Quote:
Originally posted by Empneustns
κιχωτη ποια ηταν η σχεση σου με το σωμα σου πριν γινει ολη αυτη η ιστορια σου;σου αρεζε,δεν σου αρεζε,το σιχαινοσουν,ησουν περηφανος για αυτο;το εκρυβες, το επιδυκνειες;ποια ειναι η σκεψη σου οταν βλεπεις αλλα σωματα;χοντρα,αδυνατα ,ομορφα δυναμικα;σχολιαζεις κατι στο μυαλο σου;
Ωραια ερωτηση...Μικρος ειχα μια νορμαλ αντιληψη για το σωμα μου. Ουσιαστικα δεν ασχολιομουν, θεωρουσα τον εαυτο μου εναν συνηθισμενο ανθρωπο και δεν εδινα σημασια. Οταν περασα την περιπετεια με το φαγητο, εχασα παρα πολλα κιλα και εκει αλλαξε και η σταση μου. Ενοιωθα οτι ολοι με κοροιδευαν, με σχολιαζαν και ειχα πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση. Επισης με ενοχλουσε γιατι θα ηθελα να ειμαι ψηλοτερος!!! Το εβαλα πεισμα ομως και το ξεπερασα. Πολυ γυμναστικη, καλη διατροφη κλπ. Εφτασα στο αλλο ακρο να καμαρωνω για το σωμα μου και να νοιωθω παρα πολυ καλα. Πριν ξεκινησει αυτη η ιστορια ημουν στο καλυτερο σημειο της φυσικης καταστασης που ειχα ποτε. Ενοιωθα κυριολεκτικα στα καλυτερα μου. Κοιταζομουν συχνα στον καθρεπτη και μου αρεσε αυτο που εβλεπα και το ειχα δεχτει με ολες τις ατελειες του!!!