και ούτε μπορώ να μέινω ήρεμη στην ιδέα του οτι ο πατέρας μου πάει με διαφορετικό άνδρα κάθε σάββατο και εγώ τίποτα!
lol !
Printable View
και ούτε μπορώ να μέινω ήρεμη στην ιδέα του οτι ο πατέρας μου πάει με διαφορετικό άνδρα κάθε σάββατο και εγώ τίποτα!
lol !
Ενα τελευταιο μηνυμα ισως για οσους ενδιαφερθηκαν, ειτε με πιστεψαν ειτε οχι.
Δεν παιζω με το IQ κανενος αλλα εσεις πρεπει να πιστειτε για κατι πριν ασχοληθειτε (οι περισοτεροι τουλαχιστον) διοτι, σας φαινετε μεγαλο το τιμημα ν\'αφιερωσετε 5-10 λεπτά για να κανετε καποιον να νιωσει καλυτερα ή ειναι μεγαλη η ντροπη στην ιδεα οτι μπορει να υποβιβαστει η νοημοσυνη σας στο μυαλο καποιου, και ποσο μαλον στο δικο σας.
Ειχα καιρο να μπω (και το παραξενο ειναι οτι ξαναμπηκα υστερα απο τετοια αντιμετωπιση) γιατι αντι για υποστηριξη το μονο που εισεπραξα ηταν η συνιδιτοποιηση οτι οντως, ειχατε δικιο, ειναι για γελια η κατασταση μου.
Τοσο που δεν αξιζει καν να την παρει στα σοβαρα κανεις, γιατι πιθανοτατα ειναι χαμενη υποθεση απο χερι.
Νευριαζω ειλικρινα, τι να φταιει δηλαδη? Το οτι τα αθωα ματακια σας δεν εχουν δει κατι παραπανω απο ανησυχα νιατα και προβλιματισμενους ενηλικους που εχουν κανει συνηθεια την διστυχια και καταβαθος ισως μερικους τους ευχαριστει σε σημειο που να μην δεχοντε οτι υπαρχουν και χειροτερα?
\'Η ο σαρκαστικος μου λογος που εν τελη, εσας ευνοει για να μην διαβαζετε γενικολογιες και τυπους και κουραζετε τα ματια σας. Ό,τι επρεπε να ειπωθει, ειπωθηκε απλα συνοπτικα και ωμα. Συγνωμη κιολας δηλαδη που δεν χρησιμοποιησα ποιητικο χαρακτηρα και ονειρικες παρομοιωσεις με γυαλινους τοιχους που μ\'εμποδιζουν να ζησω ενω τα βλεπω ολα να κινουντε.
Anine,
καλως ήρθες κ πάλι:)
δεν ειχα ξαναδιαβασει το μνμ σου. Δεν σκεφτομαι οτι λες ψεμματα εδω εσυ ή καποιος άλλος για τον πολυ απλο λογο, οτι αν ηταν ετσι ειναι προβλημα του καθε αλλου κ οχι δικο μου.Δεν προκειται να μπω λοιπον σ αυτο το παιχνιδακι....
Θες να πεις, τί εγινε στην πορεια?Αν εκανες καποια προσπαθεια να αλλαξεις κατι?
Καλως σε βρηκα και παλι φιλτατη και πολυχρωμη Σοφία.
Δεν εκανα καμια προσπαθεια να αλλαξω κατι. Μπουχτισα, ξενερωσα. Τ\'αφησα οπως ηταν ολα, τη μανα μου να κανει οτι καταχρησεις θελει και να προχωρησει τη σχεση της με τον παπα οσο θελει, μεχρι που τις ευχηθηκα μεχρι και εις ανωτερα, και με το πάπα της Ρωμης με το καλο!
Αλλωστε υπηρχε και η αδερφη μου, εμενα αρκετα με ψυχοπλακωσε η ολη κατασταση. Σειρα της.
Αλλα εδειχνε ν\'αδιαφορουσε, απλα ντυνοταν στολιζοταν εβγαινε σε γκόθ μερη και ολα αυτα και μεχρι εκει. Εκανε τη ζωη της παρα την ατμοσφαιρα που επικρατουσε σπιτι, την ζηλευα.
Εγω μετα απο μερικους κατατονικους και επιπεδους μηνες, εβαλα στοχο να ξεκουμπιστω απο το σπιτι.
Ηταν μονοδρομος για \'μενα, ή απο το σπιτι θα εφευγα ή απο τη ζωη. (Ακουγεται βαρυ, και ειναι. Κατι βαρυ χρειαζομουν αλλωστε για να το παρω αποφαση.)
Δουλεψα κατι παραπανω απο εναν χρονο, κανοντας υπομονη συναμα. Σε μια μεγαλη αλυσιδα καταστηματων ρουχισμου.
Ανοιξα κι εναν τραπεζικο λογαριασμο στον οποιο δεν θα ειχε προσβαση η μανα μου, για ευνοητους λογους.
Πριν λιγο καιρο επεστρεψε ελλαδα μια γνωστη μου απο την Λίλ τις Γαλλιας οπου σπουδαζε, που πλεον εγινε κολλητη, συγκατοικος και η αφορμη να το ριξω στο διαβασμα!
Nietzsche, Schopenhauer, Freud, Marx, Dostojevski. Το οποιο δεν ξερω αν μου κανε καλο ή με βυθισε ακομη πιο πολυ σε σκεψεις.
Τα προβληματα μου πλεον εκτοξευθηκαν σε αλλο επιπεδο!
Τα οποια και θα διατυπωσω καποια αλλη στιγμη γιατι ειμαι βραδυνη σημερα και στισ 5 πιανω βαρδυα.
Take care for now
Anine,
πριν απαντησεις, διαβαζοντας τα οσα ειχες γραψει αρχικα, ηθελα να σου πω να φυγεις το συντομοτερο δυνατο απο το σπιτι σου, εφοσον μπορεις και οικονομικα. Πολλες φορες μια τετοια κινηση ειναι απο μονη της σωτηρια!
Χαιρομαι ειλικρινα για την εξελιξη των πραγματων, κ μπραβο σου. Θελει δυναμη ολο αυτο, ακομα κ το να διαλοστειλεις καποιον. Εχει μεσα σου κ δυναμη κ θυμο κ αποφασιστηκοτητα:)
Πραγματικα μπραβο! Ελπιζω να ξαναμπεις κ να γραψεις οτι αλλο θελεις να πεις....
Καλή δουλεια για σημερα κ περιμενουμε
Παρεπιπτοντως: κανεις δεν με αποκαλεσε πολυχρωμη:) (απο την διαθεση μου)...μ αρεσε:)
sorry αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται πάντα ακούμε & αντιμετωπίζουμε με κατανόηση.είστε τόσο σίγουροι ότι είναι φαντασίες;βρήκα ένα μύνημα στο u2u.δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω προτιμώ να δεχτώ ότι είναι έτσι δεν θέλω να νοιώθω στην ψυχή μου ότι αν είναι αλήθεια κάποιος ζήτησε βοήθεια & αδιαφόρησα.αν μας δουλεύει δεν πειράζει.ο καθένας κρίνεται από τα λάθη του.& η δική μου ιστορία είναι σκέτη Μάρθα Βούρτση...Quote:
Originally posted by kanenas
υπερευφυη ανΙνε, ελπιζο να διασκεδασες με τιν πλακιτσα. ινε φοβερα αστηο να βλεπις ατομα καλης προαιρεσης (ξερις τι σιμενι αφτο, ετσι;), να σπεβδουν να ανταποκριθουν στο καλεζμα σου. τροφι στο ναρκισιζμο.
προτινο τιν επομενι φορα να χαλιναγογισις τις τερατολογιες σου, ετσι οστε ο εχπλιχτικος χαβαλες να διαρκεσι ακομι περισοτερο. θανε απιθανο!! σκεψου το.
φιλακια
χχ
διαβαζα...διαβαζα και σκεφτομουν ....\"Ω!Την κακομοιρα την μαυρη κι ηντα τραβά!\".
Ε και μετα εφτασα στο τελος...\"πατέρας μου πάει με διαφορετικό άνδρα κάθε σάββατο και εγώ τίποτα!\".
Χαχαχαχχαχμπουαχαχαχαχα!
Δεν το αποκλειω να χει παιξει παρομοια ιστορια και στην πραγματικοτητα βεβαια ,καθε αλλο,
αλλα να ναι καλα μου φτιαξε την διαθεση!!!!!:D:P
Αγαπητή Anine,
από την στιγμή που άλλαξες σπίτι, ώστε να φύγεις από τα προβλήματα που σε βασάνιζαν, ασχολήθηκες με κάτι άλλο, πέρα από την δουλειά στην αλυσίδα καταστημάτων; Αναφέρεις πως πριν λίγο καιρό ξεκίνησες την ανάγνωση κλασσικών φιλοσοφικών έργων (κρίνοντας από τα ονόματα συγγραφέων που παρέθεσες), τους προηγούμενους μήνες όμως τι υπήρχε για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σου;
Οπως ειχα πει, μ\'αρεσει η death και black metal (Coprofago, Rotting Christ, Madder Mortem, Anal Bleeding, κτλπ). Ακουγα μουσικη, δουλευα, κοιμομουν. Κυριολεκτικα, αυτα.Quote:
Originally posted by Hidden_Halo
Αγαπητή Anine,
από την στιγμή που άλλαξες σπίτι, ώστε να φύγεις από τα προβλήματα που σε βασάνιζαν, ασχολήθηκες με κάτι άλλο, πέρα από την δουλειά στην αλυσίδα καταστημάτων; Αναφέρεις πως πριν λίγο καιρό ξεκίνησες την ανάγνωση κλασσικών φιλοσοφικών έργων (κρίνοντας από τα ονόματα συγγραφέων που παρέθεσες), τους προηγούμενους μήνες όμως τι υπήρχε για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο σου;
Οι κυριακες ηταν δυσκολες για \'μενα, γιατι δεν ειχα απολυτως τιποτα να κανω τοτε και κοιμομουν μεχρι και 15 ωρες τη μερα, ενω αλλες φορες φροντιζα να μην ξεμενω απο Jagermeister και περνουσε η ωρα πιο ηρεμα (επινα τοσο που κοντευα να βγαλω κετρατα σαν τον ταρανδο που χει το μπουκαλι).
Με τιμα ιδιαιτερα το οτι εκανες εγγραφη σημερα, και ημουν η πρωτη στην οποια απαντισες.
Take care! Και κανε κι ενα ποστ κι εσυ, μπας και φανει το \"halo\" σου.
Αν σκεφτεί κανένας πως ήμουν εδώ και πολλούς μήνες ένας lurker εδώ μέσα, πράγμα το οποίο ξεκίνησε από το OP σου (Original Post, για τους μη κατέχοντες), το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να γραφτώ και να κάνω ένα inquiry σχετικά με την κατάσταση σου. Τα σκηνικά που περιέγραψες μου θύμησαν κάποια γεγονότα που είχε περάσει μία κοπέλα που ξέρω, εξού και το ενδιαφέρον.
Πως και δεν έχεις ασχοληθεί με κάποια τέχνη για να εξωτερικεύσεις αυτά που έχεις μέσα σου, μικρή είσαι ακόμα, μπόλικος χρόνος να μάθεις. Ζωγραφική, σχέδιο, κάποιο μουσικό όργανο, συγγραφή ιστοριών. Οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει. Η συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων μόνο κακό μπορεί να αποφέρει.
Επισκέπτεσαι κάποιον ψυχολόγο ή προσπαθείς να το ξεπεράσεις μόνη σου; (με τη βοήθεια φίλων, προφανώς)
Anine Θα \'πρεπε να στρεπεσαι που κανεις πλακα με τετοια θεματα.
Συντονιστες δεν εχει αυτο το φορουμ?
Με κατι τετοια topic μειωνεται η αξιοπιστια και το κυρος του forum.
Προσοχη!!!
εχω ξανα αναφερθει σε δικο μου βεβεαια τοπικ που ανοιξα ...καμια σχεση με το εδω γεγονος....να το κλειδωσουν για δικους μου λογους και με αγνοησαν...
πραμα που μου κανε εντυπωση.......
Εχω αναφερθει λοιπον στους υπευθηνουσ που ξερω οτι εχουν δουλεψει και δουλευουν πολυ για ολο αυτο το διαμαντι που λεγετε http://e-psychology.gr/forum ...και αναρωτιεμαι γιατι
δεν δινουν σημασια οταν ενας δυο τρεισ κλπ κλπ user τους
λενε να κανουν κατι με εναν user με τον τροπο του η με το τοπικ που ανοιξε η με αυτα που λεει μπορει \"ενοχλει\" θιγει διχνει ασεβεια σε πραγματα ανθρωπους και καταστασεις.......
Δεν ειναι λογοκρισια αυτο
αλλο λογοκρισια......
και αλο να υπαρχουν κανονες και να τους Σεβομαστε....
και αν δεν υπαρχουν καπου εδω γραμμενοι οι κανονες αυτοι(λεμε τωρα)
Ορισμενα θεματα οπως ο αλληλο σεβασμος δε χρειαζετε να γραφτει πουθενα σε κανενα φορουμ για να τον εχεις... η τον εχεις η οχι...
Ειναι Απλο
...Το να εισαι Ανθρωπος!!!
Τί ομορφο αυτο που έγραψες Θοδωρη!!!!Απο τα πολυ ομορφα πραγματα...ναι συμφωνω: ο αλληλοσεβασμος δεν χρειαζεται να γραφτει πουθενα...Ομως οπως θα εχεις διαπιστωσει, δεν ειναι αυτονοητος. Σε κανενα φορουμ κ πουθενα αλλου...Κ καμια φορα αν δεν τον εχεις, μπορεις να τον μαθεις...Quote:
Originally posted by 8odwris
Δεν ειναι λογοκρισια αυτο
αλλο λογοκρισια......
και αλο να υπαρχουν κανονες και να τους Σεβομαστε....
και αν δεν υπαρχουν καπου εδω γραμμενοι οι κανονες αυτοι(λεμε τωρα)
Ορισμενα θεματα οπως ο αλληλο σεβασμος δε χρειαζετε να γραφτει πουθενα σε κανενα φορουμ για να τον εχεις... η τον εχεις η οχι...
Ειναι Απλο
...Το να εισαι Ανθρωπος!!!