οχι!Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
να παρω ντεπον πειτε μου !!
νερο οσο θες !
και παγωμενο ακομα καλυτερα...
Printable View
οχι!Quote:
να παρω ντεπον πειτε μου !!
νερο οσο θες !
και παγωμενο ακομα καλυτερα...
πηραα τηλ παλι ο γραμματεεας της ο Δημητρης μου ειπε οτι ειναι 100% σιγουρος οτι επειδη ειναι φυτικα δεν αλληλεπιδρα ουτε με το αντικαταθλιπτικο ουτε με το ντεπον.να μην φοβαμαι καθολου.το ειπε με ειληκρινια τον πυστευω αλλα ειπε οτι θα ρωτησει και την γιατρο και θα με παρει τηλ να μου το επιβεβαιωσει.
εχω φοβια με τα φαρμακα !!!στης 2 πηρα το φυτικο ηρεμιστικο και φοβαμαι μετα τοσες ωρες να παρω ντεπον.γαμω την αγαμια μου λολ:(
τα εχω συχαθει τα φαρμακα δεν θελω να περνω ουτε ντεπον!
οχι !Quote:
Originally posted by sunset
μηπως σε πειραξε οντως η μπυρα και δν εβγαλα ακρη σε αυτο το πσοτ σου?:!Quote:
Originally posted by πανος12345
σου επιπα να πιεις νερο γιατιαν οντως ειχες παρει ασυμβατα μεταξυ τους χαπια , τονροθα διευκολυνε το στομαχι σου να τα αποβαλει..τωρα εσυ ξερεις για την επομενη φορα !Quote:
ειναι 3 ωρες π πηρα θα εχει διαλιθει πλεον.δεν ζαλιζομε κρηση ελαφρια θα ελεγα,
Εγω πχ μολις πηρα ενα χαπι κοντα σεολα τα αλλα για το προστατη που γραφει να αποφευγω το αλκοολ και πινω μπυρα!
αν δω τα σκουρα θα πιω ακομα μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
απλα δεν παρακολουθησεςισως το θεμα απο την αρχη!
τι κανουμε οταν πιουμε πολλα χαπια μαζι και ζαλιζομαστε ?
αν δεν υπαρει αντιστοιχη συνταγη γιατρου για να τον παρουμε τηλεφωνο να του εξηγησουμε τι μας συμβαινει , πινουμ τον αγλεορα σε νερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τονερο θα μας αναγκασει να τα αποβαλουμε ολα μαζι απο το στομαχι μας και θα μας περασει ο πονοκεφαλος που ισως να οφειλεται απλα στο γεγονος οτι μπλεξαμε τις π....ς με τις βουρτσες !
αμα σου ζητησω εσενα ποτε βουρτσα να μου γραψεις ;)
καλυτερα να γ...ς τον φιλο σου παρα το στομαχι σου!Quote:
εχω φοβια με τα φαρμακα !!!στης 2 πηρα το φυτικο ηρεμιστικο και φοβαμαι μετα τοσες ωρες να παρω ντεπον.γαμω την αγαμια μου λολ:(
τα εχω συχαθει τα φαρμακα δεν θελω να περνω ουτε ντεπον!
διαλεξε ποιο ιατρικη θες να εμπιστευθεις .
οχι ομως ολες μαζι και κυριως , οχι νεα φαρμακα για να περασουν οι παρενεργειες που δημιουργησαν τα προηγουμενα!
δες λιγο τηλεοραση κανε λιγο ΤΣΑΤ , ακουσε λιγο μουσικη , πιεςενα κανταρι νερο αλλα μην παρεις αλλα φαρμακα πριν σου περασει ο πονοκεφαλος!
για κουρεα με περασες ?Quote:
Originally posted by Empneustns
αμα σου ζητησω εσενα ποτε βουρτσα να μου γραψεις ;)
einai san na ειπιες στις 2 το μεσημερι ενα τιλιο ενα ροφημα τελοσπαντων.και τι νομιζεις οτι ειναι το ντεπον παιδι μου???????τι ειναι να αλληλεπιδρασει?αντικαταθλ� �πτικο με αντιφλεγμονωδες?
Το ντεπον με τιποτα δεν αλληλεπιδρα. Η βαλεριανα σε μεγαλες δοσεις αλληλεπιδρα με ζαναξ και βενζοδιαζεπινες καθως και με αλκοολ εντεινωντας τη δράση τους. Αλλα σε μεγαλες δοσεις και αν τα παρεις μαζι ή σε συντομο χρονικο διαστημα.
entaksi eimai mia xara tora :P
den ksanaperno to fytiko.8a sinexiso to xanax kamia ebdomada kai 8a rotiso ton giatro p 8a kliso aurio radeuoy,
giati den milate?kaneis den mou eipe oti ksexasa ena \"i\" sto nickname mou lol.
eisai kalitera?:)
nai arketa.piga bolta me to mikro kai hremisa.pira kai to depon.mallon kriosa.
exei iwseis,na prosexete:)kai egw me pireto eimai