δεν βλεπω απαντηση οποτε μαλλον δεν με θελετε στην παρεα σας.
μαλλον δεν ειμαι απο τα ιδιαιτερα δημοφιλη ατομα εδω μεσα....
Printable View
δεν βλεπω απαντηση οποτε μαλλον δεν με θελετε στην παρεα σας.
μαλλον δεν ειμαι απο τα ιδιαιτερα δημοφιλη ατομα εδω μεσα....
εγω το αφωνω σε σας ωρα και μερος
φερουλα τι λες βρε κουκλιτσα?
δεν μου απαντησε κανεις σχετικα με το οτι δεν μπορω απογευματινες και βραδυνες ωρες γι αυτο το λεω...
δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα να βρεθουμε μεσημερι η απογευματακι..
εγω μπορω μονο πρωι.
ας κανονισουμε ενα σαββατο.
οποιο σαββατο θελετε.
αν φυσικα με θελετε στην παρεα...
Εγώ λέω να κάνουμε πεντ-έξι συνατήσεις για να βολευτούμε όλλοι. Εγώ πχ μπορώ όλες τις Δευτέρες-Τρίτες -Τετάρτες, αλλά δεν μπορώ πρωί-μεσημέρι, αλλά μόνο βράδυ......:(
και το σαββατο δεν ειναι κακη ιδεα για οσες/οσους δουλεουν και εχουν προβλημα τις καθημερινες
γιατι βρε φερο να μην σε θελουν στην παρεα ? :)
Το ξαναγράφω και απογευμα και βράδυ να κανονιστεί κάποιος θα πάει την φερρο στο σπίτι της
παιδια αληθεια θα συναντηθειτεεεε κεγω αθην ειμαιι
καλημερα amarylis! τι κανεις? :) χρονια και ζαμανια, μου ελειψαν οι τελιτσες σουυυυυυυ βρεεε :P
Παιδια κι εγω θα ερθω σιγουρα, το δηλωνω και εδω για το γραφειοκρατικον του θεματος. :p
γεια σου βρεεεεεεεεεεεε ..................αργω τωρα μπαινω σπανια γιατι εχω διαβασμα τρελλο........θα συναντηθειτε στανταρ>??????????????????εμενα με θελετε???????????????????//κ που θα συναντηθειτε,,,,,,,,,,,,???????////αχ συγνωμη για τα πολλα ερωτηματα................................ ..........
Οτι θα συναντηθουμε ναι ειναι στανταρ, το που και το ποτε μενει να κανονιστει, αλλα λεμε αρχες Οκτωβρη...
...
Καλα την τελευταια ερωτηση τι την εκανες :P Φυσικα σε θελουμε κι εσενα! Να δουμε και τις τελιτσες απο κοντα! χεχε
esυ οboro απο αθηνα εισαιιιι >>>>>>
ναιιιιιιιιι ((((( :P )))))
Συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα μαθηματων που ανακοινωθηκε χτες, στις 30/10 πρεπει να παραδωσω την πρωτη μου εργασια...
Και βλεπω να περνω το τριτο το μακρυτερο... 3 σε βαθμο εννοω :p
Συν οτι πρεπει να αρχισω να διαβαζω καποτε.