Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πόσο γαιδούρια μπορεί να είναι...Δεν ξέρω.Φαντάζομαι πως όσο γαιδούρες μπορεί να είμαστε και οι γυναίκες.:P
Σε τι μας βοηθάει ένα thread θαψίματος του άλλου φύλου,εκτός από το να λειτουργεί ως αυταπόδεικτο του μεριδίου της ευθύνης στη σχέση μας με αυτό;
Αν αυτή είναι η άποψή σας για το τι εστί γυναικοκουβέντα,πρέπει να ομολογήσω πως προτιμώ να είμαι άντρας.:cool:
αμαν βρε ρειν (μας), χαλαρωσε λιγο, θα σου σγουρυνει το μουστακι :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ
το να χανεις το χιουμορ που αναμφισβητητα εχεις, δεν ξερω σε ποιο φυλο σε φερνει πιο κοντα,μαλλον το παθαινουν ολοι καμια φορα :)
επειδη μαλλον εχασες επεισοδια, να σε ενημερωσω, οτι το παρον θρεντ ξεκινησε σαν χιουμοριστικη απαντηση στην απαιτηση των ανδρωνε να φυγουμε απ το ποστ τους (βλεπε θρεντ:αντροκουβεντες) οπου συζητουσαν για ποδοσφαιρο και γκομενες (!!!!!!!)και να ανοιξουμε κανενα δικο μας θρεντ να λεμε κοριτσιστικα πραγματα(σαν να μας ειπαν αντε στην κουζινα να πλυνετε κανενα πιατο)
αν δεν βρηκες χιουμοριστικη την ανταποκριση κι ενοιωσες την αναγκη να βγαλεις την σουφραζετα που εχεις μεσα σου να μας ανοιξεις τα ματια εσυ η χειραφετημενη,εμας τις αμορφωτες,ταπεινες νοικοκυρες (χαχαχαχααχ) το παιρνω πραγματικα σαν μια καλη προθεση και καλωσυνη σου , αλλα ...κοπελια...θες δε θες να το μαθεις,μερικες απο μας, οταν εσυ πηγαινες, εμεις ερχομασταν (χαχαχαχααχ)
τα παραπανω με καθε καλη διαθεση και στην διαθεση σου οποτε θελεις να συζητησουμε τις επιστημονικες και φεμινιστικες σου ανησυχιες, αρκει ν αφησεις την γραβατα στην ντουλαπα, γιατι σκιαζομαστε ευκολα :)))))))
με καθε καλη και χιουμοριστικη διαθεση ρεινακι
εχεις την συμπαθεια μου
καλες γιορτες :)