Quote:
Originally posted by liveloula
στο τετιο μ τον γραφω.
Φαίνεται...
Printable View
Quote:
στο τετιο μ τον γραφω.
Φαίνεται...
Quote:
ωραια πλακα βρηκατε να σπατε μαζι μου ετσι?
μιωθετε οκ τωρα που σαλταρα?
αντε στο διαολο ιδεα του κιπ ηταν?ξερει οτι ειμαι τσημπιμενη μαζι του και με προκαλει?
στο τετιο μ τον γραφω.
Βρε πανικουλα μη μασας!
δεν ειναι ωραιο ατομα με ψυχολογικα προβληματα να γελαμε ο ενας για τον αλλον.στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι.
οσο για τον αν με ετσουξε ναι με ετσουξε με τον κιπ αλλα δεν ειναι αντρας μου.να κανει οτι θελει αλλα δεν ειναι αναγκη να μας το κανει ντουντουκα .γουρουνι κιπακο.ε γουρουνι/!
γιατι δεν καταλαβαινω?
γιατι δημοσιοποιει προσωπικα αλλων η στρουμφ?
μετα απο τα μηνυματα θεοφανιας και κιπ, αντιλαμβανομαι οτι δεν εχουν προβλημα με την δημοσιοποιηση...
ειναι ετσι ομως η οχι?
εαν ειναι ετσι, δεν βλεπω κανενα προβλημα...αν δεν ειναι ομως, βλεπω, πολυ μεγαλο..
τα ηθικοπλαστικα οστοσο , θα μπορουσαν να λειπουν...ειδικα απο ατομα που δηλωνουν οτι κανουν σεξ με αγνωστους με το καληνυχτα σας, ειναι τουλαχιστον γελοιο να διαβαζουμε για \"ανωμαλιες\" και \"ανηθικοτητες\".οσοι ενηλικοι συναινουν, μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν στο κρεβατι τους....ας μη βαφτιζουμε την ζηλεια, αγανακτηση...δεν ειναι υποχρεωμενος σε αγαμια ο κιπ, απλα επειδη καποια που δεν γνωριζει καν, τον κυνηγαει...
δεν τον κινηγαω.ουτε καν τον εχω δει ρεμ.
εγω δεν το παιζω ομως παρθενα.ανω αλλες το πρωι παρθενες και το βραδυ πουτανες βγηκανε.αντε ουστ.
στο κατω κατω εγω ειμαι ελευθερη να κανω με οποιον θελω ερωτα.αλλες π λενε οτι ειναι τρελλες για τον δικο τος ο οποιος ειναι και αρκετα μικροτερος πηδιουντε και με αλλους ειναι απισες δλδ εκτος καραπουτανες.
16 οχι 12 !Quote:
Originally posted by katerinaki
Ειδες τι γινεται με το αλκοολ! κ μετα κατηγορουν το χορτο!
Παντως στρουμφακι σε βρισκω μια χαρα σημερα !Περα απο πλακα θεωρω παρα πολυ ενδιαφερον το θεμα σου κ θαθελα να ακουσω αποψεις γιατι με προβληματιζει το οτι τωρα ακομη κ με τα χαπια πινω 1,η2,3,5 ποτηρια ασπρο κρασι ,οχι καθε μερα αλλα αρκετα χρονια !
Καπου ακουσα ισως το ειπε ο Πανος οτι 12 ποτηρια την εβδομαδα ουισκι ειναι το οριο μεταξυ αλκοολικου κ φυσιολογικου.(βλακεια?)
Απο την αλλη γινεται λογος κ για αλκοολικους του Σαββατοκυριακου κ κρυφους αλκοολικους κ ολα αυτα ειναι ανησυχητικα!
ρε καριολη Τριπολιτσιωτη !Quote:
Originally posted by keep_walking
Απλως ειμαστε οι τρεις μας περναμε καλα και χαβαλεδιαζουμε...οσο για τις πιπερατες λεπτομερειες αυτες δεν θα τις μαθετε:)
αμα εν παει τ βουνο στον Μωαμεθ θα παει ο Μωαμεθ στο βουνο λεει ο λαος μας αλλα εσυ καταφερες να ερθουν 2 αντι για ενα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μπραβο ρε λεβεντη μου !
να μας ζησει ο θοδωρος Κολοκωτρωνης !\'
αντε και τωρα στην Πρεβελη!
για το ντερμπυ που περιμενει με κομενη την ανασα ολο το φορουμ!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ψεματα λεει κιπ!Quote:
xestikame kip
παρε χαρτι και μολυβι και σημειωνε γιατι γραφεται ιστορια εδωQuote:
Originally posted by PETRAN
Ωχ τι γίνεται το e-psychology έγινε madsexfest.gr!?
χαχαχαχαχαχα
Eγώ το βλέπω προβληματικό το θέμα ούτος ή άλλος.Πολύ περισσότερο βέβαια αν δεν ήταν πλάκα αλλά κάλυψη.Quote:
Originally posted by Remedy
γιατι δεν καταλαβαινω?
γιατι δημοσιοποιει προσωπικα αλλων η στρουμφ?
μετα απο τα μηνυματα θεοφανιας και κιπ, αντιλαμβανομαι οτι δεν εχουν προβλημα με την δημοσιοποιηση...
ειναι ετσι ομως η οχι?
εαν ειναι ετσι, δεν βλεπω κανενα προβλημα...αν δεν ειναι ομως, βλεπω, πολυ μεγαλο..
Ακόμα όμως κι αν ήταν πλάκα,πλάκα να γελάσει ποιος?
Δεν είδα να γελάσει κανείς....μόνο αναστάτωση έφερε και μια άσχημη εικόνα για κάποιον που ψάχνει σε θέματα ψυχοδραστικών ουσιών.
Μ\'αρέσει που απάντησα και σοβαρά.Είπα κι εγώ...τι είναι αυτό πάλι....κουφό θέμα,όταν το διάβασα.
Quote:
εγω δεν το παιζω ομως παρθενα.ανω αλλες το πρωι παρθενες και το βραδυ πουτανες βγηκανε.αντε ουστ.
στο κατω κατω εγω ειμαι ελευθερη να κανω με οποιον θελω ερωτα.αλλες π λενε οτι ειναι τρελλες για τον δικο τος ο οποιος ειναι και αρκετα μικροτερος πηδιουντε και με αλλους ειναι απισες δλδ εκτος καραπουτανες.
δεν σε αφορα τι κανουν οι αλλες, κι εσυ, εννοειται οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις επισης...
γιατι τις βριζεις και γιατι βριζεις τον κιπ δεν εχω καταλαβει...την αδεια θα σου ζητησουν?
κανενα τερμπι δεν θα γινει.ινκγ!!ινκγ!!
δεν τον γουσταρω και δεν με γουσταρει γκεγκε?
ουτε φωτο δεν τον εχω δει ποιος ξερει πως ειναι.κιαν ειναι σαν τον κουασιμοδο?εγω ειμαι ομορφη οπως ειπε κ ο ιδιος αλλα αν δεν δω δεν θελω σχεσεις.
ε ωραια...Quote:
κανενα τερμπι δεν θα γινει.ινκγ!!ινκγ!!
δεν τον γουσταρω και δεν με γουσταρει γκεγκε?
ποιο ειναι το προβλημα τοτε και τον βριζεις,βριζεις ολο το φορουμ, σβηνεις απο πισω και μετα ξαναβριζεις?
Quote:
Originally posted by Remedy
Quote:
δεν σε αφορα τι κανουν οι αλλες, κι εσυ, εννοειται οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις επισης...
γιατι τις βριζεις και γιατι βριζεις τον κιπ δεν εχω καταλαβει...την αδεια θα σου ζητησουν?
οχι απλα για ψυχολογικη συμπαρασταση υποτιθετε πηγανε οχι για να του ανοιξουν τα σκελια οι σεμνες....
γιαυτο βριζω.τι να ζηλεψω?εναν αντρα π δεν ξερω καν πως ειναι η φατσα του?η φωνη του?ελεος ρεμ.