Originally posted by DissolvedGirl
Quote:
Originally posted by RainAndWind
DG,σε θεωρώ εξυπνότερη.Αυτό το συμπέρασμα έβγαλες;Πώς το πρόβλημά μου είναι η Θεοφανία,ο όλα δανεικά ή ο καθένας που δεν γνωρίζω προσωπικά;
Δεν είναι έτσι.Λειτουργούν αλλιώς τα πράγματα για μένα.Η ερώτηση είναι η εξής.Δικαιούμαι να χρησιμοποιήσω αθέμιτους τρόπους για να καταφέρω μία εικονική \"νίκη\"εντυπωσιασμού απέναντί σου;\'Οχι.
Σε περίπτωση που το κάνω,έχω το σθένος να το παραδεχτώ;
\'Η αισθάνομαι πως η παραδοχή του λάθους,μου αφαιρεί κάτι ζωτικό για μένα;Στην πραγματικότητα μου προσθέτει.Στην αίσθηση της αυταξίας μου και σε αυτό που εγώ ονομάζω ντομπροσύνη.
Aν δεν έχω αυτό ως μπούσουλα,τότε εύκολα πέφτω στο τριπάκι πως κερδίζω μάχες,ενώ τις χάνω.
Δεν αρκεί ο καθησυχασμός του εγωισμού με ψευδονίκες για την αυτογνωσία.Ακολουθεί πιο δύσκολα μονοπάτια πάντα.
Δια της στενής πύλης...
Την καλημέρα μου σε όλους.:)
Sorry RaW, αλλα δεν έχω την παραμικρή διάθεση να βγάλω συμπέρασμα για ένα τέτοιο θέμα. Επιπλέον, δεν πιστεύω επουδενί άτομα που λένε ότι \"δεν ενδιαφέρονται για μια εικονική νίκη εναντίον κανενός\" και αρχίζουν τα post τους με \"XXX, σε θεωρούσα εξυπνότερο\". Και τέλος μιας και μιλάμε για εγωισμούς, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι το σχόλιο μου μπορεί και να μην απευθυνόταν αποκλειστικά (η στο ελάχιστο) σε εσένα :P