-
ωραια φωτογραφία Οrion!!!!!!!!!
Mονος σου την έβγαλες ή την βρήκες;
κι εγώ βγάζω φωτο τα χάπια μου
νομίζω ότι έχουν φοβερή αισθητική
πριν μερικά χρόνια είχα δει στο Λονδίνο σε 1 έκθεση του Ντάμιεν Χιρστ ένα γλυπτό :ήταν μία γυάλινη προθήκη και μέσα είχε κουτιά από φάρμακα . Μάλιστα είχα χαρεί γιατί είχε και 1 δικό μου.
coma-art-core
-
Ευχομαι με όλη μου την καρδιά σε όλες και όλους σας τα λουλούδια και η ευτυχία να αντικαταστήσουν γρήγορα τα χάπια που βασανίζουν τις ζωές σας...
-
-
γιατι δεν ανεβαίνει η φωτο?
-
-
Δεν σε ειρωνεύομαι Orion!!!!!
αλήθεια πολύ καλή
εγώ νόμισα πως την βρήκες στο google
-
Eυχαριστούμε BlackRose!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
sory για το παραπάνω post.
προσπαθησα νανεβασω εικόνα αλλά δεν ανεβαίνει.....
σορρυ again
-
Και μέχρι ο Νίκος να διορθώσει το site και να ανεβαίνουν φωτογαφίες, απολαύστε την εικόνα και την μουσικη..
http://www.pathways-to-peace.com/
-
-
χαιρομαι που τα πας καλα φιλαρακο.θα δεις οταν θα τα πας και καλυτερα...και οταν γινεις τελειως καλα.ολα θα ειναι γαμω!!!
-
δεν εχω κατι μαζι σου....αλλα δεν με πειθεις!!!μεσα σε 4 βδομαδες και χωρις φαρμακα!!!ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!απ λα μπορω να υποθεσω οτι μαλλον εισαι υποχονδριος.χαλιεσαι απο μονος σου με μια ταση μαζοχισμου.αυτο θα ελεγα εγω.αλλοι καθονται χρονια με ψυχολογους ψυχοθεραπιες ψυχιατρους και ψυχοφαρμακα και και και και.........και εσυ σε 4 βδομαδες δεν εχεις τπτ?2 ειναι οι εκδοχες
α>η δεν ειχες τπτ απλα χαιδευοσουν και χαλιωσουν απο μονο σου
β>λες ψεματα
αποφασισε και παρε....α.......και δεν αλλαζω γνωμη σε αυτο με τπτ.
κριμα και σε ειχα συμπαθησει
-
orion τώρα διάβασα για το προβλημά σου. χαίρομαι που είσαι καλύτερα! όσο για το αν πρέπει να έχουμε φίλους δεν υπάρχει απαραίτητα μια απάντηση σωστή.. για άλλους πρέπει και για άλλους όχι. αν θες τη γνώμη μου όμως μέσα απο τις φιλίες έστω και αυτές τις επιφανειακές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας και αποκτάμε εμπειρίες και απόψεις που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. ακόμα και απο κακούς \"φίλους\"! προσπάθησε να έρχεσαι σε επαφή συχνότερα με κάποιους γνωστούς σου και να συζητάς για το κάθετι.. έτσι θα αρχίσεις να αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. επίσης η άποψή μου για τους γονείς σου είναι πως πρέπει να είναι πολύ εγωιστές και εκτός πραγματικότητας εντελώς! sorry αλλά αυτό πιστεύω! φιλιά πολλά και μην ανησυχείς!
-
Θα μάθεις orion, θα δείς οτι όλα θα πάνε καλά! θα ξεφύγεις απο εκεί και θα φτιάξεις μια καινούρια ζωή, όπως τη θες εσύ.. εμείς εδώ είμαστε για οτι θες!