Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ξαναδιάβασε τα posts σου Ανάντα!Στέλνεις ένα σωρό αντιφατικά μηνύματα,μία όλα είναι καλά και ζω την καλύτερη σχέση μου,μία νιώθεις μοναξιά,μία φταίνε τα κουτσομπολιά,μία η προδοσία,μία η αλλαγή τόπου,μία η έλλειψη ηθικής στις μέρες μας,όλο ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...
Αλλά τι;
\"Ποιος φταίει;
Kανένα στόμα δεν τό΄βρε και δεν τό\'πε ακόμα.\"
Δεν μπορεί να είμαστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα και να έχουμε διάθεση για όλα αλλά ταυτόχρονα να είμαστε κλειστοί,μοναχικοί και να σέρνουμε τον εαυτό μας στο περιθώριο.Δεν μπορεί να περνάμε τον μεγάλο έρωτα αλλά να νιώθουμε μοναξιά.Δεν μπορεί να μας αρκεί μία δικαίωση αλλά να μην έχουμε φίλους.
Δεν μπορεί να καλύπτουμε πάντα τα \"ναι μεν,αλλά\"ΜΑΣ.
Περναω μια απο τις πιο κυκλοθυμικές φασεις στη ζωη μου.Για να ειμαι εδω προφανως και δεν ειμαι καλα βεβαιως.Μια φτιαχνει η διαθεση μου με κατι που θα γινει μια απογοητευομαι.Ομως δεν ειπα ποτε σε οσα εγραψα, οτι ολα ειναι καλα.Ειπα οτι το μονο καλο στη ζωη μου ειναι η σχεση μου.Γιατι προβληματα και στην οικογενεια μου εχω με θεματα υγειας(τα οποια δε θελω καν να αναφερω γιατι δεν προκειται να λυθουν) και στη δουλεια μου (τα οποια τα συνανταμε ολοι λιγο πολυ στις δουλειες) και στις φιλικες σχεσεις που ειναι και το τοπικ του θεματος.Δε σερνω τον εαυτο μου στο περιθωριο.Με το ζορι με εβαλαν εκει δεν ηταν επιλογη μου.Προσπαθω να πιαστω απο καθε αφορμη για παρεα, εβαλα νεα ενδιαφεροντα στη ζωη μου μπας και αλλαξει κατι, ειμαι ανοιχτη σε ολους.Αλλα δεν αλλαζει κατι ριζικα.Δε νομιζω οτι ανεφερα πουθενα οτι εξαιτιας της απογοητευσης εχω κλειστει κατ¨επιλογην στο σπιτι μου.Ισα ισα που οσες φορες εχει τυχει να μου πουν ελα για ενα καφε και επαγγελματικές υποχρεωσεις να εχω ή κουραση απο τη δουλεια πηγαινω οπου με καλουν.Περναω το μεγαλο ερωτα ο οποιος ειναι στην παραμεθώριο εδω και μηνες.Οσο ηταν εδω δεν ημουν και τοσο χαλια.Δηλαδη τι θα επρεπε να κανω για να μην ειμαι αντιφατική.Να ριξω το φταιξιμο στο αγορι μου που μου εχει φερθει αψογα, για θεματα που δεν σχετίζονται με τη σχέση μας;Επίσης, δε σημαίνει οτι αν συμβει ενα καλο στη ζωη μας οτι ολα τα αλλα προβληματα εξαφανίζονται ως δια μαγείας.Ισως σε κουρασα ισως κουρασα κι αλλα μελη αλλα δεν υποχρεωσα κανεναν να διαβασει τα ποστ μου ουτε να μου παρασταθει ουτε καν να συμφωνήσει μαζι μου.Εδω ΅δικοι μου υποτίθεται΅ανθρωποι και δε μου σταθηκαν ποσο μάλλον οι αγνωστοι.Ουτε φυσικά θα απολογηθω για την κυκλοθυμικότητα μου.Και προφανως δε μου αρκει μια δικαιωση (που δεν ηταν μια ηταν πολλες).Αν μου αρκουσε δε θα συνεχιζα το θεμα.Θα εγραφα οτι δικαιωθηκα αρα δε με νοιαζει πλεον αν θα εχω φιλους και ειμαι καλα.Απλο.