Quote:
Originally posted by boubourina
λοιπον εγω ειμαι η \"Μπ\" και η μικρη ειναι η \"Γ\"
Πεμπτη λαμβανουμε μια επιστολη στη δουλεια που λεει οτι μεχρι τις 31/10 θα απολυθει το μισο προσωπικο.
Με την ανασφαλεια της ανεργιας κανονιζω να δουλεψω και καπου αλλου τα απογευματα για 2 μηνες να βγαλω κατι παραπανω.
Σαββατο εχω ξυπνησει με μπεμπη ταισμα ξεσκατωμα , ντυσιμο κλπ εχω παει λαικη και σουπερ μαρκετ (ο συζυγος εχει παει για ψαρεμα με εναν φιλο) και γυριζω σπιτι στις 2,30 να μαγειρεψω.
Εκεινη την ωρα η μικρη οτι εχει ξυπνησει (γυριζουν καθε , μα κααααθε βραδυ το ξημερωμα και κοιμουνται ολη την ημερα).
Εχει αρχισει και γυαλιζει το ματι μου και της λεω.
Μπ: ρε συ Γ, βλεπεις 2 μερες οτι ειμαι χαλια απο την δουλεια αλλα και περα απο αυτο και εγω και ο μπαμπας ειμαστε εργαζομενοι. Βλεπεις τοσα πραγματα γυρω σου που μπορεις να κανεις, δεν μπορεις να βαλεις ενα χερακι να βοηθησεις λιγο;
Τι κανετε σε αυτο το σπιτι ,μονιμο τουρισμο;
Γ: εγω δεν ειμαι δουλα σου να κανω δουλειες ουτε να φυλαω το μπεμπη 2ωρα καθε τοσο!
Μπ: Και εγω σας προσεχα 5 χρονια και δεν ειπα ποτε οτι ειμαι δουλα σας.
Γ: Αυτο ειναι δικο σου προβλημα! ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΣΟΥ;;
(τα κεφαλαια τα βαζω γιατι εχει αρχισει το ουρλιαχτο!)
Μπ: (ουρλαζω και εγω τωρα) ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ!!!
εδω την πατησες μπουμπουρινα! παιζειςλαθος ρολο που φανταστηκα εξαρχης και σου εξηγησα ...η μικρη θελει μια φιλη που θα της αλλαξει την συμπεριφορα με διαλογοκαι οχι με ηθικολογηματα του τυπου \"να ρωτησης την μαμα σου\"! εκει την εχασες την παρτιδα !
Γ: ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;
καλα στα λεει εδω γιατι την αναγκασες να αμυνεται
ΜΠ: ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ;
εδω ξεφυγες τελειως πια ! το σπιτι ανηκει στα ντουβαρια του και οι ανθρωποι ο ενας στον αλλον με αυτοσεβασμο και αλληλοσεβασμο αμοιβαιο και οχι αναγκαστικο
Γ: ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.
εδω δεχεσαι τα αποτελεσματα των δικων σου προηγουμενων λαθων! ισως να λεει αληθεια η μικρη και πραγματιο αντρας σου να την καλοπιανει με τετοια !
ΜΠ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ
εδω συνεχιζεις να εχεις χασει τον αυτοελεγχο σου και να τραυματιζεις το παιδι μεταφεροντας σε μια ανικανη μανα την ευθυνη που μονη σου ανελαβες με αυτο το γαμο!
Γ: ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΣΟΥ,
λογικη και αναμενομενη αντιδραση ενος παιδιου για να προστατεψει την αληθεια που λεει οτι λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε
ΜΠ: ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ!!
σωστη η δικη σου αποψη αλλα χανει την σημασια της σαν επιχειρημα μετα απο οσα εχουν προηγηθει αναμεσα σας .
Ετσι επρεπε να ξεκινησεις να κερδιζεις αυτο το παιδι απο την ημερα που παντρευτηκες τον πατερα του ...
Γ: Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.
η φυσικη ζηλεια ενος παιδιου χωρισμενων γονιων που η σχεση του με την θετη του μητερα δεν καταφερε να βρει ακομα ισορροπια ρολων και προκαλει αρνηση στην σχεση της με την οικογενεια συνολικα , με πιθανες προεκτασεις στην συνασθηματικη της ζωη στην συνεχεια στον τροπο που θα βλεπει την δικη της οικογενεια αυριο!
ΜΠ: ΩΡΑΙΑ ,ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Σ\'ΑΓΑΠΑΕΙ. ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ!!!
η αποθεωση της απορριψης και η παραδοχη της αδυναμιας να βρεθει μια συμβιβαστικη λυση αναμεσα σας! επεσες θυμα των δικων σου λαθων και εχασες την ευκαιρια να βρεθειτε μαζι με την κορη σου σε φαση οσμωσης ...
Εκεινη την ωρα ο γειτονας απο κατω εχει αρχισει να φωναζει ο μπεμπης εχει μουλωξει σε μια γωνια και δεν βγαζει αχνα και η μικρη παιρνει μια βαλιτσα και βαζει πραγματα και φευγει!!!!
Σας Ακουω!!!!!!
Μπομπουρινα νομιζω οτι αν διβασεις αναλυτικα ολα οσα σου εχω γραψει θα καταλαβεις οτι εχεις χασει μεχρι στιγμης καθε δυνατοτητα επικοινωνιας με το παιδι .