Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by πανος12345
μα αν δεν το εκανα θα ημουν πραγματι κομπογιανιτης αλλα δεν ειμαι!
καθε τεστ μετραει μια στιγμιαια απεικονηση μιας προσωπικοτητας....
αυτο που λεμε χαρακτηρας ...ξερεις ποσους εχουμε ?
οσες και τα δευτερολεπτα μεσα σε ενα αιωνα !
Συμφωνώ οτι έχουμε πολλές προσωπικότητες, οτι η έννοια του εαυτού είναι κατά βάση ρευστή, ακόμα και στους πιο επιαφανειακούς ανθρώπους...
Αυτό για την φίλη μας θα πρέπει να είναι καθησυχαστικό, ας βγούμε επιτέλους απο την ταμπέλα άσπρο - μαυρο, φυσιολογικό και μη. [/quote
Ειναι αστειο αυτο που μου συνεβει! Δεν συμφωνησαν ποτε τα διαφορα ψυχολογικα τεστ ,(αποτελεσματα) με τις διαγνωσεις των ψυχιατρων,
Οι ψυχιατρικες διαγνωσεις αναφερονταν σε ψυχωση ειτε ως διαταραχη προσωπικοτητας σε ψυχωτικο πεδιο ,ειτε ως ψυχωτικες διαταραχες αγχους ,ειτε ψυχωσικη συνδρομη,η ηβηφρενεια.
Μετα απο δυο χρονια ψυχοθεραπεια ψυχοδυναμικη με ψυχαναλυτρια κ διαφορα τεστ η διαγνωση η καλυτερα τα αποτελεσματα απο τα τεστ ηταν οτι δεν υπαρχει ψυχωση αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα με ευαισθησιες ,μικρη παρανοια κ καταθληπτικα στοιχεια.
Δεχτηκα λοιπον το χειροτερο αγκαλιασα την αρρωστια ,πηρα φαρμακα βαρια αντιψυχωσικα κ τωρα προσπαθω να δω αν μπορω χωρις αυτα .Αυτο ομως που λεω τωρα οτι θελω να πεταξω την αρρωστια μου η τουλαχιστον να δοκιμασω χωρις καταστολη να διαχειριστω τη ζωη μου ,θεωρειται σαυτο το φορουμ βρισια για να μη πω παραφροσυνη κ δυστυχως δεν μπορω να παρω ουσιαστικη βοηθεια στη φαση που ειμαι τωρα γιατι κανεις σαυτο το φορουμ δεν υποστηριζει την ελευθερια του να επιλεξει καποιος την θεραπεια του περα απο την κλασικη συμβατικη μεθοδο του ψυχιατρου φαρμακοδοτη.