Τωρα εσυ ρε Ρεμ καταλαβες και εμενα και την κοπελα, τι να πω.. Αμα ειχα κουραγιο θα πεθαινα στο γελιο, πιθανως και η αλλη κοπελα. Που ειδες να συγκρινω ρε Ρεμ? Ειπα απλα σε ενα απελπισμενο κοριτσι που δε βλεπει φως στον οριζοντα αυτη τη στιγμη οτι πισω απο τα μαυρα συννεφα υπαρχει ακομα ο ηλιος και οτι θα βγει καποια στιγμη, θα τον ξαναδει. Ουτε συγκριση εκανα ουτε τιποτα. Στη δικη μου ατομικη περιπτωση ειπα οτι κρατησε ενα χρονο και τωρα εδω και μηνες ειμαι «καλα». Λεγοντας καλα δεν εννοω οτι λυθηκαν τα προβληματα η οτι νιωθω σουπερ, εννοω ομως οτι δε νιωθω οτι θελω να δωσω τελος οπως ενιωθα περυσι τετοιον καιρο. Πολυ πολυ τρομαχτικο συμπτωμα, αλλα ειναι συμπτωμα παιδια και αυτο, δεν ειναι κατι δικο μας. Ειναι συμπτωμα και περναει. Της εχω ζαλισει της κοπελας οτι ακομη κι εγω που ειμαι ας το πουμε «αρνητης» της εχω πει οσο πιο εμφατικα μπορω παρε τους δικους σου ανθρωπους και πατε σε ιδιωτη γιατρο, συνεργασου , παρε φαρμακα, κανε αυτο που θα πει. Της εχω πει οτι ειναι ψυχιατρικο επειγον, οτι κινδυνευει. Που ειδες κατι διαφορετικο? Τα αλλα που ειπε η κοπελα οτι της ειπαν οι γιατροι τα διαβασες ομως η ουτε καν.. Κι εγω εχω αντιστοιχες τετοιες συμπεριφορες οποτε την καταλαβαινω που δε θελει ουτε ζωγραφιστους να τους δει.
Ρεμ, στο χω ξαναπει, σου χρωσταω εσενανε, αμα δε θυμασαι ρωτα με και θα σου πω τι εννοω αλλα δε θελω να πω πολλα εδω. Ομως αυτη τη στιγμη με εχεις τσαντισει τοσο με τις μλκιες που πας και κανεις νομιζοντας κιολας οτι «βοηθας» που παω να μετρησω μεχρι το 1000 για να μη σε βρισω, αληθεια..
(Τσαντισμενη) καλημερα, τα λεμε..