Originally posted by πανος12345
Quote:
Originally posted by PETRAN
Καλά εε τελικά αυτός ο τύπος είναι φοβερός! Δεν ξέρω αν η συμπεριφορά του οφείλεται σε μανία/ψύχωση/άνοια η κάτι τέτoio αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια εκκεντρική περσόνα (άλλωστε πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν mental-health issues). \"Πανος12345 we need you here!!!\" (με μια α-λα david hasselhof ψεύτο-εντυπωσιασμένη φωνή -αμερική έχεις ταλέντο)
΄Πάνο έχεις τελειώσει ψυχολογία? Αν ναι που? Ασχολείσαι με την ψυχολογία τώρα?
(περιμένοντας την τυπική πανος12345 surreal απάντηση με ενδιαφέρουσα χάλαση συνειρμών)
Το Πετραν κατι μου θυμιζει
Ο ενας ηταν πτεραχος εν αποστρατεια και ο μεγαλυτερος γυναικας που εχω γνωρισει στην ζωη μου!
Μεχρι την ημερα που γνωρισε στην ΕΥΠ την γυναικα του!
ο δευτερος ηταν ενας καλοσυνατος αστος γυιος βιομηχανου με οικονομικες σπουδες και μεγαλα μπλε ματια γεματα καλοσυνη και αγαθοτητα...Μπορω να ξερω απο το ιντερνετ αν εισαι ενας απο τους δυο η καποιος τριτος? ασφαλως οχι!
Φαντασου δηλαδη πετραν , ποσο φαλτσο ειναι να επιχειρεις να κανεις διαγνωση για ψυχωσεις !
Βεβαια επειδη λειπω καποια χρονια απο την Ελλαδα δεν μου κανει καθολου εντυπωση......
Ναι σπουδασα ψυχολογια και θυμαμαι την πρωτη φορα που κατεβηκαμε σαν σωματειο σε κοινη πορεια με την τοτε ΣΒΙΕ ηρθε κοντα μου ενας μυστηριος τυπος και με ρωτησε αν ξερω να διαβαζω το φλυτζανι!
Λες πετραν να αλλαξε τιποτα εκτοτε?