Originally Posted by
user1997
Καλησπέρα παιδιά !! Ήρθα πάλι με νέους προβληματισμούς . Έχω ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες διατροφή η οποια πηγαίνει καλά και έχω χάσει 5 κιλα μεχρι τωρα . Το έχω πάρει απόφαση και θα φτάσω το στόχο μου . Σχετικά με το αγόρι μου όμως τα πράγματα νομίζω χειροτερεύουν . Μου είπε μπράβο που έχασα αυτά τα κιλα και ότι μου πηγαίνει πολύ αλλα χθες μου είπε ότι πρέπει να ξεκινήσω γυμναστήριο γιατί θέλω σφίξιμο . Θα μου πείτε ότι δεν είναι κακό αυτό αλλα βλέπω ότι βρίσκει κάτι να μην του αρέσει . Του είπα ότι με αγχώνει γενικά όλο αυτό και με στενοχωρεί και απάντησε ότι του αρέσω πολύ και με θέλει αλλα του αρέσει η γυναίκα του να είναι περιποιημένη, όμορφη και να προσέχει τον εαυτό της . Ύστερα από λίγη συζήτηση μου είπε ότι έχει δεθεί πολύ μαζί μου . Ότι δεν έχει αγαπήσει καμία άλλη γυναίκα στον κόσμο όσο εμενα και ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να πάμε τη σχέση μας ένα βήμα παρακάτω. Ωστόσο μου είπε ότι σε μια σχέση συμβιβαζόμαστε. Ότι δεν είμαι εμφανισιακά το ιδανικό για εκείνον . Αλλιως φανταζόταν τη γυναίκα του αλλα τον έχουν τραβήξει αλλα πράγματα σε μένα και το χαρακτήρα μου που δεν θα τα άλλαζε με τίποτα . Τον καταλαβαίνω αλλα έχω φτάσει στο σημείο να νιώθω ότι πρέπει να προσπαθώ μια ζωή για να του αρέσω . Τι άλλο να κάνω; Δεν είμαι μοντέλο . Έχω τις ατέλειες μου όπως τόσος κόσμος . Επίσης, τον τελευταίο καιρό νιώθω ότι πιέζω εγώ την κατάσταση για να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί . Εκείνος αυτή την περίοδο έχει αρκετές δουλειές και προσπαθώ να μην τον επιβαρύνω Περισσότερο . Πηγαίνω εγώ εκεί που μένει εκείνος τις περισσότερες φορές με δικη μου πρωτοβουλία . Μαγειρεύω στο σπίτι του και τρώμε μαζί η βλέπουμε καμία ταινία και δεν μου έχει πει καμία φορά να μείνω.Αντίθετα θέλει να φευγω ακομα και ξημερώματα να είναι γιατί δεν θέλει να φέρνει σε δύσκολη θέση τους γονείς μ καθώς είμαστε μικρή κοινωνία. Να σημειώσω ότι δεν έχει πρόβλημα να μας βλέπουν μαζί γιατί βγαίνουμε και με έχουν γνωρίσει οι φίλοι του κ ο κύκλος του γενικά και δεν δείχνει να έχει κάποιο θέμα . Θα ήθελα απλά γνώμες και να μου πείτε πως σας φαίνονται όλα αυτά . Τι θα κάνατε ; Μήπως μ έχει δεδομένη πια ; Και τι με συμβουλεύετε να κάνω;