200 προφιλ αρα 200 email..που γινονται αυτα και ειδικα τωρα που για λογους ασφαλειας δηλωνεις κινητο και email για την προστασια της αλληλογραφιας..τουλαχιστον εγω που δεν ασχολουμαι και το παιδι που μας τρεχει το site για το ιατρειο μου τα εχει φτιαξει ετσι και σε μενα και στον πατερα μου..δυο email εχω..ενα για την δουλεια και ενα για τα ψωνια και συμμετοχες σε διαφορα απο την πεζοπορια μεχρι ψωνια..δεν ξερω ..ειμαι απλος ανθρωπος..
Απλα δεν καταλαβαινω..ποιος ο λογος..ολοι για για τους δικους του λογους ειναι κουρασμενοι..γιατι και τετοια χολη εδω μεσα...ειρωνεια...φιδια(ψεμα� �α)..συμβουλατορες της τελειοτητας..χωρις να τα εφαρμοζουν απλα ετσι για να δειξουν οτι ξερουν...ετσι για να περναει η ωρα
Δεν θα καταλαβω ποτε αυτες τις συμπεριφορες και ειδικα εδω μεσα που δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα παρα μονο να ''προσφερει'' ο ενας στον αλλον και να τον ''σηκωσει'' με μια κουβεντα για να προσπαθησει την επομενη μερα.εξω ναι να το καταλαβω ολοι εχουμε παραδειγματα..εμενα η ντελουλλου της εβδομαδας απο οταν ανοιξαμε αυτη την εβδομαδα που με ειρωνευτηκες για τη μυτη στο στριφωμα..μπλεχτηκε το σκυλι της σε καβγα,,beagle με αμερικανικο ακιτα(καλος και αυτος με το ακιτα στο παρκο του ΦΛΟΙΣΒΟΥ..αλλο Μ@@@@..τλπ) το εφερε με κομμενο το δεξι αυτι στα δυο και η εννοια της ηταν αν θα ξαναβγουν τριχες και ποσο σημαδι θα αφησει και το εβγαζε και φωτογραφιες που ηταν κοιμισμενο να δειξει το δραμα της στο insta ...ε εχει αυτη η τυπισσα καθε μερα ...τηλ..μηνυματα πως δεν μπορει να καθαρισει την πληγη γιατι φοβαται τα ραμματα..στοιχημα την αλλη εβδομαδα θα μας το φερει με εξωτερικη ωτιτιδα..αυτη τωρα που ειναι γνωστη..που την πουλαει την τρελιτσα της..που ειναι και κροκοδειλος κλαψιαρα ..της το παιρνεις το σκυλακι ή οχι..ναι ειναι η απαντηση αλλα δεν μπορω..αλλα εδειξε την ανικανοτητα της να το φροντισει τλπ..συγγνωμη για το ξεσπασμα