20 ευρο εδωσα να το παρω.κιπακοQuote:
Originally posted by keep_walking
Φοβασαι μην παει χαμενο το τεστ?
Καντο και αγορασε μετα αλλο...δεν βλεπω το λογο να εισαι μες την αγωνια.
Printable View
20 ευρο εδωσα να το παρω.κιπακοQuote:
Originally posted by keep_walking
Φοβασαι μην παει χαμενο το τεστ?
Καντο και αγορασε μετα αλλο...δεν βλεπω το λογο να εισαι μες την αγωνια.
ενα εχει που το κατουρας .αυριο θα το κανω δεν θελω να την ξαναπατησω,ναι νιωθω ναυτιες,νυσταζω συνεχεια,οταν αργησω να παω μ ρχετε λυποθιμια αυτα.Quote:
Originally posted by Mariah
Βασικα το predictor εχει μεσα 2 τεστ, οποτε μπορει να κανει ενα τωρα και ενα το πρωι αν ειναι ακομα αγχωμενη.
liveloula αμα νοιωθεις και ναυτιες... τεσπα εγω στη θεση σου θα το εκανα τωρα να μη αγωνομαι μεχρι αυριο.
tωρα τελευταια που ζυγιστηκες στο φαρμακειο ειχες βαλει και 3-4 κιλα απο οτι ειχες πει,ε?
ολγακι ηθελα να το πω και αυτο :p
εχω βαλει 4 κιλα.:(
Quote:
Originally posted by Mariah
ολγακι ηθελα να το πω και αυτο :p
ναι το θυμηθηκα το ειχε πει την προηγουμενη βδομαδα poy λεγαμε για κιλα:)
καλα 4 φορες ρωτησα απο την γυναικολογο να με διαβεβαιωσει οτι αυτο το φασολι που βλεπω δεν ειναι μωρο.και μου ειπε οτι ειναι ο σακος που μεγαλωνει το μωρο.
μαμω τα πτυχια της.τι θα κανω αν ειμαι?δεν θα το ριξω σιγουρα γιατι λατρευω τα μωρακια.οι γονεις μου θα με διαγραψουνε.ο Δημητρης>?τον εχω γραμμενον αυτον πια μονο για σεξ ειμαστε.και χθες καναμε ενα οργιο αλλο πραγμα χααχχαχαχ και ειμαι εγκυος στο παιδι του.θα παρω τα βουναααααααααααααααα!!!!!
kane esi το τεστ αυριο να σαι σιγουρη η ακομη και τωρα αλλααν ησουν δεν θα το εβλεπε η γυναικολογος?τοσο γκαου??
Kαλο ξεμπλεξιμο :p
προβλεπω σαρικοπιτες και πιλαφι απο κλεμενο τραγο.....
το εκανα!!!!!:(:(:(:(:(
και???
θετικο ειναι...
δεν ξερω τι να πω λιβελουλα..........πως νιωθεις?