Quote:
Originally posted by RainAndWind
Θεοφανία,μέτρησα τα posts της nature για συμπαράσταση.Ήταν περισσότερα από δέκα.Μάλιστα παρατήρησα πως ήταν πολύ περισσότερα στην αρχή,μετά έκοψαν σε συχνότητα.Γιατί άραγε;Xμ,δεν ξέρω,αλλά όταν σε ένα περιβάλλον κάποιοι συστηματικά σου φέρονται εχθρικά μάλλον το θεωρείς αφιλόξενο;Λέω γω τώρα,a wild guess.
Η just me να φανταστώ ότι θα φάει την ίδια κριτική που έφαγα εγώ,του στυλ γιατί ψάχνω παλιά ποστς και γιατί δεν το βουλώνω όταν πέφτω σε πραγματάκια που δεν συμφέρουν;
Η άρκτος γιατί να σε πάρει τηλέφωνο και να μη στα πει εδώ;Για να μη χαλάσει η μαγιά της ηρεμίας;
Hρεμία τεχνητή,με επικάλυψη σοκολάτα δεν υπάρχει.Δεν είναι κέικ ξέρεις να το γλασάρουμε και να πάνε κάτω τα φαρμάκια.Το παραδέχτηκες λοιπόν ότι το αγάμητη μεσόκοπη απευθυνόταν στη nature.Αν γαμιόμαστε ή δε γαμιόμαστε σε τι σε αφορά κυρά μου;Στη Mέτρον Aνάλυση δουλεύεις;
Κοινώς,παραδέξου πως σε άπειρες φάσεις κακοποιείς μέλη για να τελειώνουμε.Το ίδιο και ο όλα δανεικά κι αγύριστα,που σέρνει το χορό των μάτσο αρσενικών του εξαρτητικού χώρου.Ναι,αξίζετε την ειρωνεία.Όταν κάποιος αρνείται,προτιμότερο να μην του συνεχίζεις την παραμύθα του.
ρειν...προφανως μου απάντησες σε λάθος ποστ έτσι?