Originally Posted by
_Vassilis
Εδώ είναι που κάνεις λάθος Γιώργο, με ερμηνεύεις λάθος. Δεν κανω το δικηγόρο ούτε της Τζοάννας, ουτε κανενός άλλου. Ουτε και εχει αναγκη η καθε Τζοαννα απο εμενα για δικηγορο. Αφορμή πήρα απλά για να πω κάτι που εγώ ήθελα σε εσένα και τη Ρέμεντυ. Λες παίρνω θέση σε κάθε συζήτηση, όχι ρε Γιώργο, δε νομίζω ότι το κάνω αυτο, με αδικείς. Και ούτε είχατε καμία πριβέ συζήτηση εδω περα και ήρθα εγώ και φύτρωσα από εκει που δε με σπέρνουν. Δημόσιο ειναι το φόρουμ και μπορώ να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Αν μη τι αλλο, ολοι μας κι εγω μαζι πρωτος, ισως λιγο χαλαμε το θρεντ του φιλου/φιλης τωρα, αλλα απο την αλλη κινηση στο φορουμ ηθελε.. Γραφω μεγαλα κειμενα, το ξερω, ειμαι λιγο πολυλογας, δεν ειναι υποχρεωτικο να τα διαβαζεις, πασο.. Απ την αλλη αυτος ειναι ο τροπος μου που εκφραζομαι, τι να κανω τωρα.. Για τις σποντες που λες δεν το ξερω, δεν το ειδα, ισως δεν εχω και τις κεραιες μου τοσο τεντωμενες να ψαχνω για σποντες κλπ Αλλα κι εσεις οταν της εχετε πει τοσα τι θες να κανει μετα? Ναι, ωραια, μακαρι ουτε και εκεινη να ελεγε για ψακοτετοιους πως το ελεγε η γιαγια.. Η μη απαντηση μου σε αυτο δε συνιστα υποστηριξη σε σποντα, το αντιθετο, οτι μακαρι να λειπαν αυτα και απο τις δυο πλευρες. Αλλα σου λεω και παλι, δεν βγαινει κατι με τον τροπο αυτο. Και δικιο να ειχες (που εγω λεω οτι δεν εχεις) θα το εχανες με αυτον τον τροπο.