-
Ευχαριστω sidcos...να σου πω δεν μπορω να σκεφτω πολυ καλα τωρα με απασχολουν τα συναισθηματικα μου λολ...αλλα οταν περασει ο μηνας πιστευω θα ενεργοποιηθω και θα προσπαθησω να βρω λυσεις.
Εχω καποιες ικανοτητες ελπιζω να μπορεσω να τις αξιοποιησω και να σταθω και τυχερος!!!...γιατι χρειαζεται και αυτη η ρημαδα η τυχη περαν του \"συν Αθηνα και χειρα κινει\".
Ευχομαι και εγω να εχει μια πλουσια ζωη η αδερφη σου και να ξεπερασει τα προβληματα της με τη σειρα μου:)
-
egw pantws lew nai farmaka gia mia zwi an einai na ais8anesai kala....
-
Ο φίλος μου πάσχει από διπολική διαταραχή τύπου β΄και ακολουθεί αγωγή με milithin, trileptal, topamac και cymbalta και παράλληλα κάνει και συνεδρίες με ψυχίατρο και ψυχολόγο. Καταφέρνει να ανταποκριθεί σε οκτάωρη εργασία (τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη) την οποία μάλιστα διεκδίκησε και βρήκε χωρίς τη βοήθεια \"γνωστού\", μετά από ψυχωτικό επεισόδιο, απόπειρα αυτοκτονίας, νοσηλεία σε κλινική κλπ.
Πρόσφερε στον εαυτό σου την καλύτερη δυνατή βοήθεια, μην κάνεις πειράματα με τα φάρμακα, πάρε στα σοβαρά τη θεραπεία σου, και διοχέτευσε το χιούμορ σου στις υπόλοιπες εκφάνσεις της ζωής σου. Να θυμάσαι πως η δύναμη μέσα μας υποεκτιμάται. Δεν χάλασε ο κόσμος αν παίρνεις φάρμακα ακόμη και αν αυτό είναι για μία ζωή. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη.
-
Kλησπερα στο forum, υπαρχει κανεις που περασε ψυχωτικο και εκοψε τα φαρμακα με συμφωνη γνωμη ψυχιατρου??????
-
Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει κανεις???????
-
Libpa, η απάντηση ήταν κυρίως για εσένα αλλά και για όποιον προβληματίζεται με την μακροχρόνια λήψη φαρμάκων. Να είσαι πάντα καλά.
-
Υπαρχει βιβλιο---Βγαινοντας απο τα ψυχοφαρμακα-- συγγραφεας Πετερ Λεμαν- μεταφραση Αννα Εμμανουηλιδου- εκδοσεις Νησιδες-
Θα παρεις απαντησεις !