Originally posted by VinceX
Quote:
Originally posted by Calin
Αλήθεια είστε ρατσιστές; Εγώ παλια δεν ήμουνα καθόλου, αλλά τώρα με αυτούς τους ρώσους και τους αλβανούς έχω αγανακτήσει να μας πέρνουν τις δουλειες τώρα που το είδες αυτό σε καμία άλλη χώρα οι μετανάστες δεν παίρνουν τόσο γρήγορα δικαιώματα όσο αυτοί σε μας. Βέβαια υπάρχει και ο άλλος ρατσισμός αυτός που έχουν κάποιοι οι οποίοι είναι σε καλύτερη κοινωνική θέση από τους άλλους. Τί έχετε να πείτε;
Ζούμε σε ένα παρόν το οποίο έχει κάνει σπουδαία άλματα προόδου κατά τον ρατσισμό. Θα σου πω κάτι.
Εμένα που με βλέπεις ούτε μύγα δεν έχω βρίσει εξαιτίας του χρώματος της αλλά μάλλον θα με αναγκάσεις να το κάνω αν συνεχίσεις αυτό το θέμα με επικριτηκά σχόλια για ανθρώπους που ούτε στο δαχτυλάκι τους δεν έχεις ίσως νιώσει τι σημάινει παλεύω για την τύχη μου, ζω για την οικογενεια μου, αγαπάω την γυναίκα μου, λέω καλά λόγια για τους γνωστούς μου, αγαπαω τα παιδιά χωρίς να τα πειράζω, προσπαθώ να αγαπήσω τον εαυτό μου και εισπράττω περιφρόνηση απο ένα δύο ανθρώπους που δεν με ξέρουν, δεν ξέρουν απλά.
Όταν έκανα εγγραφή στο φορουμ ήλπιζα; να βρώ συμπαράσταση αν όχι απο όλους τότε απο ένα δύο φίλους. Και σαν μπάσαν οι \"κακοί\" ήλπιζα να παραίμβει η διαχείρηση και να τους στείλει στην άγνοια τους πίσω.
Αυτά έχω να πω προς το παρόν. Θα ήθελα να μου απαντήσεις. Ευχαριστώ.