μιλα θα σε κατηγορησει οτι πας να την αλλαξεις?Το τρωω χρονια αυτο το παραμυθακι!!Αλλα οπως αλλαξες εσυ για αυτη την σχεση ετσι διεκδικεις μια αλλαγη αυτο ξεκαθαρισε το με σενα πρωτα......
Printable View
μιλα θα σε κατηγορησει οτι πας να την αλλαξεις?Το τρωω χρονια αυτο το παραμυθακι!!Αλλα οπως αλλαξες εσυ για αυτη την σχεση ετσι διεκδικεις μια αλλαγη αυτο ξεκαθαρισε το με σενα πρωτα......
μηπως γιατι μπορει η κοπελια να μην ειναι ερωτευμενη κατερινακι;και να εχει ερωτευτει καποιον αλλον και τον αφησει;
Για ενα μηπως να χασει μια ακομη επαφη μαζι της ?,αν ειναι ερωτευμενος δεν μπορει να το κανει ! Ας περιμενει να δει που το παει μεχρι εκει που του επιτρεπει η αξιοπρεπεια του-αλλοιως οι καθαρες λυσεις ειναι οι πιο επωδυνες αλλα κ οι πιο θεραπευτικες.
ποσο χρονων εισαι κατερινα; :)
Αυτη τη στιγμη δεν την παλευω καθολου.Λεω να σταματησω να σκεφτομαι και να τα γραψω ολα αυτα στα @@ μου.Απλα να ειμαι ο εαυτος μου και τιποτα αλλο. Δειλο αλλα αποτελεσματικο.
pickles σκεψου και κατι αλλο, αν ειστε ετσι τωρα που ειστε πανω στον ενθουσιασμο και στον ερωτα σας, πως θα ειστε σε κανα χρονο και σε κανα δυο χρονια μετα?
Η αγαπη φαινετε με τις πραξεις και οχι με τα λογια. Αγαπας καποιον? Του τον δειχνεις.. οπως και το αντιστροφο.
Γνωμη μου ειναι πως η κοπελα δεν πολυ ενδιαφερετε.. απλως θελει να εχει μια σχεση. Αν εσενα σου φτανει αυτο, εμας μας περισσευει :)
Αυτο με πληγωνει.... και τι να κανω ; Να το τελειωσω τωρα ; Να το αφησω να δω που θα παει ; Ολα αυτα ακουγονται πολυ ευκολα αλλα οταν εισαι ερωτευμενος.........
Να το αφησεις να δεις που θα παει !Δωσε τη μπαλα σαυτη!πες της να παιξει οπως θελει ,εσυ αν το θελει η κατασταση και εισαι μονος θα εισαι μαζι της στη φαση της ,αλλοιως υπαρχει κ το αγνωστο κ οτι ηθελε προκυψει!Μ αυτο το τροπο δεν πεφτει ο εγωισμος σου απλα το αντιμετωπιζεις το θεμα κοινωνικα δηλ ελισεσαι κ ουσιαστικα λογικευεις τον ερωτα σου ,γιατι ετσι θ αποκαλυφτει η αληθεια της σχεσης σας.
Γ@#$%$ τα, πρωτη σχεση που κανω δεν καταλαβαινω τιποτα. :)
Μεχρι ποτε ομως να προκυψει? Η γνωμη μου ειναι να βαλεις ενα οριο , και αν μεχρι τοτε δεν αλλαξει κατι, ειτε την ταρακουνεις λεγοντας της τα παραπονα σου ειτε πας παρακατω.
Σκεψου αν απο τωρα εχετε δυσκολιες, σε λιγο θα σε φτυνει και καταμουτρα :)
Πραγματικα πρεπει να ειναι πολυ μπερδεμενη. Χτες το βραδυ την βρηκα στο μσν, και αρχισαμε να μιλαμε χαλαρα. Και μου στελνει πρωτη, αλλα δεν απαπνταω για κανα τεταρτο (εσκεμμενα λιγο:) και μετα απαντησα κανονικα. Μετα απο λιγο μιλαγα και με ενα αλλο παιδι στο μσν και επειδη αργουσα να απαντησω μου λεει με ενα υφος καλυτερα μιλα αλλου, ενω ουσιαστικα δεν λεγαμε τιποτα ιδιαιτερο, 2-3 κουβεντες και μετα 10 λεπτα σιωπης, και φευγει.
Την παιρνω τηλεφωνο αργοτερα με ολη την καλη διαθεση να μιλησουμε λιγο, και με πηρε απο τα μουτρα,για το θεμα μσν (μ@λ@κ@ε@ τουμπανα δλδ) δεν εκνευριστηκα ουε με πηρε απο κατω της, οποτε πανω που παω να της πω καληνυχτα μου το κλεινει.
Οταν με γραφει αυτη δεν της κανω μανουρα τετοιου στιλ, εγω ¨πειραματικα¨ λιγο την εγραψα και δεν μου μιλαει τωρα. Το πορισμα μου....(γιατι ψοφαω να αναλυω τα πραγματα ;). Πιστευω οτι υποσεινηδητα θελει να φυγει θελει κατι αλλο αλλα φοβουμενη την εγκαταληψη δεν το κανει, αλλα μεσα της τρωγεται να φυγει,δημιουργει διαρκως αφορμες και πατηματα χωρισμου για ασφαλεια.
Αλλη μια περιπτωση ειναι οτι επειδη στις περισοτερες απο τις προηγουμενες σχεσεις της ,οι οποιες ηταν βαρια στο 3μηνο, την χωριζαν χωρις να της πουνε τον λογο κι την αφηναν με ενα μεγαλο ερωτηματικο. Οποτε ειτε το κανει αυτο για να εχει καποιο λογο η\' αφορμη, να μου πει σε περιπτωση χωρισμου,ειτε για να μου επιτεθει σε μια συζητηση η\' γιατι απλα ειχε νευρα :)
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ.
εμενα μου δειχνει ατομο που επιζητει την προσοχη των αλλλων,
αλλα δεν διατιθεται να ανταποδωσει το ιδιο.
Δεν ξερω τι σου λεει αυτο,
αλλα αν δεν σε κανει να νιωθεις ανετα τοτε πας για αλλα.
Φαντασου οτι στο συντροφο μας, καποια πραγματα αν μας ενοχλουν τοτε απλα δεν μας κανει.
Μην ψαχνεις να περασεις μια καμηλα σε μια βελονα.....
Συμφωνω παντος για να ξεκαθαρησω κατι , οι αναλυσεις που κανω τις κανω γιατι απλα μου αρεσει πολυ να νιωθω οτι τα ελεγχω ολα, αποκει και περα δεν τις λαμβανω ιδιαιτερα υποψη μου. Την αποφαση μου την εχω παρει ετσι κιαλλιος και νομιζω οτι ειναι λογικη.
Αφου ετσι κιαλλιος θα πληγωθω, θα αφησω ολες αυτες τις σκεψεις και θα προσπαθω να απολαυσω τις 2-3 μερες που θα πηγαινω να την δω. Τωρα αν σπαστηκε που δεν της απαντησα γρηγορα στο μσν η\' οτι δεν με πηρε τηλεφωνο μια μερα θα χαλαρωσω και δεν θα το αφηνω να με επηρεασει. Θα πολεμισω την φωτια με την φωτια
:D:D
Γειά σου φίλε!Quote:
Originally posted by pickles
Πραγματικα πρεπει να ειναι πολυ μπερδεμενη. Χτες το βραδυ την βρηκα στο μσν, και αρχισαμε να μιλαμε χαλαρα. Και μου στελνει πρωτη, αλλα δεν απαπνταω για κανα τεταρτο (εσκεμμενα λιγο:) και μετα απαντησα κανονικα. Μετα απο λιγο μιλαγα και με ενα αλλο παιδι στο μσν και επειδη αργουσα να απαντησω μου λεει με ενα υφος καλυτερα μιλα αλλου, ενω ουσιαστικα δεν λεγαμε τιποτα ιδιαιτερο, 2-3 κουβεντες και μετα 10 λεπτα σιωπης, και φευγει.
Την παιρνω τηλεφωνο αργοτερα με ολη την καλη διαθεση να μιλησουμε λιγο, και με πηρε απο τα μουτρα,για το θεμα μσν (μ@λ@κ@ε@ τουμπανα δλδ) δεν εκνευριστηκα ουε με πηρε απο κατω της, οποτε πανω που παω να της πω καληνυχτα μου το κλεινει.
Οταν με γραφει αυτη δεν της κανω μανουρα τετοιου στιλ, εγω ¨πειραματικα¨ λιγο την εγραψα και δεν μου μιλαει τωρα. Το πορισμα μου....(γιατι ψοφαω να αναλυω τα πραγματα ;). Πιστευω οτι υποσεινηδητα θελει να φυγει θελει κατι αλλο αλλα φοβουμενη την εγκαταληψη δεν το κανει, αλλα μεσα της τρωγεται να φυγει,δημιουργει διαρκως αφορμες και πατηματα χωρισμου για ασφαλεια.
Αλλη μια περιπτωση ειναι οτι επειδη στις περισοτερες απο τις προηγουμενες σχεσεις της ,οι οποιες ηταν βαρια στο 3μηνο, την χωριζαν χωρις να της πουνε τον λογο κι την αφηναν με ενα μεγαλο ερωτηματικο. Οποτε ειτε το κανει αυτο για να εχει καποιο λογο η\' αφορμη, να μου πει σε περιπτωση χωρισμου,ειτε για να μου επιτεθει σε μια συζητηση η\' γιατι απλα ειχε νευρα :)
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ.
Πρέπει να σου πω οτι με προβλημάτισε η ευκολία με την οποία βγήκαν συμπεράσματα για το αν η κοπέλα σου είναι η όχι ερωτευμένη μαζί σου.
Απο εκεί και πέρα.
Ο λόγος που η κοπέλα φέρεται έτσι δεν είναι ξεκάθαρος.
Εύστοχα θέτεις πολλά επειδή.
Επειδή είναι ανασφαλής, θέλει να δείχνει αδιάφορη ( πίστεψέ με, το χω κάνει), θέλει να έχει το πάνω χέρι στον χωρισμό, έχει τα νεύρα της, έχει ξενερώσει, θέλει να φύγει κτλ.
Δέχομαι οτι σου αρέσουν οι αναλύσεις, κι εμένα το ίδιο.
Όμως αυτές οι αναλύσεις, που τις κάνεις μόνος σου για την δική της συμπεριφορά, μάλλον σε απομακρύνουν απο εκείνη, παρά σε φέρνουν πιο κοντά στην όποια αλήθεια.
Για μένα, η λύση είναι μιά.
Το άνοιγμα. Μια σχέση, δεν είναι μόνο το να ανοίγουμε τα πόδια μας ο ένας στον άλλο, αλλά το να ανοίγουμε και την καρδιά μας.
Και εφόσον νιώθεις ένα συναίσθημα τόσο ισχυρό, σεβάσου το και μίλα γι αυτό.
Μίλα για τα ενδεχόμενα των αναλύσεων, μίλα για τους φόβους και τις ανησυχίες σου, μίλα της για το τι νιώθεις και συζητήστε πού πάει το πράγμα με εσάς.
Ελπίζω να μην φοβάσαι την έκθεση. Μπροστα στα μεγάλα συναισθήματα, η έκθεση είναι το λιγότερο :)
Καλή τύχη φιλαράκι!
Εγω νομιζω οτι τα κανει για να δει αν ενδιαφερεσαι, και οταν δεν πετυχαινει τον σκοπο της απλα σπαζεται.