Rain μου το λύσαμε εγώ και ο vince, δε θα επεκταθώ περαιτέρω αλλά δε θα τοποθετούμουν χωρίς κανέναν λόγο.
Σ\'ευχαριστώ πάντως κι εσένα για την τροφή για προβληματισμό:)
Printable View
Rain μου το λύσαμε εγώ και ο vince, δε θα επεκταθώ περαιτέρω αλλά δε θα τοποθετούμουν χωρίς κανέναν λόγο.
Σ\'ευχαριστώ πάντως κι εσένα για την τροφή για προβληματισμό:)
Quote:
Originally posted by keep_walking
Να σου πω vince για μενα ποτε εχω την αισθηση οτι αρχιζουν τα σημαδια ψυχωσης?
Λοιπον αν αρχιζεις και κατηγορεις τους αλλους...για οτι στραβο σημβαινει σε σενα και στην ζωη σου τοτε ειναι ενα σημαδι οτι κατι δεν παει καλα...οχι απαραιτητα ψυχωση αλλα στο συνολο σου σαν ανθρωπος.
Ειναι λεπτες βεβαια οι ισορροπιες αν καποιος σου επιτεθει πρεπει να αμυνθεις και ειναι πραγματα που δεν μπαινουν ευκολα σε \"καλουπια\".
Προσπαθησε να βρεις ισορροπιες.
Κοίτα όλοι οι άνθρωποι το κάνουν αυτό. Οι \"εξωτερικές αποδόσεις\" είναι κάλλιστα φυσιολογική κατάσταση όταν γίνεται μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια και όταν η αιτία που εμπεριέχει η απόδοση δικαιολογεί εως ένα σημείο το αποτέλεσμα. Άτομα που αποδίδουν τις αιτίες των πραγμάτων όλο στον εαυτό τους συνήθως έχουν ποιο καταθλιπτικές τάσεις. Π.χ. σκέψου την διαφορά που έχει αν \"η άννα δεν με κάλεσε στο παρτι\" έχει ως αιτία το ότι \"η άννα ξέχασε\" η ότι \"δεν με κάλεσε γιατί δεν είμαι επιθυμητός\". Άτομα που \"ξεφεύγουν\" μπορεί να σκέφτονται υπερβολικά με τον ένα η τον άλλο τρόπο (και ο ποιο υγιεινός είναι κάπου ανάμεσα) Φυσικά μπορεί να ισχύει οποιαδήποτε από τις δύο υποθέσεις μαι συγκεκριμένη στιγμή, αλλά αν κάποιος συνδέει σωστά το αν ένα αποτέλεσμα έχει μια \"εσωτερική\" η \"εξωτερική\" αιτία (μαζί με άλλους φυσικά παραμέτους) βρίσκεται σε καλό δρόμο. Κανένα από τα δύο άκρα δεν είναι καλό.