Οδυσσεα καλησπερα,
Ειναι σαφες οτι εχεις φορτωθει παραπανω απο οσα μπορει να αντεξει ενας καθημερινος ανθρωπος.
Περα ομως απο αυτα, πως βλεπεις το επαγγελματικο σου μελλον?
Τι πιστευεις οτι μπορεις να οργανωσεις σε αυτο το επιπεδο?
Printable View
Οδυσσεα καλησπερα,
Ειναι σαφες οτι εχεις φορτωθει παραπανω απο οσα μπορει να αντεξει ενας καθημερινος ανθρωπος.
Αίσχος.Quote:
Originally posted by krino
Δεν ξερω ποσο μπορει να λατρευουν οι κακομοιρηδες.....Quote:
Originally posted by Empneustns
ολοι σε λατρευουμε ...
Quote:
Originally posted by vince
Αίσχος.Quote:
Δεν ξερω ποσο μπορει να λατρευουν οι κακομοιρηδες.....Quote:
ολοι σε λατρευουμε ...
τουλαχιστον....!
Εχετε να προτείνετε κάτι στον άνθρωπο;σύλλογος γιοκ;Οδυσσέα αν κρίνω και απο το νικ εισαι απο Ιόνιο.Πάλεψέ το και στον δήμο και στην εκκλησία και με δικούς σου ανθρώπους να έλθεις σε επαφή και να μην χάνεσαι απο το φόρουμ.Θα ακούσεις πολλά μην δίνεις σημασία κράτα όσα κρίνεις ότι σε βοηθούν.Οτι υπάρχει αμπελοφιλοσοφία είναι γεγονός ο εμπνευστής δεν εχει άδικο.Κρινο ψέμα είναι;ας τα αφήσουμε αυτά να δουμε τι μπορούμε να κάνουμε σαν φόρουμ καιρός να κάνουμε πράξη όσα λέγαμε
krino,ας μην ανοιχτει θεμα εδω μεσα.στην αρενα.
κριμα ειναι ο ανθπωπος ανοιγει να πει τον πονο του και εσυ πιανεσαι απο μια ατακα του εμπ την οποια τελικα και εσβησε?
καλυτερα να μην το κανουμε θεμα,ε?
καταλαβα λαθος το μηνυμα του πανο,καταλαβα πως συμβουλευε να αυτοκτονησει για αυτο και αντεδρασα ετσι.αυτος ηταν και ο λογος που εσβησα το μηνυμα μου.γιατι θεωρησα πως οποιοδηποτε θα ελεγε κατι τετοιο ειναι λαθος.κρινο βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου.οδυσσεα συγνωμη αν σου χαλασα θεμα αθελα μου
Μπράβο σου Εμπνευστή. Η ευθύτητα είναι ένα από τα στοιχεία που βελτιώνουν το φορουμ σε αντίθεση με τις πλαγιοκοπήσεις οπού και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην γωνία.
Οπως επισης οτι υπαρχει πολυ φιλελευθερισμος σωστα?Quote:
Originally posted by giota
Οτι υπάρχει αμπελοφιλοσοφία είναι γεγονός ο εμπνευστής δεν εχει άδικο.Κρινο ψέμα είναι;
η οτι ο πανος ειναι ο σχιζοφρενης με το πριονι?
Δυστυχως δεν γνωριζετε καθολου να χειριστειτε μια κατασταση,
για να αποφευγονται εντασεις.
Quote:
Originally posted by melene
krino,ας μην ανοιχτει θεμα εδω μεσα.στην αρενα.
κριμα ειναι ο ανθπωπος ανοιγει να πει τον πονο του και εσυ πιανεσαι απο μια ατακα του εμπ την οποια τελικα και εσβησε?
καλυτερα να μην το κανουμε θεμα,ε?
αγαπητη μελενε,
το θεμα δεν ειναι τι κανω εγω, αλλα τι κανουν οι εμπνευσεις καποιων....
Α και μιας και το αναφερεις,
εγω δεν βλεπω τιποτα να εχει σβηστει,
μια χαρα το βλεπω γραμμενο πιο πανω.
Quote:
καταλαβα λαθος το μηνυμα του πανο,καταλαβα πως συμβουλευε να αυτοκτονησει για αυτο και αντεδρασα ετσι.αυτος ηταν και ο λογος που εσβησα το μηνυμα μου.γιατι θεωρησα πως οποιοδηποτε θα ελεγε κατι τετοιο ειναι λαθος.κρινο βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου.οδυσσεα συγνωμη αν σου χαλασα θεμα αθελα μου
Καλα κανεις και δεν ασχολεισαι μαζι μου.
Εκεινο που δεν κατανοω,
ειναι αφου δεν σου αρεσει το φορουμ, οπως δηλωσες,
γιατι γραφεις? γιατι καταπιεζεσαι? γιατι αισθανεσαι σωτηρας ολων και στο τελος πνιγεσαι μονος σου?
θεωρησες... θεωρησες... θεωρησες....
οπως και οι αλλοι που εκαναν την πλακιτσα τους....
νομιζαν.... νομιζαν... νομιζαν....
Αν μη τι αλλο δεν μαζευεστε πλεον και δεν περναει εβδομαδα χωρις να γραψετε ιστορια....
Παιδία νιώθω υπευθύνως που έγιναν όλες αυτές οι παρεξηγήσεις θέλω να σας ζητήσω συγνώμη για αυτό κ να σας παρακαλέσω να μην συνεχιστεί. Είμαι ένας απρόσκλητος ξένος στην τόσο όμορφη παρέα σας, δεν νομίζω ότι για ένα λάθος μήνυμα κ κατ επέκταση για μια παρεξήγηση να χαλάσετε κάτι τόσο όμορφο που έχετε μεταξύ σας. Δεν αξίζει να γίνει όλο αυτό εξαιτίας μου.
mhn ανησυχεις οδυσεα ειναι συχνο φαινομενο..δεν φταισ εσυ!
οδυσσεα η ευθυνη ειναι δικη μου και οχι δικη σου.Και αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι να ξεπερασεις το προβλημα.τα υπολοιπα ειναι δικα μας εσωτερικα θεματα που εχουμε σκοπο καποτε να ξεπερασουμε....σκεπτομαστε θετικα ... παντα :)
Οδυσσέα, σε διαβεβαιώ δεν φταίς εσύ. Αυτό τοξέρουν ΟΛΟΙ.Quote:
Originally posted by odyseas
Παιδία νιώθω υπευθύνως που έγιναν όλες αυτές οι παρεξηγήσεις θέλω να σας ζητήσω συγνώμη για αυτό κ να σας παρακαλέσω να μην συνεχιστεί. Είμαι ένας απρόσκλητος ξένος στην τόσο όμορφη παρέα σας, δεν νομίζω ότι για ένα λάθος μήνυμα κ κατ επέκταση για μια παρεξήγηση να χαλάσετε κάτι τόσο όμορφο που έχετε μεταξύ σας. Δεν αξίζει να γίνει όλο αυτό εξαιτίας μου.
Μη το ψάχνεις προς τα εκεί ούτε λεπτό.
Είναι άλλα προβλήματα που ξεπήδησαν με αφορμή τη κουβέντα.
Πιστεύω πως εδώ θα βρεις αρκετή συμπαράσταση τελικά.
Το φόρουμ περνά αυτό τον καιρό μια περίοδο έντασης που μάλλον στο τέλος θα οδηγήσει σε καλύτερη ισορροπία από πριν. :)
Κρίνο καλημέρα κ σε ευχαριστώ. Επαγγελματικά στην κατάσταση που είμαι αυτή τη χρονική περίοδο δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Την περισσότεροι μέρα είμαι ξαπλωμένος όχι γιατί είμαι τεμπέλης αλλά γιατί το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται. Πονάω σε 3-4 σημεία συνεχώς, έχω παρατεταμένους πονοκέφαλους κ το χειρότερο είναι ότι μέρες τις οποίες είμαι λίγο καλύτερα μόλις ασχοληθώ με εργασία που έχει κ σωματική άσκηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα νιώθω 100 χρόνων δεν μπορώ να πάρω τα ποδιά μου κ συνήθως δεν έχω μετά καν συγκροτημένοι σκέψη. Νιώθω ερείπιο εντελώς.Quote:
Οδυσσεα καλησπερα,