Quote:
Originally posted by RainAndWind
Τι γίνεται και τόσος κόσμος στρέφεται στον χώρο της μεταφυσικής για να επιλύσει προσωπικά προβλήματα;Συζήταγα χτες με μία γυναίκα που μου πρότεινε ένα βιβλίο για Θεραπεία με αγγέλους.Μία κατά τ\'άλλα διαβασμένη και μορφωμένη γυναίκα,στη μέση ηλικία,που η επιλογή της με ξάφνιασε και με άφησε άφωνη.Ρε συ της λέω,έλα στα συγκαλά σου.Είχε πάει λέει και σε ανάλογα σεμινάρια,όπου θεραπευτές ανοίγουν πύλες να κατέβουν άγγελοι και να σε καθοδηγήσουν.Πού;Προφανώς στην πλύση εγκεφάλου σου.:P
Και είδε λέει σημαντική βοήθεια στη ζωή της.Αμ της απαντάω,ο πνιγμένος απ\'τα μαλλιά του πιάνεται.Πάτησα και ένα θεραπεία αγγέλων στη μηχανή αναζήτησης και μου έβγαλε δεκάδες blogs,fora,sites και links με γκουρού/σωτήρες,συνεδρίες με αγγέλους,με νεράιδες,με εναρμονίσεις λέει με αρχαγγελικά και με αγγελικά τάγματα,ρέικι,παραψυχολόγο υς που θεραπεύουν λέει ως και κατάθλιψη.Μέχρι και πανελλήνιο φεστιβάλ αγγέλων έγινε.
Τι μου λες,έκαναν φεστιβάλ οι άγγελοι,ε;Tι φόραγε ο Γαβριήλ,ήταν εντός της μοδός;Δεν πάμε καλά λέω!:o:o
Έχετε το νου σας,μην αφήνετε να σας σέρνουν σε ηλιθιότητες που αποβλακώνουν,πάρτε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας ρεεε.
γνωστη ιστορια.