Πώς είσαι Noname144?
Printable View
Πώς είσαι Noname144?
Παιδιά καλημέρα....δεν αντέχω άλλο....αυτή τη στιγμή έχω πάθει πανικό....από χθες έχω πόνο αριστερά στο στήθος.και δεν έχει περάσει τώρα που ξύπνησα με ξαναεπιασε....λέτε να έχω έμφραγμα....δεν αντέχω άλλο άγχος μου έρχεται να κάνω εμετό από τον φόβο μου
Έχω πάθει πανικό τώρα... είναι κανείς εδώ
Μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο "ψυχολόγος ή ψυχίατρος"?
Παιδιά καλησπέρα....είμαι εδω και μια ώρα με κάτι που δεν ξέρω αν είναι παθολογικό ή κρίση πανικού....έχω μια αίσθηση σαν δύσπνοια σαν κούραση όταν αναπνέω ναυτία φόβο έντονο και αίσθηση ότι θα τρελαθώ....φοβάμαι πολύ δεν ξέρω τι είναι αυτο
Ηρεμιδε κορίτσι μου τπτ.δεξ.εχεις. τα ίδια περνάω και εγώ χρόνια τώρα είμαι με αρρυθμίες έχω γυρίσει όλους τους γιατρούς πολλά ψυχοσωματικά. Παίρνεις κάτι για να ηρεμήσεις ένα τσάι κάτι να χαλαρώσεις. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε.ο.ενσς τον άλλο μην απελπίζεται και εγώ τα ίδια νιώθω πριν έκλαιγα. Ανακατεύομαι απ' το πρωί και Μ ανέβηκε η πίεση
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας...με συγκινεί...και σας νιώθω σαν οικογένεια μου και ας μην σας ξέρω...ήμουν κάπως καλύτερα τις προηγούμενες ώρες..είχα συνέλθει κάπως...τώρα με ξαναεπιασε δύσπνοια και ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ...μακάρι...ελλακι ειλικρινά σε καταλάβαινω και εγώ το πώς νιώθεις,μακάρι να ήμουν εκεί να πάρουμε η μία την άλλη μια αγκαλιά και να δώσουμε δύναμη και κουράγιο....είμαστε πολύ δυνατοί και τα αντέχουμε όλα αυτά κάθε μέρα
Γεια σου κι από μένα. Εδώ είμαστε μια παρέα όλοι… Ελπιζω να νιώθεις λίγο καλύτερα…