Προσπαθώ ρε παιδιά.. νομίζετε δεν Προσπαθώ...
Printable View
Προσπαθώ ρε παιδιά.. νομίζετε δεν Προσπαθώ...
Και εγώ έχω κάποια θέματα, το ένα δεν λέγεται με τίποτα χωρίς να ξέρω εάν έχω ιψδ.
Κάθε βράδυ ελέγχω συστηματικά εάν το φώς είναι κλειστό στο μπάνιο πολύ ώρα. Κάθομαι πάνω από την βρύση να δω εάν τρέχει αρκετή ώρα. Γυρίζω το πόμολο της πόρτας πολλές φορές να δω εάν κλείδωσε. Επίσης κάθε βράδυ ελέγχω το σίδερο ρούχων με το σκεπτικό μήπως είναι ζεστό και ακουμπάει κάπου και πάρουμε φωτιά. Ελέγχω εάν κλείδωσα το αυτοκίνητο πολλές φορές, <<δεν ξέρω τι λένε όσοι με κοιτάνε>>. Κάθομαι πάνω από τα φώτα του αυτοκινήτου και τα κοιτάω πολύ ώρα εάν είναι σβηστά. Όταν σηκώνομαι από την καρέκλα στην καφετέρια που βρίσκομαι κοιτάζω επίμονα την καρέκλα μήπως μου έπεσαν λεφτά εκεί που καθόμουν. Και άλλα είναι πολλά.
Ένα είδος ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχής είναι κι αυτό όπως το περιγράφεις... εμένα η φοβια μου έχει να κάνει με τη μόλυνση κυρίως από hiv... δεν ξέρω πως ξεκίνησε κ γιατί, έχει πάνω από 10 χρονια...
Επίσης έχω σοβαρό θέμα με το πλύσιμο των χεριών. Υπάρχουν περιπτώσεις που πλένω τα χέρια και δέκα φορές που λέει ο λόγος σε μια μόνο φορά, δηλαδή δέκα φορές σαπούνι και πλύσιμο. Και όταν κάνω μπάνιο από το πολύ κόλλημα μπορεί να μου παίρνει και μια ώρα.
Και εγώ μέχρι το 08 δεν είχα θέματα η τουλάχιστον ελάχιστα. Μετά και όταν απολύθηκα από το στρατό άρχισαν σιγά σιγά τα περισσότερα.
Κι εγώ καλά ήμουν... την τελευταία δεκαετία κ παραπάνω... τα έχω αυτά... όχι συχνά.. αλλά μια στο τόσο με κάτι τέτοιες αφορμες, τρώω φρίκες... και το δικό σου για ιψδ ακούγεται...
Τώρα ο μικρός αυτός που είχε κοπεί είπε αύριο θα πάει να του πάρουν δειγμα απο τη γλώσσα γιατί έχει αμυγδαλες... έχει καμία σχέση με αυτό που φοβάμαι αυτό?
Όχι βρε λούλου τι λες τώρα; Είναι πασίγνωστο ότι οι αμυγδαλές ΔΕΝ είναι κολλητικές.
Είσαι όλη μέρα εδώ. Πιες το φάρμακο σου να ηρεμήσεις. Και δεν κάνει να ρωτάς εμάς αλλά τον γιατρό για να είσαι σίγουρη.
Βρε δε ρωτάω αν οι αμυγδαλες είναι κολλητικές, αλλά αν έχουν κάποια σχέση με αυτό που φοβάμαι
Θα στο πω, αλλά θα με πιστέψεις;
ΌΧΙ!
Τι κάνεις λούλου; Πώς είσαι;
Καλύτερα είμαι... αν και τα σκέφτομαι μερικές φορές ξανά...
Ευχάριστο αυτό λούλου μου! Μακάρι να σου φύγει τελείως από το μυαλό...