Στην αρχή είχα σκεφτεί αυτό που είπε η ρέμεντυ,μετά αυτό,τι στο καλό είναι????
Πότε τελειώνει ο χρόνος να το πεις?
Printable View
Στην αρχή είχα σκεφτεί αυτό που είπε η ρέμεντυ,μετά αυτό,τι στο καλό είναι????
Πότε τελειώνει ο χρόνος να το πεις?
Εμ ναι καπου πρεπει να τελειωσει...επειδη ειναι ωραιο προβληματακι και θυμαμε πως ειχα πονοκεφαλιασει για να βρω τη λυση...θελω να τιμωρησω και αλλους:)
Ας πουμε στις 6 το απογευμα:)
Αποφασισαν να παραβγουν. Καποια στιγμη καταλαβαν οτι ο δευτερος κερδιζει το χερι της, και ο πρωτος την υπολοιπη νυφη. :P
Μακαβριο.
Hint: Διαβαστε πολυ προσεκτικα την περιγραφη του προβληματος...
χαχα οκ...έχουμε λίγο χρόνο ακόμη!
είδαν την όαση!!!!!!!πες μου ότι είναι αυτό!Quote:
Originally posted by keep_walking
οποιανου το αλογο φτασει δευτερο στο καστρο μου απο την οαση
...ο βασιλιάς είπε 2ο απ\'την όαση
Οχι ...λοιπον ακομα μια βοηθεια στην πορεια καποια ενεργεια καναν...και απο ατοπο το προβλημα του δωσαν λυση.
Ανταλλαξαν αλογα. Οποιος κι αν τερματισει μετα, το αλογο με το οποιο ειχε ξεκινησει τερματιζει δευτερο.
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! !!!!!
Ακριβως...
Καλα, χωρις τη βοηθεια περιμενες να το σκεφτουμε??
Αν και δηλωνω πλεον πονηρευμενος :P
Ειναι απο τα πιο εξυπνα προβληματα που εχω συναντησει...καταρχην πρεπει να προσεξεις οτι δεν λεει ποιος θα τερματισει δευτερος αλλα ποιανου το αλογο θα τερματισει δευτερο...και απο κει και περα....φτανεις καπου:)
Αντε ας βαλει και κανενας αλλος:)
Μπράβο ρε oboro!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by oboro
Ανταλλαξαν αλογα. Οποιος κι αν τερματισει μετα, το αλογο με το οποιο ειχε ξεκινησει τερματιζει δευτερο.
ΕΥΓΕ.
έξυπνο keep..
30-5=25Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Πάνε τρεις φίλοι σε ένα μπαρ. Ζητούν λογαριασμό. Τους λένε πως ειναι 30 ευρώ. Το αφεντικό τους λέει πως τους κάνει 5 ευρω εκπτωση. Ο μπάρμαν παίρνει 2 ευρω μπουρμπουαρ και τους δίνει 3 ευρω πίσω που τα μοιράζονται. Εχουν δώσει δηλαδη από 9 ευρώ ο καθένας. Που πήγε το ευρώ που μένει? (Οέο).
25+2=27
27/2 - 3/2
18.5-1.5=17
17/2=8.5 πήρε ο καθένας.
άρα το μοιράστηκαν έε?
Όντως, έξυπνοQuote:
Originally posted by Arsi
Μπράβο ρε oboro!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by oboro
ΕΥΓΕ.
έξυπνο keep..
κι εμένα πάντως το μυαλό μου πήγε στο οτι οι τύποι ξεκίνησαν χωρίς τα άλογα..
Έτσι είναι.
Δεν υπάρχει ανταγωνισμός χωρίς το κίνητρο της πρωτιάς.
Πραγματι... To δυσκολο ειναι να σκεφτει κανεις πως οι δυο αναβατες-παικτες μπορουν να συνεργαστουν για να τροποποιησουν το παιχνιδι. Να λυγισουν τους κανονες του, διχως να τους παραβουν. Και το αποτελεσμα της συνεργασιας τους να ειναι μια ανεμποδιστη, διαφανης αντιπαλοτητα! Παραδοξο. Νομιζω υπαρχει και ολοκληρη θεωρια για το πως εξελισσονται παιχνιδια με τετοιου ειδους δυναμικη μεταξυ των παικτων... Συνεργατικη θεωρια παιγνιων λεγεται. Τωρα μου πυροδοτησες τον προβληματισμο, κηπ :P
Τεσπα, αφου τα βρηκαν μεταξυ τους οι αντιζηλοι εγω ειμαι ικανοποιημενος :P