Quote:
Originally posted by πανος12345
αυτο δεν καταλαβαινω που κολαει κρινε?
μηπως εννοεις στην υποθεση του κιπ και της πανικουλας ?
------------ αυτην εννοω ακριβως.
μα ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι\"
-------------- ο κοσμος μπορει να εχει οτι θελει,
εμεις γιατι πρεπει να εχουμε καμαρια?
Σε πληροφορω δεν με ενδιαφερουν καθολου οι ερωτικες περιπετειες των μελων, εκτος αν με κανουν κοινωνο τους.
Πευτον πλεις εχει καταντησει και εγω ετσι το βρηκα οταν μπηκα δεν το ανοιξα εγω αυτο το θεμα!
---------------προσεξε γιατι συντηρεις οτι κακως αναπτυσεται το τελευταιο καιρο.
Δεν σημαινει οτι πρεπει να ακολουθουμε ολοι την λαθος πορεια.
Αν υπαρχει πευτον πλεις, κακως υπαρχει, οποτε η συντηρηση του δεν ωφελει.
ουτε καν συμφωνω με την παρουσια εστω της δυνατοτητας των ρσωπικων μηνυματων ! ξερεις τι θα πει φορουμ?
πλατεια ..υπαιθρο.....οχι ατομικη αλληλογραφια η τσατ!
αυτο εμμεσα ηθελα με ευγενικο τροπο να υποδειξω στους φιλους μου επαναλαμβανω..... αν θελετε να τα βρειτε πηγαινετε καπου μονοι σας .
------------- αρα αυτο που θες να κοπει ειναι να σταματησουν να πετανε ερωτικες ατακες ας πουμε....
Δεκτη η αποψη σου, αλλα δεν μπορουμε να επιβαλλουμε στο κοσμο πως θα μιλανε αναμεταξυ τους.
Αν σε αυτους αρεσει εξισου, σε μας τι λογος πεφτει?
Και αντε το ειπες 1-2-3-4 ποτε ερχεται το τερμα?
Μεχρι να τους πεισεις?
στα βαθεια σου γεραματα?
εδω ειναι δημοσιος χωρος με διδακτικη προοπτικη ...αν η πανικουλα γραφει φοβαμαι τον κιπ και ο κιπ φοβαμαι την πανικουλα πχ αυτο εχει επιπτωσεις και για τους υπολοιπους , στο οτι ισως η γνωριμια των μελων του φορουμ σε μια εξοδο απο την εικονικη πραγματικοτητα , ειναι τραυματικη εμπειρια και οχι θεραπευτικη που με βρισκει καθετα αντιθετο!
----------- εχω οργανωσει και παρεβρεθει σε αρκετα μητινκ.
Οποιος ηθελε να ερθει, το εκανε. Οσοι θελανε να βρουν δικαιολογιες, βρηκαν αρκετες.
αν δεν θελει ο κιπ μην σωσει και το κανει ποτε !
ομως δεν πρεπει να βγαινει λαθος συμπερασμα για την δυνατοτητα του διαδικτυου να φερνει τους ανθρωπους κοντα στον πραγματικο κοσμο γιατι ειναι ανιστορητο ψεμα !
------------------- ο ιδιος ο κηπ, εχει τοποθετηθει αρκετα παραπανω απο οτι χρειαζεται και νομιζω αρκουν (και περισευουν) οσες εξηγησεις εδωσε. Οποτε ας αφησουμε το κοσμο να κανει οτι του βγαινει - οπως του βγαινει.
εσυ πρωτοςπηρες τα συγχαρητηρια μου οταν πηγες στην τριπολη!
-------------------- δεν ξερω αν μια τετοια κινηση χρειαζεται συγχαρητηριων, μου αρκει τα οσα αποκομισα απο αυτη την συναντηση.
Ωστοσο να εισαι καλα για το σχολιο σου.