Originally posted by SOFGEO
Quote:
Originally posted by lini
Σχετικά με την απόσταση, μένουμε σε ξεχωριστές πόλεις τώρα.Δεν έχουμε καμία επικοινωνία.
Ο ίδιος μετά την επίσκεψη στον γιατρό, μου είπε συνειδητοποιημένος ότι πρέπει να το περάσουμε και αυτό, αφού το είπε ο γιατρός.
Μόνο με τους δικούς του επικοινωνώ που και που, χωρίς να το ξέρει ο ίδιος.
Όσον αφορά τη σχέση μας, ξέρω οτι με αγαπάει και θέλει να είμαστε μαζί, αλλά όταν γίνει καλά θα μπορούμε να έχουμε μια φυσιολογική σχέση ή όταν είναι μαζί μου θα θυμάται μερικές φορές όλα αυτά και δεν θα αντέξει μαζί μου?
Ισως να ακούγεται λίγο εγωιστική η ερώτηση,ίσως να αναζητώ και εγώ ελπίδες επειδή τον αγαπάω...
Εγώ lini δεν ανησυχώ μήπως απλώς θυμάται πως ήταν μαζί σου και δεν αντέξει αλλά μήπως πάθει κρίσεις που δεν θα μπορείς να αντέξεις.Δεν θα μπορεί να τις ελέγχει ΑΝ και εφόσον το ξαναπάθει.
Δε φταίει το ότι σ\'αγαπάει, ούτε εσύ ότι κάνεις κάτι λάθος,ήταν να γίνει.Όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε πιθανότητες να νοσίσουμε ψυχολογικά,ιδίως σε αυτή την εποχή που τα πάντα τρέχουν και γίνονται με ιλλιγγιώδη ταχύτητα,τα υλικά αγαθά μας γίνονται όλο και πιο απαράιτητα και το άγχος για να αποκτήσουμε και να τα προλάβουμε όλα δεν το αντέχουν όλοι.
Για μένα είναι πολύ ωραίο που τον αγαπάς τόσο και θες να τον στηρίξεις αλλά,πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ενημερωθείς από τους γιατρούς, αν θα επανέλθει
πλήρως και τί πιθανότητες έχει να το
ξαναπάθει!!!.
Ενημερωτικά,τον αδελφό του γαμπρού μου τον παράτησε η γυναίκα του(δεν άντεξε να τον φοβάται),του έκλεισαν τη σχολή που έκανε μάθημα,του πήραν το αυτοκίνητο κι όλα αυτά γιατί το παθαίνει εκεί που δεν το περιμένει ούτε ο ίδιος. Έκανε τα χαρτιά του,παίρνει σύνταξη(είναι 48)και προσπαθεί τώρα πια που είναι κάπως καλύτερα να ξαναφτιάξει τη ζωή του από τα ερείπια.Τόοοοσο καλά και δεν ξέρουμε για πόσο.
Sorry,ειλικρινά δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά θέλω να δεις το θέμα σοβαρά, δεν είναι αμυγδαλές που τις έβγαλε και ξεμπερδεψε για πάντα.