Originally posted by λίτσα
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Λίτσα....συγνώμη και διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Πέρισυ έγραφες πως πάσχεις από τα 12 από κατάθλιψη,αυτό ήταν το πόρισμα του γιατρού μετά από κάποιες συνεδρίες που είχαμε πως έχεις κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ναι έχω κάνει απόπειρα μετά από ερωτική απογοήτευσηκαι παίρνεις για πολλά χρόνια φάρμακα. Έλεγες μάλιστα πως πάσχεις από φοβίες στο μεταφυσικό και δεν μπορούσες να κοιμηθείς χώρίς φώτα.
ακριβώς αν θυμάσαι έχω αναφέρει πως έχω ασχοληθεί με το μεταφυσικό και αυτό μου δημιούργησε κάποιες φοβίες οι οποίες με την βοήθεια του Θεού τις ξεπέρασαΤώρα, μετά από τόσα χρόνια φαρμακευτικής θεραπείας είσαι καλά και λες πως μπορεί να έχει γίνει λάθος.
ακριβώς έτσι γιατί τότε δεν έγινε ο σωστός έλεγχος από την στιγμή που υπήρχε και άλλος παράγοντας ο οποίος μπορεί να δημιουργούσε τα συμπτώματα που έχω.Είναι όμως λάθος, ή η αγωγή σου έχει δουλέψει καλά?αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζω απλά μιλάω σύμφωνα με το λεγόμενα της ενδοκρινολόγου
Σκέψου το και πάνω απ όλα μην κόψεις τα φάρμακα σου σε καμία περίπτωση. Αν νιώθεις ανασφάλεια με τον γιατρό σου, πήγαινε σε άλλον.
τα φάρμακα θέλω να τα σταματήσω γιατί νιώθω πως δεν τα χρειάζομαι.και αν μου κάνουν κακό αντί για καλό;;;ποιος μου το λέει αυτό με σιγουριά; αυτό ψάχνω.Γενικότερα και συμβουλή μου, μη κάνεις κάτι χωρίς ιατρική συμβουλή...αυτό ακριβώς θα κάνω.θα δω πρώτα πως θα πάω με την αγωγή για τον θυρεοειδή και έπειτα έχουν και άλλοι συνέχεια.δεν επαναπαύομαι πλέον με τίποτα και με κανέναν.
Φιλικά
ξέρεις γιατί αντιδρώ έτσι;;;
γιατί ενώ νιώθω σούπερ ο γιατρός μου λέει πως υποτροπίασα , επιμένει πως δεν είναι κάτι οργανικό και πως χρειάζομαι αύξηση των φαρμάκων και παρακολούθηση από ψυχίατρο.
οι εξετάσεις όμως που έκανα εν αγνοία του πάντα δείχνουν άλλα όμως...
εγώ τί να πιστέψω;;;;;
αυτό που νιώθω , τις εξετάσεις και την ενδοκρινολόγο ή αυτά που μου λέει ο νευρολόγος ο οποίος έβγαλε πόρισμα πως υποτροπίασα μέσα σε 10 λεπτά ακριβώς....
τί θα κάνατε στην θέση μου;;;;