Quote:
Originally posted by RainAndWind
Εκείνος θεωρεί πως έχετε μία καλή σεξουαλική ζωή.Εκείνος θυμώνει.Εκείνος βιάζεται.Εκείνος,εκείνος.Ε� �ύ πού είσαι;
Δεν ανοιξα αυτο το θεμα ωντας η κυρια τελεια...σαφως κι εγω σιγουρα εχω ελλατωματα στον ερωτα..αλλα εκεινος δεν εδειξε μεχρι τωρα να μου θετει καποιο θεμα στο τραπεζι ετσι ωστε να κανω οτι μπορω για να το διωρθωσω ..ανοιξα ομως αυτο το θεμα επειδη ακριβωσ το προβλημα το εχω εγω..εγω ειμαι εκεινη που δεν ικανοπιοιηται οσο θα ηθελε...
..Γιατί θυμώνει άραγε αφού αισθάνεται καλός εραστής;
ισως θεωρει πως τον αδικω..εξαλλου.. η συγκριση μου με τις πρωην ερωτικες του συντροφους του λεει πως..εγω ειμαι η μονη που και ζηταω κατι περισσοτερο..και του παραπονιεμαι για ..δεν θα ελεγα τις επιδοσεις του στο κρεβατι , αλλα για το ΄΄ταιριασμα\'\'μασ...
O καλός εραστής ποτέ δε θυμώνει.Γνώρισμα του καλού εραστή είναι να ψάχνει όλους τους τρόπους να ικανοποιήσει τη σύντροφό του,γιατί τη δική της ικανοποίηση την έχει ισάξια με τη δική του.Όχι λιγότερο σημαντική.
Συμφωνω απολυτα..στα λογια μου ερχεσαι..
Θα στο χαλάσω,γιατί καταλαβαίνω πως δε θες να νιώσεις πως σου \"κατηγορούν\"τον άνθρωπο που εσύ αγαπάς.Αλλά θέλω να σου πω την αλήθεια.Αυτοτιμωρείσαι,νιώ θοντας μία πολύ σημαντική σου ανάγκη να μην σου καλύπτεται,γιατί δεν είσαι μόνο σύζυγος και μαμά αλλά και γυναίκα.Και αν εσύ δεν διεκδικήσεις το δικαίωμά σου
στην ηδονή,ποιος λες να το κάνει για σένα;
Καταλαβαινω τι λες και οχι δεν νιωθω πως τον κατηγορεις...μιλαμε καθαρα για την ερωτικη μας ζωη και κανενα αλλο χαρακτηριστικο του
...δεν λεω και ψεμματα στον εαυτο μου... δεν τον θεωρω καλο εραστη οπωσ πιστευει εκεινοσ για τον εαυτο του, δυστυχως ο μονος τροποσ για να το δω αυτο ειναι η συγκριση που θελει δεν θελει γινεται μεσα μου η συγκριση εμας με την ερωτικη ζωη που εχω ζησει με τους προην ερωτικους μου συντροφους...
οταν εχεις ζησει ..(πολλεσ) στιγμες ερωτα,οπου αφηνοσουν εντελωσ στα χερια του αλλου, οπου δεν σκευτοσουν τιποτα απλως το ζουσες και το ενιωθες με ολο σου το ειναι , οπου εκει που ηξερεσ πωσ φτανεις δυσκολα σε οργασμο..ξαφνικα ανακαλυπτεις πωσ ..μπορεις και να τελειωνεισ σχεδον παντα..αναλογα. ..τον ερωτικο συντροφο...
ε..καλομαθενεις...θες δεν θες... οταν τα στανταρ ανεβαινουν..καποιεσ απαιτησειες τις εχεισ ,δεν ειμαι παραλογη δεν ζηταω τον ουρανο με τ αστρα ,αλλα ,τουλαχιστον να μπορω να χαλαρωσω..να μπορω τουλαχιστον να κανω ερωτα χωρις να σκευτομαι τιποτα να με παρασερνει η αισθηση της στιγμης. (συγνωμη αν ειμαι πολυ χυμα..και μιλαω πολυ παραστατικα, αλλα αυτος ειναι ο τροπος μου, και μου βγαινει και το παραπονο, καταλαβαινεντε.)
Nα επιμείνεις για σεξολόγο και μάλιστα δίχως ενοχές.Κάνεις κάτι για εσένα,την ηρεμία,τη σωματική σου και ψυχική υγεία.Και για τη σχέση σας,γιατί κακά τα ψέματα,αυτό θα φέρει κραδασμούς,ήδη σας φέρνει.
ναι...αυτο ειναι αληθεια,του εχω ειδη πει,πωσ ειναι οκ ετσι,αλλα αν δεν πλησιασουμε καπωσ καλητερα ο ενας τον αλλον σε αυτον τον τομεα τοτε σιγουρα θα υπαρξουν θεματα...
του το συζητησα πολυ γλυκα και ναζιαρικα το πρωι..(ειναι ο μονοσ τροποσ..:) ) ..και σκεφτηκα και αλλη λυση...δεν ξερω απο αυτα αλλα ειπαμε οταν αγαπασ ολα επιτρεπονται και στον ερωτα ολα ειναι ευπροσδεκτα αρκει να το θελουν και οι δυο..
σκευτηκα το θεμα των \'\'ερωτικων βοηθηματων\'\'..και δεχτηκε..για σεξολογο ουτε που να ακουσει...
ριχνοντας μια ματια..με γελακια στο νετ για βοηθηματα... παλι σε ρηξη βρεθηκαμε...οπως και να εχει εγω (τι να κανω βρε παιδια....)..του προτεινα ...να παρουμε λιγο μεγαλητερο μεγεθος...και εγεινε τουρμπο...
\'\'αν ηθελεσ μεγαλητερο..να πηγενες με αραπη..\'\' \'\'να πας να βρεις καποιον με μεγαλητερα προσοντα..\'\'..μου ελεγε και κατι τετοια.... χαμος...
αμαν εκανα να τον ..\'\'συνεφερω\'\'...
...βεβαια πιστευω πωσ τελικα θα περασει το δικο μου στο θεμα του μεγεθους...