, κοκοκο δηλαδή, για μη παραδοχή ήττας.
Ή είσαι επιστήμονας και ζητάς αποδείξεις, ή είσαι απλά κρυφοπιστούλης, που θέλει το θεούλη του γιατί...είναι δικαίωμά του.
Για να'μαι σωστή, πάρτε το βίντεο, αυτό για το...δικαίωμα στο θεό, είναι στο 1.58 του βίντεο, α ρε δικαιωματιστές του θεού. χαχα
https://www.youtube.com/watch?v=e4X0wssHRF8
Ο θεός υποχωρεί. Αυτή είναι η αλήθεια. Και οι πιστοί τον κρύβουν. Στο νου τους, στην καρδιά τους, στα σκώτια τους, στις σπλήνες τους. Γιατί τον έχουν ανάγκη. Εντ οβ στόρι. Αλλά ότι υποχωρεί, υποχωρεί. Δεν είναι πια ο άτευγκτος κριτής, δημιουργός των πάντων, πανταχού και τα λοιπά, τώρα περνάει στο επίπεδο του βιώματος των απολογητών. Άντε, με το καλό και στην ουρήθρα, σαν πέτρα, να την κατουρήσει ο πιστός να ξεμπερδεύει με αυτήν την αηδία.
Ότι να ναι είσαι .εγώ σου έστειλα το απόκομμα που μιλάει για το χαραρι τι λέει για την τεχνολογία δεν σου μιλάω για το δανέζη
Ε, του Δανέζη ήταν το βίντεο στο λινκ που έβαλες στο τελευταίο σου ποστ. Αν δεν σέβομαι τις απόψεις του, πώς θα σεβαστώ αυτό για την τεχνολογία; Γιατί, το ξαναγράφω άλλη μία, μπας και το πιάσετε κάποιοι, για την τεχνολογία χτυπιόνται ακροδεξιοί, νεοναζί, συντηρητικοί, εκκλησία, θρησκευόμενοι, καραμπινάντοι πιστοί, πχ για την τεχνολογία χρόοοονια τώρα οι Παπαροκάδες. Τι σχέση μπορεί να έχουν όλοι αυτοί με μια δική μου κριτική; Μεγάλη σημασία δίνω στο από ποιό "στόμα" ή πληκτρολόγιο γράφεται κάθε κριτική. Με κάποια συν πλην, αυτό είναι το κριτήριό μου για να διαβάσω μία ανάλυση, θα ψάξω αν είναι από πηγή που εμπιστεύομαι. Μπορεί να το καταφέρνω πάντα; Πάντως το προσπαθώ και το επιθυμώ.