Originally Posted by
rideronthestorm
Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές οτι υπάρχουν μέλη με αγενή και επιθετική συμπεριφορά.Άποψη μου είναι οτι σ'αυτές τις περιπτώσεις,αναλαμβάνουν οι moderators να κρατήσουν τις ισορροπίες και να λάβουν δραστικά μέτρα αν χρειαστεί.
Απο 'κει και πέρα και για να μιλήσω για το συγκεκριμένο τόπικ το οποίο ειναι στην ενότητα "Σχόλια,προτάσεις,προβλήμα� �α".
Έχει ο καθένας-και με μηδεν ποστ-δικαίωμα να θέσει θέμα για το οτιδήποτε...like,dislike,chat...οτιδ� �ποτε τέλος πάντων.
Το κάθε μέλος έχει επίσης δικαίωμα να συμφωνήσει,να διαφωνήσει,ή να είναι ουδέτερο σε σχέση με την πρόταση που γίνεται.(και σε όσες περιπτώσεις εχω
διαφωνήσει σε άλλα φόρα,προσπαθώ να είμαι κόσμιος ..εκτός αν προκληθώ)
Αυτό που δεν έχει δικαίωμα να κάνει κανείς,είναι να μετατρέπει σε ρινγκ το τοπικ με οφ τοπικ μηνύματα και κραυγές του στιλ και "και ποιος είσαι εσύ με 10 μηνυματα ή που γράφτηκες πριν ένα μήνα ,που θα μας πεις πως θα λειτουργεί το φορουμ"(λες και το να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ το οτιδήποτε ,γίνεται άμεσα αποδεκτό και μπαίνει σε λειτουργία ).
Τέλος παντων,3 σελίδες θεμα,ζήτημα 5-6 ποστ να αφορούν την αρχική πρόταση(την οποία αν μπορούσα θα είχα αποσύρει αφού είναι προφανές πως μόνο κακό θα έκανε σ ένα τόσο τοξικό περιβάλλον συζήτησης.