Originally posted by Alobar
Τελικά Κρίνο δε μας είπες... εσύ έβαλες το θρεντ για να συν - διαλλαγείς/λεχθείς μόνο με συγκεκριμένα μέλη;... αν θυμάμαι έκανα μια τοποθέτηση στη σελ. 2 και περιμένω το διάλογο...
Το θεμα ειναι ανοικτο, για τον οποιοδήποτε πιστευει οτι εχει να προσθεσει κατι πανω στο θεμα.
Ηδη 2 μελη δηλωσαν οτι τους ενδιαφερει παρα πολυ σαν θεμα και εβαλαν την δικη τους προσθηκη.
Για την δικη σου τοποθετηση,
θα την διαβασω και θα σου απαντησω,
αν και στο παρελθον εχεις απαξιωσει εντελως το τι λεω και εχεις δειξει οτι δεν σε ενδιαφερει το να ανοιξω ενα διαλογο μαζι σου.
Τωρα δειχνεις δυσαρεστημενη απο αυτο και αναθεωρεις.
Εφοσον ομως το ζητας θα διαβασω οτι εγραψες και θα γραψω σχετικως.
\'... Φαντασου να πληρωνατε το σερβερ του φορουμ....
Τωρα βεβαια το οτι καποιος δεν εχει να συνεισφερει κατι στο παρον θεμα, αλλα παρολα αυτα εχει αποψη,
αυτο δεν μπορει να το ερμηνευσει, ουτε η ψυχιατρικη αλλα ουτε η αντιΨυχιατρικη. ==============> λαθος νομιζω λεγεται ψυχαναγκασμος......\'
... αυτή η ασυναρτησία, τί ακριβώς σημαίνει;... χμμ... τί πάει να πει \'δεν συνεισφέρω\' στο θέμα αλλά παρόλα αυτά έχω άποψη;... αν δε συνεισφέρει κανείς με την άποψή του δηλαδή,΄με τί άλλο μπορεί να το κάνει, με επιταγή, με κουπόνια ή εξαργυρώνει τα 5 αστεράκια στο ταμείο;...
αυτη η ασυναρτησια αναφερεται ενδεικτικα στα παρακατω μυνηματα:
Quote:
Originally posted by keep_walking
Ναι εχει ανοιχτει παλιοτερα αλλα δεν ονομαζοταν τετραδια...καλα επικοινωνια below zero.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Προφανως ήσουν σε απόγνωση, γιατί εδώ και κάμποσους μήνες μας τσαμπουνούσες πως θα έμπαινες μόνο για να \"μας τη λες\" και δεν θα έγραφες ούτε ένα ποστ συμπαράστασης ή συμμετοχής.
Τι έγινε ξαφνικά? αυτό μήπως που γίνεται τον τελευταίο καιρό αλλα κανείς δεν στην είπε?
Πως γουστάρεις τον χώρο, αλλα όπως σε βολεύει? Πχ, \"θελω να περναει το δικο μου αλλιως θα σας γμω\"?
Προφανώς δεν πέρασε και επιστρέφεις ως μέλος?
Σόρι, αλλα δεν έχω καταλάβει ακόμη. Γιατί μέχρι χτες απειλούσες και έλεγες τα δικά σου, αλλα όλο και έχωνες τη μουσούδα σου μήπως και νιώσεις πως ακόμη υπάρχεις....
ατακα πανω στην ατακα,
για να βρουμε ποιος ειναι ο πιο εξυπνος,
αλλα μιλια για την αντιψυχιατρικη.
Το πως ο καθενας εξαργυρωνει την παρουσια του εδω μεσα, ειναι θεμα μεγαλης συζητησης, την οποια θα την ανοιγα αν υπηρχε ελπιδα να βρουμε ακρη.
έχεις δίκιο, μάλλον θα συνεχίσεις το... διάλογο με όσους θεωρούν ότι έχεις αντιληπτική ικανότητα.
θα συνεχισω τον διαλογο,
με οσους τουλαχιστον δειχνουν οτι τους ενδιαφερει το θεμα, ειτε συμφωνουν με τις αποψεις μου ειτε διαφωνουν.
Σιγουρα σε μυνηματα οπως το παραπανω,
που το μονο που κανουν ειναι να τρολαρουν, δεν εχω σκοπο να συνεχισω.
Και η αλήθεια είναι πως το νόημα της φράσης σου, όχι μόνο η ψυχιατρική και αντιψυχιατρική κοινότητα δε μπορούν να ερμηνεύσουν, αλλά ούτε καν το συντακτικό, η γραμματική και το λεξικό των ανωμάλων ρημάτων... όχι δε λέγεται \'ψυχαναγκασμός\'... \'ατόπημα\' λέγεται.
το πως λεγεται εχει ελαχιστη σημασια.
Το οτι γινεται ομως γενναει ερωτηματα, οπως πχ το αν ο καθενας μας μπορει να κοντρολαρει τον εαυτο του.
Η σταση μας, καταγραφει και τα συμπερασματα.
Καλή συνέχεια στο διάλογο...
ευχαριστω, να σαι καλα,
οπως διαπιστωσες εχει ηδη αρχισει.
Και οποιος νομιζει οτι εχει κατι να πει μπορει ελευθερα να το προσθεσει (ακομα και το τρολαρισμα, αν μεχρι εκει μπορει να φτασει)