εχεις δικιο ολγακι μου ..ελπιζω η πρωτη επισκεψη στο γυναικολογο απο βδομαδα να παει καλα!εντωμεταξυ εχω εδω κι ενα 10ημερο ηδη συμπτωματα!πρηξιμο στη κοιλια ..πονακια ..ουφ!
Printable View
εχεις δικιο ολγακι μου ..ελπιζω η πρωτη επισκεψη στο γυναικολογο απο βδομαδα να παει καλα!εντωμεταξυ εχω εδω κι ενα 10ημερο ηδη συμπτωματα!πρηξιμο στη κοιλια ..πονακια ..ουφ!
Τέλειο νέο!!! χαρηκα πολύ!!! Αντε να εχεις μια καλή εγκυμοσύνη με μόνο ροζ ή γαλάζιες σκέψεις!!!:)
ευχαριστω sofaki moy:P;):D
ζωζα με το καλο μην ανυσηχεις και εγω την εγγυμοσυνη μου την περασα ενω ειχα κρισεις πανικου .η φυση ομως φροντιζει για ολα μια χαρα τα καταφερα ειναι 2 χρονων ο γιος μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα
λολα μου να χαιρεσαι το αγορακι σου...θα περασω τα πανδεινα λες μεχρι να γεννησω???ο τοκετος δυσκολη φαση?
Ζωζα, 2 εγκυμοσύνες με πανικούς. Κανένα πρόβλημα. Για μένα οι ορμόνες της εγκυμοσύνης ήταν το καλύτερο φάρμακο. Και η χαρά μου και η προσμον\'η μου επίσης.
Με το καλό κούκλα, όλα θα πάνε καλά, θα δείς.
το αγχος δηλαδη δεν επηρεαζει την πορεια της εγκυμοσυνης για να πανε ολα καλα?φοβαμαι πολυ αυτες τις εξετασεις στον 3ο μηνα αυχενικης διαφανειας..με τα συνδρομα που βρισκουν..
ζωζα, σκέψου τα θετικά, απόλαυσε τη σχέση σου με τον αρραβωνιαστικό, ασχολήσου με ευχάριστα πράγματα και μην ανησυχείς για τα σύνδρομα που λες, τα αποτελέσματα της αυχενικής δεν έχουν σχέση με το άγχος.
ζωζα δεν μπορω να σου πω για τον τοκετο γέννησα καισαρικη ομως για ολα τα υπολοιπα σου λεω πραγματικα οτι η φυση ξερει τι κανει μην αγχωνεσε αστο να συμβει και απολαυσετο το. με το καλο
Με το καλό ζωζα. Αν και όλα τα περνάω από ψιλό κόσκινο στην εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα άγχος. Έμοιαζε αναισθησία η αντιμετώπιση της κατάστασής μου. και όλα πήγαν καλά και καθόλου δεν αγχώθηκα και καθόλου δεν τρόμαξα. Ακόμη και η όλη διαδικασία μου φάνηκε από τις πιο εύκολες της ζωής μου. Τα ίδια εύχομαι και σε σένα.
με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου...το μονο που σου ευχομαι ειναι να απολαυσεις τις στιγμες της εγκυμοσυνης σου γιατι ειναι ομορφες στιγμες....μην φοβασαι ουτε να σκεφτεσαι αν και θα...αυτο θα χαλασει το ομορφο...ολα θα πανε καλα και ειμαι σιγουρι αφου το θελατε και οι δυο σας τοσο πολυ οτι θα σας ολοκληρωσει...Ισως βοηθει και σενα πιο πολυ απο οτι πιστευεις....να εισαι καλα και να προσεχεις την μικρη ζωουλα μεσα σου...
ευχαριστω παιδακια μου για ολα τα καλα σας λογια..αυριο θα παω πρωτη επισκεψη στο γυναικολογο.ελπιζω να πανε ολα καλα..
Με το καλό να μας πεις τα νεα σου και να ειναι ολα καλα και ευχαριστα.Quote:
Originally posted by ζωζα
ευχαριστω παιδακια μου για ολα τα καλα σας λογια..αυριο θα παω πρωτη επισκεψη στο γυναικολογο.ελπιζω να πανε ολα καλα..
Τις καλυτερες ευχες μου
boubourina μου ευχαριστω..
ME TO KALO NA ERTHEI TO MWROS SOY..ME ENAN PONO NA BGEI KAI NA SAI PANTA EYTIXSMENH AA KAI KALA KANEI O ANTRAS SOY KAI SAGAPAEI PIO POLY//