Quote:
Originally posted by marina38
Ούτε το 10% δεν έχει συμβεί.
εδω αμφιβαλλω και για το 5%.....
Αληθεια εχετε ολοκληρωσει τις σχεσεις σας?
Αν οχι, φαντασου να ειναι και παρθενα τι θα σημαινει αυτο.....
η θεση της μαρινας με καλυπτει.
Printable View
Quote:
Originally posted by marina38
Ούτε το 10% δεν έχει συμβεί.
εδω αμφιβαλλω και για το 5%.....
Αληθεια εχετε ολοκληρωσει τις σχεσεις σας?
Αν οχι, φαντασου να ειναι και παρθενα τι θα σημαινει αυτο.....
η θεση της μαρινας με καλυπτει.
δες το chasing amy.θα βρεις κοινα σημεία με τους πρωταγωνιστες....
oti na nai........Quote:
Originally posted by claire
exoume olokliromeni sexoualiki epafh....kitakste ime paneksipnos amthropos...kserw t m ginete.........kserw oti dn m leei psemata..
ine apistefto olo afto.......alla dn egrapsa kapia tainia edw...egrapsa gta gegonota ws exoun.....
βρε συ κρειζυ,
ειναι αναγκη να τα βαλουμε κατω οσα αναφερεις
για να σου αποδειξει καποιος,
οτι δεν βγαινει το σεναριο που λες, απο ημερολογιακη αποψη και μονο?
Τεσπα,
ας εχει παιξει και σε τσοντες, αδιαφορο.
Μελετησε τις συμβουλες τις μαρινας και πιστευω θα καλυφθεις.
παμε να τα δουμε αναλυτικα ολα αυτα....
η φιλη σου αρχισε το σεξ στα 14.5 και τωρα ειναι 15 κατι.
Μεχρι εδω νορμαλ.
Σε μισο χρονο λοιπον,
εχει παει με 30++ αντρες.
Αρκετες παρτουζες
καμποσα λεσβιακα
καπου στη μεση ολων αυτων, μενει εγκυος και κανει εκτρωση.
Ξεχασα κατι?
Θα υποθεσω οτι ειναι μαθητρια,
αρα τις καθημερινες θα ειναι σχετικα δυσκολο για συνερευση.
Παμε κανα σαββατακι η κυριακη.....
Οποτε εχουμε περιπου 26 συναντησεις και ειναι δυσκολο να λειψει εστω και σε μια.
Εχουμε και καποια επιπεδα δυσκολιας.
Το να βρεις μια λεσβια δεν ειναι ευκολο.
Οπως επισης να οργανωσεις μια παρτουζα.
Ειναι λιγα κλικ παραπανω απο το να βρεις ενα αντρα.
Εκει που χανω ομως το μπουσουλα,
ειναι οτι εχει κανει εκτρωση μεσα σε ολο αυτο το SALO του Παζολινι.....
Μου εκανε εντυπωση οτι σοκαριστηκες για τον ξαδερφο και οχι για την ιδια την εκτρωση.
Προφανως δεν γνωριζεις ( η ακομα δεν γνωριζει η φιλη σου) οτι μετα την εκτρωση η γυναικα δεν ειναι σεξουαλικα ενεργη για καμποσο διαστημα.
Αλλα θα μου πεις η φιλη σου,
δεν μασαει μια και μετα την εκτρωση σου ειπε
οτι ηταν με δυο λεσβιες, ενα βοα, ενα κροταλια, αράπης, ο μαύρος, ο σκύλος, ο ταμ, ταμ, ταμ ...
i beg your pardon?Quote:
Originally posted by Leondicrazy
oti na nai........Quote:
Originally posted by claire
exoume olokliromeni sexoualiki epafh....kitakste ime paneksipnos amthropos...kserw t m ginete.........kserw oti dn m leei psemata..
ine apistefto olo afto.......alla dn egrapsa kapia tainia edw...egrapsa gta gegonota ws exoun.....
σε αυτή την ταινία ο πρωταγωνιστής τα φτιάχνει με μια κοπέλα η οποία έχει περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες από αυτόν. οπότε όντως αν την δεις θα ταυτιστείς και θα δεις και μια άλλη οπτική ενός ανάλογου με το δικό σου θέμα. και φυσικά βλέπεις και τι συμβαίνει στο τέλος....
ok...akou loipon kai pes m......ine sxedon 16...nai ine mathitria....logo tou oti o pateras tis einai astinomikos kai elipe gia 4 xronia apo to spiti...dn ixe provlima me tin mitera tis tis akathimerines...par ola ayta sto sxolio ine aristi mathitria......tespa.....to na vreis mia lesvia dn nomizo oti ine diskolo......opos kai to na organosis mia partouza...iparxoun vevea epipeda diskolias....alla stin periptosi p mia apo tis files tis exi simetasxi se arketa orgia....kai kapies apo tis \'\'files\'\' tis vlepoun san pexnidi olo afto ...kai isws tis aresei to sex me ginekes..........kai etsi t ekane k afti..giati isws ithele na di pos ine.....to oti se ena orgio pas me 7 antres se mia diladi mera....nomizo pos dn iparxi amfisvitisi to oti exi ksexasi ton ar...k stamatise na metraei stous 27 gia tin akrivia....to oti i kopela dn exi kanena apolitos prvlm na pi se enan opiondipote...ela thelo na me g.......s.... tis arese enas???xoris defteri skepsi.....dildadi...na anarwththpo an simpiptoun????nai simpiptoun.....sto telefteo to oti mia gineka......dn ine sexoualika energh meta apo mia ektrwsh...to gnorizo....mou ti ipe i idia oti meta apo afto gia arketo kairo opos ipe dn ekane sex......kai skeftotan ola afta...ALLA...dn metanioni gia tpt....ops leei.....Quote:
Originally posted by krino
παμε να τα δουμε αναλυτικα ολα αυτα....
η φιλη σου αρχισε το σεξ στα 14.5 και τωρα ειναι 15 κατι.
Μεχρι εδω νορμαλ.
Σε μισο χρονο λοιπον,
εχει παει με 30++ αντρες.
Αρκετες παρτουζες
καμποσα λεσβιακα
καπου στη μεση ολων αυτων, μενει εγκυος και κανει εκτρωση.
Ξεχασα κατι?
Θα υποθεσω οτι ειναι μαθητρια,
αρα τις καθημερινες θα ειναι σχετικα δυσκολο για συνερευση.
Παμε κανα σαββατακι η κυριακη.....
Οποτε εχουμε περιπου 26 συναντησεις και ειναι δυσκολο να λειψει εστω και σε μια.
Εχουμε και καποια επιπεδα δυσκολιας.
Το να βρεις μια λεσβια δεν ειναι ευκολο.
Οπως επισης να οργανωσεις μια παρτουζα.
Ειναι λιγα κλικ παραπανω απο το να βρεις ενα αντρα.
Εκει που χανω ομως το μπουσουλα,
ειναι οτι εχει κανει εκτρωση μεσα σε ολο αυτο το SALO του Παζολινι.....
Μου εκανε εντυπωση οτι σοκαριστηκες για τον ξαδερφο και οχι για την ιδια την εκτρωση.
Προφανως δεν γνωριζεις ( η ακομα δεν γνωριζει η φιλη σου) οτι μετα την εκτρωση η γυναικα δεν ειναι σεξουαλικα ενεργη για καμποσο διαστημα.
Αλλα θα μου πεις η φιλη σου,
δεν μασαει μια και μετα την εκτρωση σου ειπε
οτι ηταν με δυο λεσβιες, ενα βοα, ενα κροταλια, αράπης, ο μαύρος, ο σκύλος, ο ταμ, ταμ, ταμ ...
p.s pos legete h tainia????
ο ερωτας ειναι ενα ζωο που τρεφεται απο την ζηλεια μεσα σου φιλαρακο !Quote:
+fono.me to na zhso..oso afto kratisi... to thema ine pos meta apo ola afta p eginan m ine poli diskolo na tis exo empistosini..dld ipoptevome diafora....pianw ton eafto mou na skeftete to parelthon...kai dn m kani kalo olo afto.....dn kserw isws thelo na figo...alla giati dn to kanw an ithela dn tha to ixa kani...kai pali an dn thelo k thelo na ime mazi tis ...tha katafero na kseperaso olo afto ???genikotera zilevo oxi se iperthetiko vathmo alla iparxi ayto mesa mou....k m ola afta....ayksithike katakorifa......dn kserw ti na kano ime poli mperdemenos....Quote:
Originally posted by πανος12345
φυσικο ειναι να φρικαρεις οταν αγαπας εναν ανθρωπο που ξεφευγει κατα πολυ στην συμπεριφορα του απο αυτα που ισως περιμενες απο αυτον !Quote:
Καλησπερα.....δεν θελω να κανω καποιο προλογο ...θα μπω κατευθειαν στο θεμα...
λοιπον..το ονομα μου ινε γιαννης...ιμε 19 χρονον....και εδω και 6 μηνεσ...εχω μια σχεση με μια κοπελα κατα 4 χρονια μικροτερη μου...ολα καλα....μεχρι τι στιγμη που μου ιπε καποια πραγματα για το παρελθον τησ......
οπωσ ειναι φισιολογικο μιλαγαμε για το παρελθον μασ τον προτο καιρο ...για να μαθει ο ενασ τον αλλο....τησ ιπα και μου ιπε καποια πραγματα.......να μιν τα πολιλογο......ο καιροσ περνουσε και λεγαμε ολο και περισοτερα.....μετα σταματησαμε να μιλαμε για το παρελθον μασ και καναμε ονειρα για το μελλον μαζι....αυτην με ροτουσε διαφορα για το παρελθον μου....επιδη ινε και ζηλιαρα....εγω ενω ηθελα να ροτισο καποια πραγματα....δεν ροτουσα...γιατι τισ ιχα διξει οτι δν με νοιαζι τι εκανε παλια κ με νοοιαζει τι κανι τωρα...και καταπιεζα πολυ μπορο να πο τον εαφτο μου,,,για να μιν τισ αλλξω στιν ουσια τιν αποπσι π εχι για μενα...και απο οτι μ ελεγε μου ιχε πει τα παντα και δν ιπιρχε κατι λλο π θα επρεπε να μαθω....ωσ εδω ολα καλα......μια μερα ετσι οπωσ το εφερε η κουβεντα τι ρωτησα κατι...και ανακαλυψα οτι δν μου τα ιχε πει ολλα....και μετα ςσ σινιθοσ το ενα εφερε τγο αλλο......δν μπορο να πιστεψω ολλα αυτα που εκανε πριν απο εμενα....σε μια σιζιτηση που ιχαμε λοιπον...μετα απο παρα πολυ πιεση δικια μου...μου τα ιπε ολα.....ινε 15 χρονον...προτη τισ φορα ηταν 14,5 και μεσα σε ενα χρονο....εχει παει με περισοτερουσ απο 30 αντρες....δν ξερω ακριβη αριθμο....γιατι ουτε η ιδια θυματε....απο τα λεγομενα τησ......εχι κανι οργια με ατομα....εχι κανι παρτζουζεσ...αρκετεσ εχι παει με 2 αδερφια εχι κανι λεσβιακα...με 2 κ 3 γινεκαισ κ 1 αντρα...εχι παει με 10 χρονια μεγαλυτερο....τησ αρεσε ενασ???οπουδιποτε και αν ηταν του ελεγε τηελω να με γαμι......ς.. εχι παει με ξαδερφο τησ....με 1 ξαδερφουσ της...κ το πιο κορυφαιο????με εναν ξαδερφο τησ π πιγε 2ο κατα σιγγενικο προσοπο εμινε εγκυοσ...και εκανε εκτροση....δεν μπορι ουτε καν ττο μιαλο μου να φανταστει ολα αυτα οτι τα εκανε μια γινεκα π ινε 15 χρονον και μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα...μου ιπε ποσ δν μετανιωνει για τιποτα...ποσ οτι εζησε δν το μετανιωνει...εκτοσ απο το τελεφτεο....οτι χερετε π εζισε τοσα.....και πωσ οσο ινε μαζι μου εχι αλλαξει...αλλα δν μετανιωνει...εχι οριμασι λεει αλλα δν μετανιονει....εγο εχο φρικαρι δν ξερω τι να κανω....τισ ειχα τεραστια εμπιστοσινι...και ασ ιμε ζηλιαρεισ δ ν τισ εχο πει ποτε οχι...τορα ομοσ δν ιπαρχει εμπιστοσινι./αυτην δν θελει να με χασει κ μ ιπε ποσ δν μου τα ελεγε ολα αυτα γιατι φοβοταν ποσ θα τα επερνα ...κ οτι θα με εχανε....μ αγαπαει μ το χι διξει οποσ και εγω αυτηνν...αλλα αρκει αυτο???για να συνεχισουμε????....σκεφτομε ολα αυτα κ λεω και τι θα τιν κρατηση να μιν τα κανι και μαζι μου.....μπορει καποιοσ να μου πει ποσ πρεπει να αντιθ=δρασω....μια συμβουλη.....γιατι ιμε πολυ μπερδεμενοσ......?????
εγω στην θεση σου θα ενοιωθα υπηρηφανος που μια τοσο νεα κοπελα με τετοιες εμπειριες διαλεξε να ειναι μαζι μου!
θα προσπαθουσα να ανακαλυψω τον ερωτα χωρια ορια μαζι της !
βεβαια θα φυλαγα και καποια πισινη ,με την εννοια οτι ολα αυτα
δειχνουν ατομο με περιορισμενες αντιστασεις ηθικου περιεχομενου ...
δεν εννοω απλα μια ελαφροτητα ηθων σε σχεση με τα κλασσικα στεροτυπα , αν ας πουμε ειναι παδι ξενων και οχι Ελληνων γονιων ....
πιο πολυ θα με απασχολουσε η σταθεροτητα που θα μπορουσε να δεξει στον χρονο στα συναισθηματικα της κελευσματα
γιατι συνηθως τα ξαδελφια ερχονται συχνα για επισκεψη στο περιβαλλον μας και ο χρονο θα δειξει αν οντως το κοριστι μαγευτηκε απο σενα και τον ερωτα του και αλλαξε , η απλα θα λες αυριο οτι γνωρισα και ενα ελευθερο κοριτσι, αλλα αναγκαστηκα να το χωρισω γιατι εμπλεκε τις π....ες με τις βουρτσες !
μεχρι τοτε ομως ζησε την ζωη σου μαζι της ,
αν μπορεις χωρις αγχος !
efxaristo gia afto p egrapses ine poli endiaferon...k genika...olous p asxolithikan m to thema mou......
το ξερει το κοριτσι και δεν θα απεκλεια την περιπτωση ολα αυτα να στα ειπε ακριβως για να σε καψουρεψει !
ισως η ελλειψη εμπιστοσυνης η δικη σου,
να μην ειναι τιποτα μπροστα στην δικη της !
κανε της το ακολουθο τεστ
πες της οτι αν ολα αυτα που μου ειπες ειναι αληθεια ,
θα αναγκαστω να σταματησω αυτη την σχεση
γιατι φοβαμαι οτι μια μερα θα με αφησεις για καποιον αλλον
και μην την παρεις τηλεφωνο για μια εβδομαδα !
θα δεις οτι μπορει να το παραδεχθει ....
Quote:
opos kai to na organosis mia partouza...
Πως τα λες - πως τα λες.....
για κανονισε εσυ μια,
και μετα ελα να μου πεις ποσο καιρο σου πηρε....
Ιδιως οταν μιλαμε για ανηλικη.
Προφανως αγνοεις και τους ποινικους νομους εκτος των αλλων....
Σου ειπα οτι βλεπεις στο σινεμα δεν παιζει ετσι απλα στη ζωη.
Και επειδη ρωτας,
οχι δεν ειναι απλο να οργανωσεις μια παρτουζα και μαλιστα οταν μιλαμε για συμμετοχη ανηλικης η ανηλικων.
Οσοι ειναι ενηλικοι πανε μεσα για τους υπολοιπους ειναι αλλη συζητηση.
η ταινια λεγεται SALO, http://www.imdb.com/title/tt0073650/
και τους πηρε 120 μερες για να κανουν λιγοτερα απο οσα εκανε η φιλη σου....
Ξεπερασε και τον Παζολινι......
Γυριζω τουμπα το σεναριο,
και λεω οτι ολα αυτα ισχυουν.
Ναι οντως εισαι σε μια πολυ δυσκολη θεση και εισαι μπλεγμενος με μια μεσσαλινα.....
Τι ακριβως σκεφτεσαι?
αν θα σε μπασει στα κολπα?
να την μαθεις απο τουδε και στο εξης να πλεκει βελονακι αυστηρα και μονο?
σορρυ αλλα εχω μπερδευτει,
για δωσε μια κατευθυνση....
Και μην χρησιμοποιεις λατινικα φοντς.
Quote:
Originally posted by πανος12345
πες της οτι αν ολα αυτα που μου ειπες ειναι αληθεια ,
θα αναγκαστω να σταματησω αυτη την σχεση
γιατι φοβαμαι οτι μια μερα θα με αφησεις για καποιον αλλον
και μην την παρεις τηλεφωνο για μια εβδομαδα !
θα δεις οτι μπορει να το παραδεχθει ....
εγω αντιθετα θα ελεγα,
για να κανουμε ολα αυτα που εχεις κανει να δουμε πως παιζουν....
:P
[quote]Originally posted by krino
Quote:
opos kai to na organosis mia partouza...
Πως τα λες - πως τα λες.....
για κανονισε εσυ μια,
και μετα ελα να μου πεις ποσο καιρο σου πηρε....
Ιδιως οταν μιλαμε για ανηλικη.
Προφανως αγνοεις και τους ποινικους νομους εκτος των αλλων....
Σου ειπα οτι βλεπεις στο σινεμα δεν παιζει ετσι απλα στη ζωη.
Και επειδη ρωτας,
οχι δεν ειναι απλο να οργανωσεις μια παρτουζα και μαλιστα οταν μιλαμε για συμμετοχη ανηλικης η ανηλικων.
Οσοι ειναι ενηλικοι πανε μεσα για τους υπολοιπους ειναι αλλη συζητηση.
η ταινια λεγεται SALO, http://www.imdb.com/title/tt0073650/
και τους πηρε 120 μερες για να κανουν λιγοτερα απο οσα εκανε η φιλη σου....
Ξεπερασε και τον Παζολινι......
Γυριζω τουμπα το σεναριο,
και λεω οτι ολα αυτα ισχυουν.
Ναι οντως εισαι σε μια πολυ δυσκολη θεση και εισαι μπλεγμενος με μια μεσσαλινα.....
Τι ακριβως σκεφτεσαι?
αν θα σε μπασει στα κολπα?
να την μαθεις απο τουδε και στο εξης να πλεκει βελονακι αυστηρα και μονο?
σορρυ αλλα εχω μπερδευτει,
για δωσε μια κατευθυνση....
ine periploki i katastasi....an erthi k s pei esena mia kopela orea emfanisiaka..thelo na me pareis me ton filo sou p.x tha peis oxi???to 99,9 % tha pei nai.....an kanonisti na mazeftite se ena spiti 3 kopeles kai 7 agoria......kai oi sigkekrimenes psinonte mipos ne diskolo/???? h ekini tin sgigmi tha peis oxiiiiiiiii.....tha pame filaki....ela min koroidevomaste......na me mpasi sta kolpa dld?kitakste ...se osous asxolounte me to thema afto....olo afto.....ine sxedon apistefto....alla oxi apithano na simvei.....ego dn grafw senaria...oute h kopela.m ipe ena oreo senario....kai sto kato kato giati na to kani???me to na mou pei olla afta dn tha fovotan min allakso apopsi gia aftin kai me xasi me afton ton tropo???dn stekei.....tis teleftees dio evdomades arxise na m leei pragmatra gia to parelthon tis...giagti apodixthike oti mou ekrive arketa kai molis to katalava arxisa na tin piezw.....dn me fovate dn askw via ...to mono p tis ipa...ine pos an dn mou pei prragmata p isws tha eprepe na kserw tha xorisoume apla....kai mi mera mou ipe ta panta.....kai na sas p kai kati...thewro ton eafto m poli eksipno gia na me doulepsi na sas to po kai etsi ena pitsiriki 15xrono...oti elege to elege me sigouria...oti egrapsa sto post ine alithia...oxi...dn thelo na tin matho na pleki velonaki...dn thelw na allaksi gia mena.anarwtieme..pos mporo na kimitho xoris na skeftome an ayta dn ta kani kai me mena...afou ta kani toso efkola xoris na distazi se tpt.m agapaei ine erotevmeni mazi mou...me theli..ayta arkoun gia na ine mazi mou \'\'pisti\'\' pos to lene.pistevete pos mpori apla ola afta na ta exi san empiries...kai oxi san \'\'apothimena\'\' p tha sinexisoun na tis vgenoun me mena kai tin patiso,.....pistevete pos enas anthropos mia gineka sti sigkekrimeni periptosi se aythn gtin ilikia me tetia sinesthimata gia mena,....tha ine entaksi mazi mou??
me ola afta. p akousa apo edo tolmo na po..pos skeftome tn periptosi na m leei psemata gia gto 80-90% gia afta...an ine etsi/...dn mporo na vro ena logo...ti stigmi p m leei dn thelw na se xasw dn ithela na se xasw k gia afto dn sou ta ipa..dn ithela na alaksis gnomi gia mena...diladi..skeftome mia aitia...ena logo...gia na m pei psemata..alla..dn vrisko...
p.s empleksa me mia messalina dld???
σιγα μην εχει μπει και στο ρεκορ γκινες για τους αντρες που εχει παει..
παντως δε μπορεις να πεις ..σε τσιτωσε αρκετα αρα ζηλευεις αρα ενδιαφερεσαι
:P
καταρχην ευχαριστω που διαβασες με προσοχη
την παρακατω παρακληση μου
Quote:
ine periploki i katastasi....an erthi k s pei esena mia kopela orea emfanisiaka..thelo na me pareis me ton filo sou p.x tha peis oxi???
εαν συμφωνησει η συντροφος μου,
και βεβαιωθουμε οτι μιλαμε για ενηλικη,
πολυ πιθανον να μην πω οχι.
Εσυ μιλας για μια ανηλικη κοπελα κατι που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ,
αυτο το καταλαβαινεις η οχι?
Που ξερω εγω τι κρυβεται απο πισω και τι θα μου προκυψει εαν ξαφνικα γινουν περιεργα σκηνικα και μπουζουριαστουμε ολοι?
Η αφελεια σου σε τετοια ζητηματα δειχνει οτι σαφως και δεν κατεχεις το θεμα και πιστευεις οτι μια παρτουζιτσα με μια πιτσιρικα 16 ετων ειναι κατι που ειναι απλο και συνηθες....
to 99,9 % tha pei nai.....an kanonisti na mazeftite se ena spiti 3 kopeles kai 7 agoria......kai oi sigkekrimenes psinonte mipos ne diskolo/???? h ekini tin sgigmi tha peis oxiiiiiiiii.....tha pame filaki....ela min koroidevomaste......
γιατι δεν πας να κανεις μια ερωτηση ενα νομικο να σε διαφωτισει?
Πες του ενας τρελος στο ιντερνετ μου λεει αυτα και αυτα,
εσυ τι λες?
Οσο για το 99.9% σε ευχαριστω που μου αφηνεις ενα 0,1% να υπαρχω και εγω.
Ενα εχω να σου πω,
προσεχε γιατι η αφελεια δεν χρησιμοποιειται σαν αλλοθι, ποτε.
na me mpasi sta kolpa dld?kitakste ...se osous asxolounte me to thema afto....olo afto.....ine sxedon apistefto....alla oxi apithano na simvei.....ego dn grafw senaria...oute h kopela.m ipe ena oreo senario....kai sto kato kato giati na to kani???me to na mou pei olla afta dn tha fovotan min allakso apopsi gia aftin kai me xasi me afton ton tropo???dn stekei.....tis teleftees dio evdomades arxise na m leei pragmatra gia to parelthon tis...giagti apodixthike oti mou ekrive arketa kai molis to katalava arxisa na tin piezw.....dn me fovate dn askw via ...to mono p tis ipa...ine pos an dn mou pei prragmata p isws tha eprepe na kserw tha xorisoume apla....kai mi mera mou ipe ta panta.....kai na sas p kai kati...thewro ton eafto m poli eksipno gia na me doulepsi na sas to po kai etsi ena pitsiriki 15xrono...oti elege to elege me sigouria...oti egrapsa sto post ine alithia...oxi...dn thelo na tin matho na pleki velonaki...dn thelw na allaksi gia mena.anarwtieme..pos mporo na kimitho xoris na skeftome an ayta dn ta kani kai me mena...afou ta kani toso efkola xoris na distazi se tpt.m agapaei ine erotevmeni mazi mou...me theli..ayta arkoun gia na ine mazi mou \'\'pisti\'\' pos to lene.pistevete pos mpori apla ola afta na ta exi san empiries...kai oxi san \'\'apothimena\'\' p tha sinexisoun na tis vgenoun me mena kai tin patiso,.....pistevete pos enas anthropos mia gineka sti sigkekrimeni periptosi se aythn gtin ilikia me tetia sinesthimata gia mena,....tha ine entaksi mazi mou??
me ola afta. p akousa apo edo tolmo na po..pos skeftome tn periptosi na m leei psemata gia gto 80-90% gia afta...an ine etsi/...dn mporo na vro ena logo...ti stigmi p m leei dn thelw na se xasw dn ithela na se xasw k gia afto dn sou ta ipa..dn ithela na alaksis gnomi gia mena...diladi..skeftome mia aitia...ena logo...gia na m pei psemata..alla..dn vrisko...
δεν μπορω να μπλεκω σε αστυνομικα σεναρια,
αν σε χαλαει η πιτσιρικα,
χωρισε την και αστην να βρει καποιον αλλο που δεν θα εχει προβλημα με τετοιες αποκαλυψεις.
dn ipa oti ine kati aplo kai sinithes...ipa apla oti to 99% dn skeftete san esena....kai as imaste eilikrinis....isws kai ego an imoun se tetia thesi na elega oxi...giati kserw oti ne aniliki kserw tis epiptosis.....apla se polles para polles periptosis...dn to skeftonte afto...afto afino na enoeithi...signomi alla me pareksigises...den thelw na tin xoriso ...apla exo kapia erwtimatika mesa m pou anafero parapano......Quote:
Quote:
ine periploki i katastasi....an erthi k s pei esena mia kopela orea emfanisiaka..thelo na me pareis me ton filo sou p.x tha peis oxi???
εαν συμφωνησει η συντροφος μου,
και βεβαιωθουμε οτι μιλαμε για ενηλικη,
πολυ πιθανον να μην πω οχι.
Εσυ μιλας για μια ανηλικη κοπελα κατι που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ,
αυτο το καταλαβαινεις η οχι?
Που ξερω εγω τι κρυβεται απο πισω και τι θα μου προκυψει εαν ξαφνικα γινουν περιεργα σκηνικα και μπουζουριαστουμε ολοι?
Η αφελεια σου σε τετοια ζητηματα δειχνει οτι σαφως και δεν κατεχεις το θεμα και πιστευεις οτι μια παρτουζιτσα με μια πιτσιρικα 16 ετων ειναι κατι που ειναι απλο και συνηθες....
to 99,9 % tha pei nai.....an kanonisti na mazeftite se ena spiti 3 kopeles kai 7 agoria......kai oi sigkekrimenes psinonte mipos ne diskolo/???? h ekini tin sgigmi tha peis oxiiiiiiiii.....tha pame filaki....ela min koroidevomaste......
γιατι δεν πας να κανεις μια ερωτηση ενα νομικο να σε διαφωτισει?
Πες του ενας τρελος στο ιντερνετ μου λεει αυτα και αυτα,
εσυ τι λες?
Οσο για το 99.9% σε ευχαριστω που μου αφηνεις ενα 0,1% να υπαρχω και εγω.
Ενα εχω να σου πω,
προσεχε γιατι η αφελεια δεν χρησιμοποιειται σαν αλλοθι, ποτε.
na me mpasi sta kolpa dld?kitakste ...se osous asxolounte me to thema afto....olo afto.....ine sxedon apistefto....alla oxi apithano na simvei.....ego dn grafw senaria...oute h kopela.m ipe ena oreo senario....kai sto kato kato giati na to kani???me to na mou pei olla afta dn tha fovotan min allakso apopsi gia aftin kai me xasi me afton ton tropo???dn stekei.....tis teleftees dio evdomades arxise na m leei pragmatra gia to parelthon tis...giagti apodixthike oti mou ekrive arketa kai molis to katalava arxisa na tin piezw.....dn me fovate dn askw via ...to mono p tis ipa...ine pos an dn mou pei prragmata p isws tha eprepe na kserw tha xorisoume apla....kai mi mera mou ipe ta panta.....kai na sas p kai kati...thewro ton eafto m poli eksipno gia na me doulepsi na sas to po kai etsi ena pitsiriki 15xrono...oti elege to elege me sigouria...oti egrapsa sto post ine alithia...oxi...dn thelo na tin matho na pleki velonaki...dn thelw na allaksi gia mena.anarwtieme..pos mporo na kimitho xoris na skeftome an ayta dn ta kani kai me mena...afou ta kani toso efkola xoris na distazi se tpt.m agapaei ine erotevmeni mazi mou...me theli..ayta arkoun gia na ine mazi mou \'\'pisti\'\' pos to lene.pistevete pos mpori apla ola afta na ta exi san empiries...kai oxi san \'\'apothimena\'\' p tha sinexisoun na tis vgenoun me mena kai tin patiso,.....pistevete pos enas anthropos mia gineka sti sigkekrimeni periptosi se aythn gtin ilikia me tetia sinesthimata gia mena,....tha ine entaksi mazi mou??
δεν μπορω να μπλεκω σε αστυνομικα σεναρια,
αν σε χαλαει η πιτσιρικα,
χωρισε την και αστην να βρει καποιον αλλο που δεν θα εχει προβλημα με τετοιες αποκαλυψεις.
με εκπλησεις τρομερα που συνεχιζεις να προσεχεις την παρακληση μου να μην γραφεις με λατινικα φοντς,
στο θεμα μας τωρα.
Quote:
dn ipa oti ine kati aplo kai sinithes...ipa apla oti to 99% dn skeftete san esena....Quote:
Quote:
καταρχην βγαζεις τετοιες στατιστικες που απορω με ποιο τροπο τις εχεις αποκομισει.
Τις εχεις διαβασει στο κλικ?
Σου το εχουν πει φιλοι σου?
Μιλαει η εμπειρια σου?
Εγω θα σου πω απο δικη μου εμπειρια,
οτι για να οργανωσεις μια συνευρεση ατομων με σκοπο το σεξ,
ειναι μια πολυ δυσκολη διαδικασια και σιγουρα οι πιθανοτητες ειναι πολυ ελαχιστες παρα 99,99999999% οπως πιστευεις.
Μιλας για σεξ και οχι για να παρεις ενα αυτοκινητο.
Εν πασει περιπτωση οι στατιστικες μας διαφερουν κατα πολυ,
αλλα φαινεται οτι εχεις αλλες πηγες απο τις δικες μου.
Αληθεια εχεις προσπαθησει να οργανωσεις κατι τετοιο με επιτυχια?
οσο προχωραει η ωρα, το ποσοστο σου μικραινει....
εκοψες μισο ποντο, καλα το πας.
Εγω θα σου πω οτι οσοι προσπαθουν στην ελλαδα να κανουν μια παρτουζα, το κανουν με παρα πολυ δυσκολια και με πολυ κοπο.
Δεν ξερω εσυ αν ανηκεις σε καποιο αλλο κλαμπ, αλλα εγω αυτο γνωριζω.
Πιο πανω μιλας για σκεψη,
εγω σου μιλησα για πραξη,
γιατι απο σκεψεις, ο καθενας μπορει να ονειρευεται οσο θελει,
απο πραξη γνωριζεις κατι συγκεκριμενο?
kai as imaste eilikrinis....isws kai ego an imoun se tetia thesi na elega oxi...giati kserw oti ne aniliki kserw tis epiptosis.....apla se polles para polles periptosis...dn to skeftonte afto...
μα τωρα μου λες τι σκεφτεται ο κοσμος?
και τι σημασια εχει τι σκεφτεσαι εσυ με ενα φιλο σου?
Μπηκες ποτε σου στο κοπο να δεις αν διαφερει η θεωρια απο την πραξη?
afto afino na enoeithi...signomi alla me pareksigises...den thelw na tin xoriso ...apla exo kapia erwtimatika mesa m pou anafero parapano......
ποια ειναι τα ερωτηματικα?
αφου ειπαμε πιο πανω,
οτι αμα νομιζεις οτι αυτος ο εκλυτος βιος δεν σου κανει,
βρισκεις μια αλλη.
Ποιος ειναι ο αλυτος κομπος στην ολη υποθεση?