Quote:
Originally posted by Adzik
Ειρηνη μου..
ειμαι 25 χρονων..στα 19 μου..ημουν εσυ...συν το οτι αρρωστησε και το σωμα μου και με ολα αυτα..επεσα κατω απο το μηδεν...ειχα καταθληψη...βουλιαζα ατην μοναξια...κοιμομουν με τισ ωρεσ...εχασα ολουσ μου τουσ φιλουσ..απομακρυνθηκα απο τουσ παντεσ...
..και πλεον το πηρα αποφαση πωσ αν δεν αυτοκτονησω..θα γερασω αγκαλια με φυτα..σκυλακια και γατακια...γεροντοκορη...και τρελη.. και επισεισ λογο τησ ασθενιασ μου..οι γιατροι μου απαγορευσαν να εξασκησω το επαγγελμα τησ αεροσυνοδου που ειχα μολισ τελειωσει...
τωρα ..σημερα..
ειμαι μαμα , ο γιοκασ μου ειναι 4 μηνων και ειμαι ευτυχισμενη, με εναν υπεροχο συζηγο.....σαφωσ με καθημερινα προβληματα...
σου τα λεω αυτα γιατι εγω αν τοτε μου ελεγε κανεισ πωσ θα ειμαι μετα απο 7 χρονια...θα γελαγα ..
στα 22μου... η καταθλιψη μου εφτασε στο ζενιθ..μεχρι που σκευτηκα να νοσηλευτω σε ψυχιατριο..
...αρα οπωσ βλεπεισ δεν ειναι πολλα τα χρονια τησ ευτυχιασ μου...και αυτη η προσπαθεια ...ειχε σκαμπανευασματα..
ξερεισ τι εκανα?
τα αλλαξα ολα....σιγαααα σιγαααα..με τουσ δικουσ μου ρυθμουσ... η μονη μασ διαφορα ηταν πωσ εγω εμενα μονη μου..και επρεπε να εργαστω για να συντηριθω... σερνομουν στην δουλεια τοτε..κυριολεκτικα...
αλαγεσ λοιπον ναι...
μια καθε φωρα...οπωσ βλεπεισ πηραν πολυ χρονο για να γινουν ολεσ οι αλλαγεσ...και ξερω πωσ αν εγω τα καταφερα...ξερω πωσ και εσυ μπορεισ να τα καταφερεισ....
αρχισα...απο την διατροφη(εμαθα τι μπορει να με βοηθησει να εχω ενεργεια...να ειμαι πιο δυνατη..και ναι η διατροφη επηρεαζει την ψυχικη μασ διαθεση και κατασταση..)
...την επιλογη καριερασ...πηγα σε δημοσιο ιεκ..μια και τα χρηματα δεν μου περισευαν..με αποτελεσμα τελικα να σπουδασω ακριβωσ αυτο που μου αρεσε... ριξε μια ματια στα επαγγελματα που μπορεισ να διαλεξεισ...
http://www.oeek.gr/index2.html
...συνεχισα...με καλητερεσ επιλογεσ συντροφων...βαζοντασ ενα στανταρ...και οταν καποιοσ δεν αγγιζε αυτα τα στανταρ πχ..να ειναι τρυφεροσ...και εκδηλωτικοσ...κλπ..
θεωρουσα πωσ ηταν ακαταλληλοσ για εμενα και δεν προχωρουσα σε σχεση μαζι του..ασχολιωμουν με τα φυτα μου..εκανα βολτεσ..αναπνεοντασ την ζωη...ηλιοθεραπεια...
ασχοληθηκα με τον εαυτο μου...την ψυχικη μου ηρεμια...
ασχοληθικα με το σωμα μου..επαιζα μπασκετ...με την μπαλα δηλαδη...εκανε καλο στο σωμα μου..αλλα γνωρισα και παιδια ετσι...
ολα αυτα παραλληλα με φαρμακα και ψυχοθεραπεια...φυσικα...η οποια ηταν ανεκτημητη...
λιγο λιγο καθε φωρα...ναι ηταν δυσκολο..αλλα κοιτα τι μπορει να γινει αν το παρεισ αποφαση...
μπορουν να γινουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
σου μηλαω μεσα απο την καρδια μου..και ΠΡΕΠΕΙ να το και να με πιστεψεισ..ΠΡΕΠΕΙ...
...
κανενασ δεν σε πιεζει να βιαστεισ...
ξεκινα..κι εμεισ ημαστε εδω να σε στηριξουμε...
ξεκινα με απλεσ αλλαγεσ..κανε μια αυριο... βαψε τα μαλλια σου ετσι οπωσ τα ηθελεσ παντα...η πηγαινε κομμοτηριο..
και μεθαυριο...κοιτα τι μπορεισ να σπουδασεισ...σημειωσε τισ ημερομηνιεσ που χρειαζεται να καταθεσεισ τα χαρτια σου..και .. περιμενε...
αρχισε τρεξιμο...η μπασκετ...η γραψου κολυμβιτηριο...
....και θα δεισ...!!!!
περιμενουμε νεα σου..!!!
Σε φιλω Αντουλα.