Quote:
Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.ΑΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ.. ΣΚΕΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ..ΑΠΟ ΕΣΑς........Δεν ειμουν καλα, αλλη μια μερα που οι σκεψεις εισβαλουν ,ολες μαζι στο μυαλο μου σαν τρικυμια. Αισθανομαι ενα απιστευτο σφιξιμο στον λαιμο,η ανασα μου κοβετε,μικρες κοφτες αναπνοες,το στομαχι μου αρχιζει να ποναει.Αυτο μπορει να κρατησει και 1 και 2 μερες.Οταν ηρεμω προσπαθω να εντοπισω εστω και μια σκεψη που εκανα ...και δεν θυμαμαι καμια..Μετα εχω τρομερα νευρα γιατι δεν μπορω να θυμηθω,νευριαζω με μενα, με τους γυρω,θελω να τα σπασω ολα.....(.αλλα επειδη εγω θα τα πληρωσω μια και μενω μονη μου, το αναβαλω)........Ειχα μειζων καταθλιψη και κρισεις πανικου πριν 4 χρονια ,πηρα φαρμακα για 9 μηνες,και ολα καλα...Αυτο που αισθανομαι τωρα δεν ειναι τα ιδια συμπτωματα με τοτε αυτο με τρελενεΙ.Βλεπω μια ψυχολογο εδω και 3,5 μηνες,αλλα δεν ξερω αν με βοηθαει αυτο.
Quote:
Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
και ο πλυθηντικος με ενοχλει .. μεσα στο τριμηνο προς το τελος ειπα μια ιστορια στο ψυχ...εκει λοιπον στην αφηγηση μουδιασα. απλως δεν λειτουργουσε τιποτα ουτε στο σωμα μου ,απειδη τελειωσε η ωρα.... μου λεει ..... (τελειωσαμε για σημερα θα τα πουμε την αλλη εβδομαδα),οταν βγηκα απο το γραφειο και εφτασα ουτε εγω δεν ξερω μεχρι το αμαξι και μπηκα μεσα εχασα της αισθησης μου black aout