Συμφωνώ με krino. Δε μου αρέσουν οι γιορτές κ μου προκαλούν θλίψη. Μόνο αν μπορούσα να ταξιδεύω εκείνες τις μέρες θα ήμουν καλά.
Printable View
Συμφωνώ με krino. Δε μου αρέσουν οι γιορτές κ μου προκαλούν θλίψη. Μόνο αν μπορούσα να ταξιδεύω εκείνες τις μέρες θα ήμουν καλά.
Δεν ειναι η γιορτη σαν γιορτη που μου αρεσει, ουτε οι ανθρωποι που υποκρινονται οτι χαιρονται και ειναι ολα καλα στη ζωη τους....Ποσες αυτοκτονιες, ποσοι τσακωμοι και ποση μοναξια κυριαρχουν αυτες τις μερες....αλλα ειναι τα φωτα, τα χρωματα και ζωντανια που ανακατευεται αναμεσα μας....ειναι η γλυκια μυρωδια των Χριστουγεννων....Ειναι το αρωμα της κανελλας και του γαρυφαλλου....ειναι το λαμπυρισμα των χριστουγεννιατικων στολιδιων....ειναι τα χριστουγεννιατικα παραμυθια που σου χαριζουν στιγμες γλυκες γεματες ονειρα....ειναι τα χριστουγεννιατικα παζαρια και η ζεστασια τους που σε κανουν να νιωθεις γεματο και ολοκληρωμενο, παρολο που στεκεσαι στο κρυο....ειναι το τσαι που πινεις καθως κοιταζεις απο το παραθυρο σου τυλιγμενος σε μια κουβερτα, ζεστενοντας τα χερια σου στην ζεστη κουπα σου και παρατηρωντας το χιονι που πεφτει αναλαφρο σαν πουπουλο...αν κοιταξεις καλα, μπορεις να δεις και τα βουνα, εκει που μονο ενας θεος μπορει να κατοικει, ολοασπρα να σε χαιρετουν...ειναι η κινηση που βλεπεις στους ανθρωπους το αγχος τους να προλαβουν να ψωνισουν και τα τελευταια και το δικο μου χαμογελο να ανηκει σε αυτους που απλα θελουν να δωσουν χαρα στους ανθρωπους ολους, οπως εκεινος που εσκυψε και εδωσε φαγητο σε εναν φτωχο....
Θα ηθελα ολο το χρονο να ηταν για ολους Χριστουγεννα, οχι με την εννοια που τους εχουμε δωσει πλεον εμεις, αλλα με αυτην που θα κανει ολο τον κοσμο ευτυχισμενο....
Eχει δρομο η ανθρωπότητα μέχρι αυτο το σημείο...!Quote:
Originally posted by melene
Quote:
Originally posted by Orion
Μην παίρνεις ορκο οτι ειναι ευτυχισμένοι και ολοι...
Τι εννοείς χάθηκε να ηταν πάντα;:D
δεν λεω οτι ειναι ευτυχισμενοι ομως φαινονται σαν να ειναι...
μακαρι να βλεπα αυτες τις φατσες ετσι καθημερινα να μην γκρινιαζα για το ποσο κακος ειναι ο κοσμος και να συνεχιζα να ονειρευομαι μεσα στην φουσκα μου.ασε που κατι τους ποιανει και ειναι καλοι!ακομα και ο πιο σκληρος μαλακνει..
δεν φοβαμαι την πολυκοσμια γενικα δεν εχω θεμα τετοιο με ενοχλει ομως,στα μμμ ειδικα......γργργρρρρ
Οσο για τα ΜΜΜ μπορείς να το αποδεχτεις ,αλλιώς απεφυγε τα όπως εγω :P...
Πάρε τουτού/μηχανάκι/ποδηλατο κατι απο αυτά:)
Πιστευω πως οι γιορτες ειναι δυσάρεστες γιατι έχουμε πλάσει μια εικόνα για το πως \"πρέπει\" να ήμασταν και αυτη ερχεται σε αντιθεση με την πραγματικότητα..Θέλουμε να νιώθουμε και εμεις αυτη την χαρά και την αγάπη μέσα μας αλλα δεν!
Εγω πάντως στο σπίτι μου ούτε κοσμο ειχαμε ποτε ουτε τιποτα.. Εξάλλου ουτε αδερφια ,ουτε ξαδέρφια εχω και ως προέκταση σχεδον καθόλου συγγενείς.. Και οι γονεις μου δεν τα πανε καλα με κανένα ανθρωπο γενικά..
Τυχαιο δεν ειναι πάντως τιποτα